Teraz jest 25 cze 2019, 22:09

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 wrz 2014, 13:15 
Offline

Dołączył(a): 8 wrz 2014, 13:01
Posty: 2
Jak w temacie powyżej - chodzi o odblokowanie tychże ...Z braku czasu i przede wszystkim że nie grywam/nie lubię w trybach/ów gry w których się je odblokowuje a także że graniczy to niemal z cudem potrzebuję obustronnej pomocy w tym temacie.Chodzi bodajże o 2-4 sztuki odblokowań(reszta poszła normalnie)...Jakby ktoś był zainteresowany pisać pod spodem - odpisze na priv podam gg i się zgadamy...Mowa o PC oczywiście...Koniecznie TS podczas rozgrywki...

A uprzedzając jakieś jęki - nie każdy chce się z tym użerać tylko się przy grze relaksować...

Proszę o jakiś kontakt odpiszę niezwłocznie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 wrz 2014, 15:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Boosting.
To jest niezgodne z ToSem :>

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 wrz 2014, 16:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Ja bym to zrobił tak. Wejdź na serwer flagonly i zabijaj. po killu czy dwóch dostajesz kicka a potem pewnie bana, jednak są takie gdzie na kickach się kończy. Więc można wracać i tak w nieskończność :D Polecam, płacz noobków bezcenny :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 wrz 2014, 18:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
^
Przez ludzi takich jak ty też nie możemy mieć ładnych rzeczy.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 wrz 2014, 21:05 
Offline

Dołączył(a): 8 wrz 2014, 13:01
Posty: 2
szakal0x napisał(a):
Ja bym to zrobił tak. Wejdź na serwer flagonly i zabijaj. po killu czy dwóch dostajesz kicka a potem pewnie bana, jednak są takie gdzie na kickach się kończy. Więc można wracać i tak w nieskończność :D Polecam, płacz noobków bezcenny :D


Niestety to nic nie da... 5 killi będąc w wodzie z pistoleciku tam nie zrobie... :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 wrz 2014, 22:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Bogdan napisał(a):
Mofixil skończ za przeproszeniem p......ć boś najwyraźniej g..... jak but.A ja dodam że przez takich przygłupich polaczków jak ty mamy opinie jaką mamy w krajach europejskich...
Jak chcesz zabłysnąć "Yntelygencją" to nie w tym wątku :) pisz gdzie indziej swoje idiotyczne wywody - ja oczekuję pomocnych/konstruktywnych odpowiedzi - nie bełkotu jakiegoś dzieciaka...

Co jest niezgodne z Tosem(rozumię że to jakiś regulamin itp.) to że osoba która zgłosi się do pomocy zwabi pieszych przeciwników nad wodę gdzie JA już w niej czekając z pistolecikiem ubiję 5-ciu odblokowując broń !@?!?

Kto powiedział że da mi się zaciukać?!?! Sam sobie dopowiadasz - ale tak też można.

Odezwał się wielki patriota co w kraju i za granicą robi nam piękną opinię :)
Oczekujesz boostu bo nie możesz rzyci spiąć i dokonać bagatela 5 zabić z pistoletu.
A "taktyka" i "teamplay" w BFie od 2006 roku nie działa.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 wrz 2014, 23:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
A ten assigment to banał zrobić, idź po prostu na sunqen dragon conquest, i tam ta flaga w statku tonie cała co chwila, wtedy wszyscy tam w tej wodzie pływają z pistoletami.

A i tak tos to regulamin gry i statspadding jest zabroniony i grozi wyczyszczeniem statów konta (co się bardzo rzadko zdarza, ale się zdarza :D ).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 paź 2014, 11:23 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2012, 02:56
Posty: 133
Samemu to trochę ciężko jest zrobić a nie daj co poproś kogoś na czacie by się podłożył bo jednej bani do zadania potrzebujesz,to tak cie zjedzie że odechce się wszystkiego-K/D musi być na plus :lol:
Nie mniej jednak czasem ktoś pomoże.
Najlepszym rozwiązaniem w takiej sytuacji,jest posiadanie własnego klanu-grupy-że tak powiem.My tak zawsze robimy.Wchodzimy minimum 4 na swój serwer,blokujemy go i robimy po kolei co tam komu potrzebne.

W razie czego służę pomocą.K/D zostawiam w piwnicy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 paź 2014, 14:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 mar 2010, 21:26
Posty: 358
Lokalizacja: Białystok
Nie idź na łatwiznę i nie kombinuj,wystarczy cierpliwość i same wpadną odblokowania. Wszystko jest do zrobienia i wcale to nie jest takie trudne.
Polecam obejrzeć zmagania z zadaniami BigMooney na YT.
np. http://youtu.be/3XPfsglhfYg?list=UUpcv0 ... VAW531Yhlw

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 paź 2014, 17:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
krolo76 napisał(a):
Samemu to trochę ciężko jest zrobić a nie daj co poproś kogoś na czacie by się podłożył bo jednej bani


To jest banał zrobić, jak jesteś słaby to ci kd i tak bardziej nie spadnie
krolo76 napisał(a):
do zadania potrzebujesz,to tak cie zjedzie że odechce się wszystkiego-K/D musi być na plus :lol:

>potrzebujesz
Tak, bo umrzesz jak nie dostaniesz... Nie dość że to łamie tos gry to jeszcze może jedni, szczególnie ci słabsi co poświęcili x czasu na robienie jakiegoś debilnego assigmenta nie chętnie patrzą jak ktoś idzie na łatwiznę ;d
krolo76 napisał(a):
Najlepszym rozwiązaniem w takiej sytuacji,jest posiadanie własnego klanu-grupy-że tak powiem.My tak zawsze robimy.Wchodzimy minimum 4 na swój serwer,blokujemy go i robimy po kolei co tam komu potrzebne.

W moim klanie kiedyś też tak robili, skończyło się na tym że jeden dostał reset konta ;d

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 paź 2014, 19:17 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2012, 02:56
Posty: 133
Jak można dostać rest konta na własnym serwerze?Za co pytam?Gramy np.4vs4 umawiamy się na dany punk,spotykamy tam i jeden kosi wszystkich a potem kolejny i tak do skutku,więc nie wiem jak tu można dostać reset.

Co do zadań.Jedne łatwiej się robi inne jest kłopot.Jak robiłem te z magnumem tych 5 czy ile tam trzeba było razy strzelić w głowę,nie zawsze da się tym czyś trafić tam gdzie chce.Jak nie trafiłem za pierwszym razem w czaszkę tylko w plecy było już po podejściu :lol: za duża moc :lol:
A tak naprawdę to te zadania z 4 to jakieś dno.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2014, 00:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
krolo76 napisał(a):
Jak można dostać rest konta na własnym serwerze?Za co pytam?Gramy np.4vs4 umawiamy się na dany punk,spotykamy tam i jeden kosi wszystkich a potem kolejny i tak do skutku,więc nie wiem jak tu można dostać reset.


Za statspadding a za co
Jak ktoś was zgłosi to możecie. Chociaż teoretycznie na zamkniętym serwerze bez widzów nie powinno być jak :>
I po battlereporcie idzie poznać samym, ludzie często statspaddują ressając się nawzajem że liczba zabić a zgonów jest niemożliwa albo jednych zabijają aż mają kd 1000 :D

A najlepsi ci co zapomnieli widzów wyłączyć na serwerze :D Jak ten
https://www.youtube.com/watch?v=dk3021jOk68
Chociaż nawet z takimi "dowodami" ea potrzebowała przynajmniej 2 miechów aby mu konto zresetować...

I nie należy zapominać o wymysłach typu bf4db, ludzie statspaddując mają tendencje do strzelania w głowe lub po prostu strzelania celnie, w statach to potem widać, jak się dostanie na tym bana to kilku(set?) serwerom można powiedzieć papa, bo nie odbanują.



krolo76 napisał(a):
Co do zadań.Jedne łatwiej się robi inne jest kłopot.Jak robiłem te z magnumem tych 5 czy ile tam trzeba było razy strzelić w głowę,nie zawsze da się tym czyś trafić tam gdzie chce.Jak nie trafiłem za pierwszym razem w czaszkę tylko w plecy było już po podejściu :lol: za duża moc :lol:
A tak naprawdę to te zadania z 4 to jakieś dno.

No 5 headshotów, masakra... Wchodzisz na pistol only 400 ticketów i w jedną rundę grając normalnie na pewno byś wbił

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2014, 12:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
szakal0x napisał(a):

No 5 headshotów, masakra... Wchodzisz na pistol only 400 ticketów i w jedną rundę grając normalnie na pewno byś wbił

Problem jest taki że człowiek z natury skupia się na punkcie na ziemi około 5 metrów przed nim :D
Bardzo mały odsetek graczy celuje na równi z podłożem.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2014, 13:25 
Offline

Dołączył(a): 4 lut 2012, 02:56
Posty: 133
No tu to dałeś ewidentny przykład przegięcia.Jak bym sam raport taki przypadkiem zobaczył to co najmniej by mnie to zastanowiło.Sam wiesz jakie są zadania w 4 a to 5 dyniek a to 3 baretki snajpera a to zniszcz 5 czołgów itp.jak pisałem wchodzimy klanem,czasem 14 osób i robimy.Nikt po meczu nie ma statystyk typu 76-2 z czego 56 trafień w głowę.Po prostu umawialiśmy się np. że dziś snajperki czy pistolety robimy,bierzemy "auto kampy",małe celowniki i nawalamy się non stop pod jedną flagą - tyle.

Niech te EA lepiej zajmie się czymś innym a nie tam takimi drobiazgami.Taki gracz 321-1 czy ile on tam miał,zostanie szybko zweryfikowany na polu walki, bo ugrasz tyle na ile ci przeciwnik pozwoli no a wcześnie,jeżeli chodzi o tę grę- to jej mega błędy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 paź 2014, 10:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
W gruncie rzeczy, jak dla mnie, wszystkie te "odblokowania" i "assignment'y" to poroniony pomysł twórców gry.
Gadżety na broniach jakoś jeszcze mogę zrozumieć (młodzież ma zajęcie w odblokowywaniu i może się pochwalić osiągnięciami kolegom), ale po kiego mam grać tak jak nie lubię i w dodatku nie chcę, tylko po to by móc postrzelać sobie z nowej broni?
Głupie to jest.
A później jest płacz, że zespół nie gra PTFO. Jak ma grać zgodnie z zadaniami na mapie, jak ważniejsze jest by zabić przeciwnika defibrylatorem i założyć "ileśdziesiąt" headów z jakiegoś durnego rewolweru.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL