KaZe703PL napisał(a):
A tak wracając do tematu, dlaczego w BF4 miały by nie powrócić Jety? Czyżbyś chciał Call Of Battleshit? :O
Od jakiegoś czasu niewolnicze DICE pod nadzorem EA upodabnia BF do CoDa tak bardzo jak to możliwe. Na dodatek jety to jedne z najgorzej zbalansowanych pojazdów w grze, nie ma żadnej skutecznej obrony przeciw nim innej niż drugi jet a one same są w stanie bardzo szybko rozprawić się z każdym innym kawałkiem sprzętu.
KaZe703PL napisał(a):
A od BFBC2 się odwalić

Ktokolwiek tutaj obraża BC2?
KaZe703PL napisał(a):
Powiedz mi jeszcze skąd masz informacje na temat że mapy z BF2 (Karkand, Gulf) i z BF3 będą w BF4 w DLC.
Czymkolwiek by ten dodatek nie był to będą to trochę przebudowane mapy z BC2/BF3 żeby zarobić a się nie narobić, TELEMETRY™ głosi że najpewniej będzie to Op. Clusterfuck i Op. Alleyway Clusterfuck (aka Metro i Bazaar).
KaZe703PL napisał(a):
Z tego co wiem pierwszym i jedynym zapowiedzianym DLC do BF4 jest Drone Assault (albo jakoś tak) i jest dostępny w przedsprzedaży.
Drone Strike* który afaik jest nazwą tymczasową.
KaZe703PL napisał(a):
I jeszcze coś, EA dostało ,,Złotą Kupę'' za bycie w rankingu najgorszych firm w USA. I jakby ktoś mi mógłby powiedzieć za co?
Zgaduję że za całokształt. Deadline przy których nie da się wyrobić z całym contentem, maniakalna chęć wygryzienia CoDa (ponoć FIFA14 ma być podobniejsza do CoDa) czy zabijanie serii i studiów za kiepskie sprzedaże (aka Warfighter, gra która powinna wyjść przynajmniej rok później, EA zamordowało MoHa bo "gracze nie polubili autentyczności").
EA jest maniakiem-idiotą który ma dużo więcej kasy niż potrzebuje ale o wiele mniej niż chce.