Teraz jest 13 paź 2019, 22:51

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lis 2013, 10:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2013, 09:17
Posty: 22
Na Battlelogu pojawiła się oficjalna informacja nt. nadchodzącego patcha.

Cytuj:
Jesteśmy w trakcie weryfikacji nadchodzącej poprawki na komputery PC, upewniamy się, że będzie ona działać prawidłowo.
Staramy się, żeby poprawka ukazała się do 2.12. W obecnej chwili ostateczna data ukazania się jej nie jest ustalona.

Poniżej lista zmian, które będą dodane.
- Usunięto efekt rozmycia, który pojawia się, gdy dowódcy użyją ataków EMP
- Naprawiono błąd z brakiem dźwięku na niektórych mapach (zazwyczaj Golmud kolejowe i Hainan Resort)
- Naprawiono błąd "one-hit kill bug", który powodował czasami możliwość zabicia jednym strzałem.
- Naprawiono błąd, który powodował wyjście do Menu w trybie Jednego Gracza (Kampania).
- Poprawiono ekran sprawdzania wydajności sieci i komputera, aby pokazać odpowiednie wartości. Gracze będą mogli testować wydajność komputera i sieci oraz uzyskać porady,jeżeli będzie trzeba poprawić coś w celu uzyskania lepszej wydajności.


-------------------------------------------------------
Cytuj:
- Naprawiono błąd "one-hit kill bug", który powodował CZASAMI możliwość zabicia jednym strzałem.


Czasami? Odnoszę takie wrażenie jakby co 3 moje zabicie było właśnie z tym bugiem. Zazwyczaj gdy do przeciwnika dzieli mnie parę metrów. Koleś się odwraca i BAM. Leżę. Dobrze, że się za to wzięli. Szkoda, że nic nie wspominają o naprawieniu crashy/wywalania z gry bez powodu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2013, 16:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2010, 20:08
Posty: 508
O i wolę taką metodę. Patch nie naprawia w sumie dużo, ale nie trzeba na niego czekać 3 miesiące....


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2013, 17:49 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 13:52
Posty: 170
upewniamy się, że będzie ona działać prawidłowo
XDDDDDDDD na bank cos nie bedzie dzialalo prawidlowo, tradycja

Z tego co widac, ostatnii patch albo ktorys wczesniej tez popsul granaty, http://www.youtube.com/watch?v=rRyAonZB ... e=youtu.be


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lis 2013, 18:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Krex napisał(a):
O i wolę taką metodę. Patch nie naprawia w sumie dużo, ale nie trzeba na niego czekać 3 miesiące....


Jak dla nich to i tak wiele, 1hk mi cale infantry w tej grze rujnuje... Wiec wielki plus ze w koncu takiego kalibru buga naprawia...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 lis 2013, 16:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
szakal0x napisał(a):
Krex napisał(a):
O i wolę taką metodę. Patch nie naprawia w sumie dużo, ale nie trzeba na niego czekać 3 miesiące....


Jak dla nich to i tak wiele, 1hk mi cale infantry w tej grze rujnuje... Wiec wielki plus ze w koncu takiego kalibru buga naprawia...

Ktoś tu twierdził że infantry w BFie mu wisi i powiewa :>

Ja czekam na pełny patchnote z symthica, majstry z DICE stosunkowo często "zapominają" wspomnieć o masie rzeczy, trochę poczekamy na tego patchnote od community ale powinien zawrzeć w sobie WSZYSTKIE zmiany.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 lis 2013, 17:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Nope, po prostu nie bawi mnie non stop tryhardzenie medykiem i chodzenie z najlatwiejszymi bronmi, co chyba robi 50% graczy ;s Trza znać balans ;d

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 gru 2013, 02:29 
Offline

Dołączył(a): 10 lis 2013, 02:43
Posty: 27
szakal jak ty to zrobiles ze juz 250h przegrales? spisz wogole?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2013, 03:10 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 13:52
Posty: 170
Jednak 3 a nie 2, ale to klasyka w wykonaniu DICE, nic na czas nie jest gotowe :)

Lista:
Dec 3 PC Game Update Notes
-Removed the blur effect on soldiers that appeared when Commanders were using EMP attacks
-Fixed the audio bug where audio sometimes randomly dropped out while playing on certain multiplayer maps (typically Golmud Railway and Hainan Resort)
-Fixed the "one-hit kill bug" where occasionally damage from a single bullet was applied multiple times
-Fixed a common crash that would occur when exiting from the Single Player Campaign to Main Menu
-Tweaked the network and computer performance screen to show proper values. Players can now test their computer and network connection and get recommendations if they need to adjust something to improve their gameplay experience

Lista taka sama...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2013, 11:55 
Offline

Dołączył(a): 22 lis 2011, 17:00
Posty: 15
Lokalizacja: WsW
Brak słów... po tym nowym patchu wywala mnie praktycznie z każdego servera, to przed zainstalowaniem patcha nie miałem takich hocków klocków.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2013, 12:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
A patch 4,5gb z china rising już do ściągnięcia, pobierać puki jeszcze idzie z max prędkością;D


byczek39 napisał(a):
szakal jak ty to zrobiles ze juz 250h przegrales? spisz wogole?

I to bardzo dobrze, dzięki, że pytasz.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2013, 13:05 
Offline

Dołączył(a): 9 lis 2010, 13:52
Posty: 170
Davidoff napisał(a):
Brak słów... po tym nowym patchu wywala mnie praktycznie z każdego servera, to przed zainstalowaniem patcha nie miałem takich hocków klocków.

Tez to zauwazylem, chwilka w grze i zaraz out bez komunikatu. Mowilem, oni zawsze wszystko spi***********la


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2013, 13:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2013, 12:34
Posty: 29
Obrazek
Prędkość światła no ale jest szansa, że jak pobiorę to zdążą naprawić to co zepsuli :lol:
Zapomnieli dopisać, że kontynuowanie gry z tym paczem na pewno uniemożliwi grę :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2013, 14:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2013, 09:17
Posty: 22
Powiedzcie mi taką rzecz, bo nie jestem w tym do końca obeznany. Oczywistym jest, że gracz musi pobrać patcha, żeby grać. Ale czy przypadkiem serwery też nie muszą być zaktualizowane? Może stąd te początkowe wyrzucanie z gry?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2013, 14:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 mar 2013, 12:34
Posty: 29
FOXU napisał(a):
Powiedzcie mi taką rzecz, bo nie jestem w tym do końca obeznany. Oczywistym jest, że gracz musi pobrać patcha, żeby grać. Ale czy przypadkiem serwery też nie muszą być zaktualizowane? Może stąd te początkowe wyrzucanie z gry?

Tego my nie wiemy. EA/DICE też nie wie. Firma powinna nazywać się SEA - Sory EA tak często to piszą.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2013, 14:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
skypan napisał(a):
Obrazek
Prędkość światła no ale jest szansa, że jak pobiorę to zdążą naprawić to co zepsuli :lol:
Zapomnieli dopisać, że kontynuowanie gry z tym paczem na pewno uniemożliwi grę :wink:


Masz internet z nokii 3510i czy za wolno ci pobiera?
Bo na za wolne pobieranie jest fix:
Cytuj:
Stwórz plik o nazwie EACore.ini na PULPICIE, a w nim wpisz:
[connection]
EnvironmentName=production
[Feature]
CdnOverride=akamai

A potem uruchom origin i jak wyskoczy komunikat wciśnij tak.


Transfer mają nie taki zły bo jechało mi 30-40MB/s, więc na pewno się da wycisnąć więcej niż tyle.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL