Teraz jest 6 gru 2019, 11:17

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 wrz 2016, 17:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Musieliby przebić się przez warstwy nostalgii, a tego nigdy nie uda im się osiągnąć.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 wrz 2016, 18:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 kwi 2003, 16:59
Posty: 2604
Najlepsza jest ta ikonka naprawy pojazdu,klikasz sobie i automatycznie samolot czy czołg sam się naprawia,super jak na WWI chyba nawet współczesne abramsy tego nie mają tak samo unlimited ammo,cała gra to bezczelnie zmodowany Battlefront->total conversion=BF1

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 wrz 2016, 23:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
MK napisał(a):
Najlepsza jest ta ikonka naprawy pojazdu,klikasz sobie i automatycznie samolot czy czołg sam się naprawia,super jak na WWI chyba nawet współczesne abramsy tego nie mają tak samo unlimited ammo


Magiczny klucz czy wiertara nie była problemem od pierwszych BFów, regeneracja HP w BF3, BF4 i BFH też wydaje się dzisiaj mniej problematyczna, ale opcja naprawienia pojazdu (efektywnie wyłącza pojazd z rozgrywki na miłość boską!) jest już wielkim problemem? Jezu święty, ludzie, grajcie w ArmA.

Na miłość boską, kręcenie asfaltu w BF2 odbudowywało mosty, to samo możemy osiągnąć w BF4 smażąc drogi palnikiem.

Niekończąca się amunicja? Jest z nami od jakichś 8 lat i dopiero teraz jest problemem?

Dlaczego magiczna aura lotniskowca, lecząca i dozbrajająca pojazdy w okolicy nie była problemem w 2005 roku? Przecież powinniśmy drałować z magazynkami i dzwonić do centrali by dosłali części do wymiany.

MK napisał(a):
cała gra to bezczelnie zmodowany Battlefront->total conversion=BF1


Jedyne co łączy Battlefront i BF1 to silnik, technologia użyta do stworzenia tych gier, ludzie którzy za nimi stoją i korporacje które to wydają. Gameplay (jedno z najważniejszych) nie jest nawet podobny. Podobieństwa kończą się na tym, że obie gry to FPSy.

Ludzie, ustosunkujcie się czego chcecie i przyjrzyjcie się sprawie zamiast ślepo podążać za grupą, BF1 to po prostu kolejny Battlefield z kilkoma nowymi mechanikami (jak SIPS FSM) i w nowej oprawie. Mnie osobiście nie podszedł i z oczywistych przyczyn każdemu zainteresowanemu odradzam zakup tej gry przez przynajmniej pół roku po premierze, jak wiemy historia lubi się powtarzać a Battlefield rok w rok ma raczej problematyczne starty.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 paź 2016, 15:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2614
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Jeśli kupie wersje BOX to nie będzie problemem fakt, że nie mam CD roomu? Z poziomu origin -> wprowadź klucz produktu uda mi się pobrać grę w wersji cyfrowej? Wole zapytać, wiem, że kiedyś dodawałem starsze BF'y jeszcze za czasów EADM (2, 2142), ale Vietnam sie wprowadzić nie udało niestety do biblioteki.

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 paź 2016, 16:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Do tej pory było tak, że nawet jeśli kupiłeś wersję box, to i tak musiałeś ściągać content przez internet.
W pudełku dostawałeś klucz serial.
Nie spodziewam się jakichś cudów i tym razem, raczej nie wymyślą wydania gry na DVD. Zajęła by pewnie z 10 płyt.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 paź 2016, 13:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 maja 2010, 19:30
Posty: 213
Lokalizacja: SU-35BM FLANKER-E
Wierzbin napisał(a):
Do tej pory było tak, że nawet jeśli kupiłeś wersję box, to i tak musiałeś ściągać content przez internet.
W pudełku dostawałeś klucz serial.
Nie spodziewam się jakichś cudów i tym razem, raczej nie wymyślą wydania gry na DVD. Zajęła by pewnie z 10 płyt.


Gówno prawda. Przy kupnie Box-a zawsze instalowałem z płyty i w momencie wydania trzeba było dociągnać kilku GB patcha. Gra prawdopodobnie będzie na 5 płytach. Więc co to pieprzenie że na 10? Wiesz co to są dwuwarstwowe płyty DVD?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 paź 2016, 15:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kolego poluzuj sobie stringi, bo koledze żyłka pęknie.
BF3, BF4 kupowałem boxowy i miałem tylko serial w pudełkach, więc to ty nie pieprz.
Producentowi, i tym bardziej wydawcy, nie będzie się opłacało tłoczyć 5(!) płyt na każe pudełko, jak może wszystko puścić przez łącze bezkosztowo.
Pomyśl czasem.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 paź 2016, 18:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 maja 2010, 19:30
Posty: 213
Lokalizacja: SU-35BM FLANKER-E
Wierzbin napisał(a):
Kolego poluzuj sobie stringi, bo koledze żyłka pęknie.
BF3, BF4 kupowałem boxowy i miałem tylko serial w pudełkach, więc to ty nie pieprz.
Producentowi, i tym bardziej wydawcy, nie będzie się opłacało tłoczyć 5(!) płyt na każe pudełko, jak może wszystko puścić przez łącze bezkosztowo.
Pomyśl czasem.


Czy naprawdę muszę robić zdjęcie pudełek i płyt w nim zawartych? Pieprzysz jak pomylony i nie masz racji. Jeszcze podam jeden przykład GTA V zobacz sobie na ile jest płytach DVD. Skończ farmazony pisać bo ani nie jest to śmieszne ani prawdziwe. BF3 miał dwie płyty DVD, a BF4 trzy płyty DVD i to jeszcze z pomylonymi nazwami bo wszędzie pisało Disc 1 i była afera ;)

:arrow: BF3 http://imgur.com/SYvv09h

:arrow: BF4 http://imgur.com/gu2SdLT

No i co mądralo? A z tekstami o stringach to do swojej żony, a nie do mnie :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 paź 2016, 19:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Gościu weź wyluzuj, bo zachowujesz się jak pryszczaty nastolatek.
Nie chce mi się wklejać zdjęć pudełka z serialem.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 paź 2016, 09:35 
Offline

Dołączył(a): 20 paź 2016, 09:32
Posty: 1
Dobra dziewczyny spokojnie :) ja też mam wersje box od czasów Bad Company 2 i wszystkie są z płytami.
Teraz ważniejsza sprawa: czy jak kupie w PL wersje box to będe miał dostęp do wszystkich dodatków grając w UK?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL