Na
Battlelogu pojawiła się oficjalna informacja nt. nadchodzącego patcha.
Cytuj:
Jesteśmy w trakcie weryfikacji nadchodzącej poprawki na komputery PC, upewniamy się, że będzie ona działać prawidłowo.
Staramy się, żeby poprawka ukazała się do 2.12. W obecnej chwili ostateczna data ukazania się jej nie jest ustalona.
Poniżej lista zmian, które będą dodane.
- Usunięto efekt rozmycia, który pojawia się, gdy dowódcy użyją ataków EMP
- Naprawiono błąd z brakiem dźwięku na niektórych mapach (zazwyczaj Golmud kolejowe i Hainan Resort)
- Naprawiono błąd "one-hit kill bug", który powodował czasami możliwość zabicia jednym strzałem.
- Naprawiono błąd, który powodował wyjście do Menu w trybie Jednego Gracza (Kampania).
- Poprawiono ekran sprawdzania wydajności sieci i komputera, aby pokazać odpowiednie wartości. Gracze będą mogli testować wydajność komputera i sieci oraz uzyskać porady,jeżeli będzie trzeba poprawić coś w celu uzyskania lepszej wydajności.
-------------------------------------------------------
Cytuj:
- Naprawiono błąd "one-hit kill bug", który powodował CZASAMI możliwość zabicia jednym strzałem.
Czasami? Odnoszę takie wrażenie jakby co 3 moje zabicie było właśnie z tym bugiem. Zazwyczaj gdy do przeciwnika dzieli mnie parę metrów. Koleś się odwraca i BAM. Leżę. Dobrze, że się za to wzięli. Szkoda, że nic nie wspominają o naprawieniu crashy/wywalania z gry bez powodu.