BF-FAN napisał(a):
i się jakoś udało i wszystko działa jak należy.
krolo76 -może masz w ustawieniach zaznaczone żeby uruchamiała się w oknie...
Nie no aż takim geniuszem nie jestem.Wchodzę w opcje i zaznaczam,że ma być bez ramki czy tam w pełnym oknie(są trzy opcje,ja wybieram jedną z tych) zapisuje i gra wyświetlana jest na całym moim wielgaśnym monitorze
Wyjdę z gry do BL,wybiorę mapę i odpalę ponownie i dalej mam to samo-no ale przynajmniej gra działa.
Jest jeszcze jeden śmieszny problem
Używam tego czasem by liczyło mi klatki bez odpalania frapsów czy innych liczydeł
http://battlefield.realmware.co.uk/bf4- ... /downloadsJak w nim ustawie że ma odpalać się na całym ekranie czy bez ramki,to odpala się czarny,cały ekran z dopiskiem ":program battlefiled....." czyli znajomy komunikat a w plikach gry pojawia się wcześniej usunięty plik i trzeba go wywalić jeszcze raz.
Mówię co raz to lepsze kwiatki.Dobrze że da się wcale odpalić ale myślę że tak z dwa-trzy patche i odpalanie będzie możliwe tylko za pomocą korby od traktora
albo przed każdym granie trzeba będzie kłaść na nowo system i cholera wie co jeszcze.
No ale nie ma co się martwić-jak na stronie piszą-"nieustannie pracujemy nad szybkim rozwiązaniem powyższych problemów"-brzmi groźnie