Teraz jest 25 lis 2024, 16:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 maja 2013, 15:17 

W BF3 były durne maskotki, ktokolwiek na poważnie spodziewa się dino survivalu?

PostNapisane: 19 maja 2013, 19:19 

Widząc ikonę profilu można powiedzieć, że gra będzie nastawiona na "zabawę z przyjaciółmi", z którymi nawet nie zdołamy się połączyć za sprawą battleloga... A znając EA dostaniemy oprócz premium te całe kit shortcuty i pewnie nowo przyjęte mikrotransakcje. Prawda? Prawda?

PostNapisane: 20 maja 2013, 22:05 

Polać temu gościowi :3

PostNapisane: 20 maja 2013, 23:07 

Mofixil napisał(a):
Polać temu gościowi :3

*łapie*

A tu info znalezione w jednym z newsów na głównej.
'Mikro-transakcje będą dostępne w grze, ale nie wpłyną na balans rozgrywki i będą opcjonalne.'
LOL

Btw. Skoro BF4 ma wyjść także na konsole obecnej generacji, to znacznie lepszej grafiki nie ujrzymy... I co prawda tryb komendanta i chinole kuszą, ale - bądźmy szczerzy - to wszystko również da się spieprzyć.

'Kup pierwsze miejsce w kolejce do komendanta za jedyne 4.99$!'

A EA chcąc dostosować czwórkę do standardów padów od konsol zaprzepaści również szansę na dobry tryb komendanta. Pamiętacie ostrzał artyleryjski z dwójki? Prawy przycisk myszy na dowolne miejsce na mapie. A wiecie, jak ostrzał będzie wyglądać teraz?

'Wybierz jedną z twoich flag, aby wykonać ostrzał artyleryjski w tym miejscu. Zaopatrz się w kolejne 8 pocisków i ulepszoną haubicę za 7.99$!'

PostNapisane: 22 maja 2013, 15:52 

@UP: Weź mnie nie strasz :<

PostNapisane: 22 maja 2013, 19:57 

Krex napisał(a):
@UP: Weź mnie nie strasz :<

Hmm, mikrotransakcje faktycznie nie są tak straszne, jeśli przypomnę sobie duet battlelog & origin

Origin powstał jako ea'owska alternatywa* dla Steama, tyle, że ten ostatni ma takie rzeczy, jak achievementy, dopracowane funkcje społecznościowe, warsztaty i inne pierdu-pierdu. Origin ma za to doskonałe wyniki we Wkurwianiu Klientów©®™ Szczerze - jedyną rzeczą, jaką może pochwalić się wyżej wymieniony wirus to niezłe przeceny, ale to tyle.

* - EA chciało po prostu zarobić troszkę więcej kaski, w końcu wysokie ceny i setki DLC nie wystarczą

Battlelog? Dla każdego informatyka to dziecinnie proste - stworzono go tylko i wyłącznie dla dwóch rzeczy:
-dla zabezpieczania przed piractwem (tu dobrze wyszło)
-dla łatwego wpierdzielenia ton DLC D: Witryna internetowa daje tą niesamowitą modyfikowalność, jakiej nigdy nie będzie miało menu główne w exe'cu, i po premierze sam dałem się na to nabrać i uwierzyłem, że takiego syfu jak premium nie będzie D: Ogólnie ea powinno opatentować ten system z plikami z DLC po prostu wrzucanymi do folderu i odpalanych wyłącznie w razie konieczności

Aktualnie mój mózg intensywnie pracuje nad wyborem: BF4 i ciepłe łajno, jakie EA z pewnością nam zaserwuje, czy CoD Ghosts z nowym silnikiem graficznym który wygląda dokładnie jak stary i gównianym multi

PostNapisane: 22 maja 2013, 21:13 

Spokojnie, BF4 to będzie tylko beta BF5.

PostNapisane: 22 maja 2013, 21:27 

pl Szq1 napisał(a):
Spokojnie, BF4 to będzie tylko beta BF5.

Tak, a za rok to samo :D i kiedy za czasów BF2 kształtowały się wieloletnie legendy, tworzono filmiki nierozerwalne ze społecznością dwójki, tak z aktualnej trójki zapamiętamy tylko metrowe szyje z bety :D

PostNapisane: 23 maja 2013, 12:26 

No nie tylko,jest jeszcze nowa legendarna mapka deklasująca swoim przepychem i dopracowaniem wszystkie inne

PostNapisane: 23 maja 2013, 21:10 

Co do premiery czwórki nie będę się rozpisywał, bo każdy ogarnięty wie jak to w praniu wyjdzie: pierdyliard DLC, nowa zakładka w battlelogu oraz, jak wyżej już wspomniano, będzie to tylko beta BF 5. Ale chyba jednak się skusze na edycje limitowana jeśli taka wyjdzie i plotki o tym, ze mają wprowadzić odswiezone chińskie mapy z dwójki.

W sumie idąc tym krokiem, ze w czwórce jest wątek chiński, to można się domyślić, ze w piątce będzie wreszcie jakiś klimat arabski.

PostNapisane: 23 maja 2013, 22:21 

Nie ma mnie raptem kilka dni a tu pojawia się gościu który głosi niemalże to samo co ja.
I SHALL CALL YOU MINI ME.

PostNapisane: 23 maja 2013, 22:36 

Ano pojawiłem się tutaj, bo po porażce trójki automatycznie przesiadłem się na dwójkę, a jak widać temat dwójki spłynął na same problemy techniczne :|

PostNapisane: 23 maja 2013, 22:52 

kreinor1009 napisał(a):
Ano pojawiłem się tutaj, bo po porażce trójki automatycznie przesiadłem się na dwójkę, a jak widać temat dwójki spłynął na same problemy techniczne :|

Ale czego się spodziewałeś? Dwójka ma już 8 lat. Nie wydaje mi się, żeby BF4 miał być betą BF5, tak było tylko w przypadku trójki (tak mi się wydaje, informatyczna intuicja, lol)

A co do BF4 jestem na tyle nieprzekonany, że rozważam zakup Ghostów :0 Chociaż skoro i w Black Klopsie wprowadzili mikrotransakcje, to zostało mi to wszystko pierdzielnąć do szafy i pograć w ArmĘ czy Sapera w kooperacji.

PostNapisane: 23 maja 2013, 23:21 

Sergeant Nonsense napisał(a):
A co do BF4 jestem na tyle nieprzekonany, że rozważam zakup Ghostów :0 Chociaż skoro i w Black Klopsie wprowadzili mikrotransakcje, to zostało mi to wszystko pierdzielnąć do szafy i pograć w ArmĘ czy Sapera w kooperacji.

Dobra, ten gościu to jestem ja z innego uniwersum, to pewne.
btw. Co za mikrotransakcje w BO? W żadnym CoDzie nie dopatrzyłem się póki co nic płatnego od dodatków (nie licząc takich pierdółek jak dodatkowy pakiet teksturek ale to nie jest mikrotransakcja imho).
Ghosty zapowiadają się ciekawiej niż Nailfield 4, głodne kasy EA żre z sukcesu CoDa ile się da i zapewne w BF5-6 ujrzymy też takie nowatorskie rozwiązania jak customizacja postaci, a Acti&slaves przynajmniej nie ujawniają dodatków na pół roku przed premierą gry.

PostNapisane: 23 maja 2013, 23:30 

Mofixil napisał(a):
Sergeant Nonsense napisał(a):

Dobra, ten gościu to jestem ja z innego uniwersum, to pewne.
btw. Co za mikrotransakcje w BO? W żadnym CoDzie nie dopatrzyłem się póki co nic płatnego od dodatków (nie licząc takich pierdółek jak dodatkowy pakiet teksturek ale to nie jest mikrotransakcja imho).
Ghosty zapowiadają się ciekawiej niż Nailfield 4, głodne kasy EA żre z sukcesu CoDa ile się da i zapewne w BF5-6 ujrzymy też takie nowatorskie rozwiązania jak customizacja postaci, a Acti&slaves przynajmniej nie ujawniają dodatków na pół roku przed premierą gry.

IS YOU I?

Albo mi się wydaje, albo w Back to Klops 2 była opłata za camo do pukawek, ale mogę sie mylić :0

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2