Teraz jest 22 lis 2024, 17:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 kwi 2013, 10:59 

Obydwoje nie jesteście lepsi ;)

A tak wracając do tematu, dlaczego w BF4 miały by nie powrócić Jety? Czyżbyś chciał Call Of Battleshit? :O
A od BFBC2 się odwalić :)

Powiedz mi jeszcze skąd masz informacje na temat że mapy z BF2 (Karkand, Gulf) i z BF3 będą w BF4 w DLC.
Z tego co wiem pierwszym i jedynym zapowiedzianym DLC do BF4 jest Drone Assault (albo jakoś tak) i jest dostępny w przedsprzedaży.

I nie marudzić!
I jeszcze coś, EA dostało ,,Złotą Kupę'' za bycie w rankingu najgorszych firm w USA. I jakby ktoś mi mógłby powiedzieć za co?

PostNapisane: 28 kwi 2013, 11:52 

Pewnie za to: http://www.youtube.com/watch?v=XZxXEidtxHk

Ale battlefield jest tu wyjątkiem, bo jest na prawdę fajny :) Ale jedna jaskółka wiosny nie czyni, stąd złota kupka :P

PostNapisane: 28 kwi 2013, 15:20 

KaZe703PL napisał(a):
A tak wracając do tematu, dlaczego w BF4 miały by nie powrócić Jety? Czyżbyś chciał Call Of Battleshit? :O

Od jakiegoś czasu niewolnicze DICE pod nadzorem EA upodabnia BF do CoDa tak bardzo jak to możliwe. Na dodatek jety to jedne z najgorzej zbalansowanych pojazdów w grze, nie ma żadnej skutecznej obrony przeciw nim innej niż drugi jet a one same są w stanie bardzo szybko rozprawić się z każdym innym kawałkiem sprzętu.
KaZe703PL napisał(a):
A od BFBC2 się odwalić :)

Ktokolwiek tutaj obraża BC2?

KaZe703PL napisał(a):
Powiedz mi jeszcze skąd masz informacje na temat że mapy z BF2 (Karkand, Gulf) i z BF3 będą w BF4 w DLC.

Czymkolwiek by ten dodatek nie był to będą to trochę przebudowane mapy z BC2/BF3 żeby zarobić a się nie narobić, TELEMETRY™ głosi że najpewniej będzie to Op. Clusterfuck i Op. Alleyway Clusterfuck (aka Metro i Bazaar).
KaZe703PL napisał(a):
Z tego co wiem pierwszym i jedynym zapowiedzianym DLC do BF4 jest Drone Assault (albo jakoś tak) i jest dostępny w przedsprzedaży.

Drone Strike* który afaik jest nazwą tymczasową.
KaZe703PL napisał(a):
I jeszcze coś, EA dostało ,,Złotą Kupę'' za bycie w rankingu najgorszych firm w USA. I jakby ktoś mi mógłby powiedzieć za co?

Zgaduję że za całokształt. Deadline przy których nie da się wyrobić z całym contentem, maniakalna chęć wygryzienia CoDa (ponoć FIFA14 ma być podobniejsza do CoDa) czy zabijanie serii i studiów za kiepskie sprzedaże (aka Warfighter, gra która powinna wyjść przynajmniej rok później, EA zamordowało MoHa bo "gracze nie polubili autentyczności").
EA jest maniakiem-idiotą który ma dużo więcej kasy niż potrzebuje ale o wiele mniej niż chce.

PostNapisane: 29 kwi 2013, 08:31 

Omg kłótnie jakieś a dopiero teraz się tu dowiaduje że jest znana nazwa dlc już? Nawet jeśli to jest nazwa robocza to i tak można się domyśleć co tam będzie ;d
Czyżby mieli jakoś wprowadzić zmodyfikowaną wersję z bc2 tego sterowanego z bazy pojazdu? Mam nadzieję, że te drony będą normalnie sterowalne, żeby nie było jak w codzie że tylko rakietę możesz strzelić...

PostNapisane: 29 kwi 2013, 14:30 

Ten dron będzie kompaktowym AC130 z AK :3
Rails rails rails.

PostNapisane: 30 kwi 2013, 21:32 

Jestem ciekaw jak bardzo wzrosną wymagania w stosunku do BF3.

PostNapisane: 30 kwi 2013, 21:52 

Ta gra ma wyjść na konsole obecnej generacji, niewiele się zmieni na start względem obecnych wymagań BF3.
Oczywiście później dojdą patche-psuje systematycznie udupiające optymalizacje do stanu gdzie 3960X+GTX690 nie będą dawały stabilnego framerate Obrazek

PostNapisane: 30 kwi 2013, 23:25 

To dobrze, na radeonie 7970m będę miał te efekty z ptakami itd :). Cieszę się z tego. Zastanawiam się tylko czy warto jeszcze kupować BF3, skoro i tak kupię BF4 potem.

No nic, jeszcze do września trochę pogram więc chyba się skusze na BF3 żeby potestować nowego lapka.
Na PS3 bf3 wygląda beznadziejnie. Nie wiem jakie to są w porównaniu do kompa mniej więcej ustawienia, ale skoro będą musieli zoptymalizować pod to PS3 z 2005r i Xbox360 to nie ma obaw.

PostNapisane: 30 kwi 2013, 23:25 

To dobrze, na radeonie 7970m będę miał te efekty z ptakami itd :). Cieszę się z tego. Zastanawiam się tylko czy warto jeszcze kupować BF3, skoro i tak kupię BF4 potem.

No nic, jeszcze do września trochę pogram więc chyba się skusze na BF3 żeby potestować nowego lapka.
Na PS3 bf3 wygląda beznadziejnie. Nie wiem jakie to są w porównaniu do kompa mniej więcej ustawienia, ale skoro będą musieli zoptymalizować pod to PS3 i Xbox360 to nie ma obaw.
Z drugiej strony optymalizacja to chyba najważniejsza sprawa. Wersja na kompa jest na x GPU i CPU, wersja na ps3 jest starannie zoptymalizowana pod jedno urządzenie więc to nie to samo.

PostNapisane: 1 maja 2013, 09:28 

Te całe PecksFX jest fejkiem albo podwójnym trollingiem do trollingu.
A nawet jeśli, skoro na kartach AMD można się zaprzeć z PhysX to i na Nvidii da się renderować bezwartościowe ptaszki.

PostNapisane: 2 maja 2013, 14:53 

Mofixil napisał(a):
[...] da się renderować bezwartościowe ptaszki.
-30% do ogólnej liczby FPS :D
jeżeli nie więcej

PostNapisane: 5 maja 2013, 14:31 

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/bat ... eciek.html no rewelacja,już preorder składam,tak długo czekałem na przeróbkę metro i caspiana :omg: :lol:

PostNapisane: 5 maja 2013, 19:05 

Co za brednie.

PostNapisane: 8 maja 2013, 23:48 

Te plotki podpadają trochę pod trolling... :P Dinozaury, lol.

Ale. Odnośnie BF4, to po pierwsze - wiem, że to naiwność, ale po cichu liczyłem na II wojnę... Już, okej, nie śmiejcie się ;P Ogólnie liczę na jakieś zmiany na tyle duże, żeby gra nie była po prostu odebrana przeze mnie jak duże DLC do BF4. Niech naprawdę zrobią dobrą destrukcję chociaż, niech dadzą nowe typy wszystkich pojazdów. No i tu znowy - przez to, że to znowu modern setting, trudno tu tak naprawdę o dużo nowości.

Dobrze, że commander wraca, tylko ciekawe jak go pozmieniają.

PostNapisane: 14 maja 2013, 12:03 

Jak nie będzie dinozaurów to nie kupię bf4 :P
http://i.imgur.com/xkvwS.png

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2