krolo76 napisał(a):
Jak można dostać rest konta na własnym serwerze?Za co pytam?Gramy np.4vs4 umawiamy się na dany punk,spotykamy tam i jeden kosi wszystkich a potem kolejny i tak do skutku,więc nie wiem jak tu można dostać reset.
Za statspadding a za co
Jak ktoś was zgłosi to możecie. Chociaż teoretycznie na zamkniętym serwerze bez widzów nie powinno być jak :>
I po battlereporcie idzie poznać samym, ludzie często statspaddują ressając się nawzajem że liczba zabić a zgonów jest niemożliwa albo jednych zabijają aż mają kd 1000
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A najlepsi ci co zapomnieli widzów wyłączyć na serwerze
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jak ten
https://www.youtube.com/watch?v=dk3021jOk68Chociaż nawet z takimi "dowodami" ea potrzebowała przynajmniej 2 miechów aby mu konto zresetować...
I nie należy zapominać o wymysłach typu bf4db, ludzie statspaddując mają tendencje do strzelania w głowe lub po prostu strzelania celnie, w statach to potem widać, jak się dostanie na tym bana to kilku(set?) serwerom można powiedzieć papa, bo nie odbanują.
krolo76 napisał(a):
Co do zadań.Jedne łatwiej się robi inne jest kłopot.Jak robiłem te z magnumem tych 5 czy ile tam trzeba było razy strzelić w głowę,nie zawsze da się tym czyś trafić tam gdzie chce.Jak nie trafiłem za pierwszym razem w czaszkę tylko w plecy było już po podejściu
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
za duża moc
A tak naprawdę to te zadania z 4 to jakieś dno.
No 5 headshotów, masakra... Wchodzisz na pistol only 400 ticketów i w jedną rundę grając normalnie na pewno byś wbił