Teraz jest 4 kwi 2025, 03:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 141 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 16:43 

yacub napisał(a):
Flycat napisał(a):
heheh jest w CDGównie

Że pozwolę sobie zacytować kogoś z czasopisma "Produkt" - "Posłuchaj ograniczony gówniarzu z szybkim dostępem do Internetu" pisząc podobne bzdury obrażasz wielu wartościowych ludzi. Znając życie, nie byłbyś w stanie napisać niczego, nawet na poziomie tekstów z CDA. Ten magazyn ma określony target, a że akurat rynek młodszych odbiorców jest tak chłonny - to czemu się ku niemu nie skierować? To jest czysty biznes.

Dali ciała z recenzją BF:V, ale to chyba nie koniec świata. Poza tym jak Ci się tak bardzo nie podoba, to nie czytaj. Chcesz powiedzieć, że wydałeś prawie 20zł, tylko po to, aby krytykować? Czy jeszcze lepiej - nie widziałeś testu i zapluwasz sobie brodę w rytm komentarzy w tym topicu?

Sorry, ale dopóki to "coś" miało w sensowne argumenty, nie wtrącałem się, ale teraz przekroczyło wszelkie granice chamstwa. Fakt, może "Cyber Mycha" jest typem magazynu będącego na Twoim poziomie.

ps. różnica pomiędzy określeniem "gazeta" a "magazyn" nie jest wymysłem naczelnego CDA. Czasem dobrze jest uważać na lekcjach języka polskiego.

No a niby po co kupuje ów CDGówno!!?? Oczywiscie robie to co jakiś czas aby zobaczyć czy zaczęli normalnie pisać ale gdzie tam...!! Ta GAZETA kompletnie wypacza itp. robia z frajerów naiwniaków ktorzy kupują te "156 stron!!!" za 18 ileśtam.Już 100 razy lepiej pójść za te pieniadze do kina. (przynajmniej normalni ludzie coś zarobią) Porównaj sobie chłopie same teksty w Top Secrecie(nie mysl że wywyższam TS-a, podałem pierwszy lepszy przykład) z marnymi tekścikami CDA które mysli że jest najlepsze bo używają "języka na czasie" i niekiedy walną komuś mocnego wrzuta. Cała prawda i tyle :x A co do Cyber Mychy podejżewam że da się ją czytać :/ Spójrz Jakubie kilka moich wpisów wczesniej. Też byłem za CDA ale po analizie wszystkich numerów(choc mam ich tylko kilka) sądze że ów gazeta nie jest niczego wrata oprócz krytki no i "kasznka zone" chyba jedyne co potrafia porządnie przedstawić :twisted:

Aha i jescze jedno. Dlaczego recenzują pod względem Singla samego BFa skoro jest to gra stworzona do multiplayera?! O dziwo sieciowa strzelanka Unreal T. 2004 dostała 9+. A co do magazynu i gazety nie miałem jescze tego na polskim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szanowny obrońco CDA...

Ostatnio edytowano 17 maja 2004, 17:04 przez Flycat, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:00 
Moderator forum

Po pierwsze to nie pieklij się, bo i tak nic w ten sposób nie wskórasz, a gubisz litery. Swoją drogą jestem ciekaw, czy powiedziałbyś to samo prosto w twarz, któremuś z redaktorów - wątpię.

Po drugie - "nie podoba się, to nie kupuj" i czytaj ze zrozumieniem, to co napisałem. Poza tym TS jako taki nie istnieje (afaik wydawany jest w jakimś e-zin'ie).

Po trzecie - chłopów masz na wsi, ewentualnie u Reymonta.

Po czwarte - co ma piernik do wiatraka? UT i BF to dwie różne gry i każda z nich ma swoich adoratorów i krytyków. Mam znajomego, któremu BF nie przypasował, bo woli gry SF niż historyczne - to zbrodnia? Obie gry zasługują w swoich kategoriach na 9. Z mojej strony EOT, bo widzę, że jesteś nie reformowalny. I tak - masz rację - ja głupi - Ty mądry :P

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:13 

no widać że czytasz CDA juz po twoich zniewalajacych wrzutach. Co do powiedzenia o tym redaktorom: mogę mówić co chce bo mam prawo do wyrażenia swojej opinii jednak napewno nie chciałbym się z nimi spotkac i im tego powiedzieć bo po co?? i tak wiedzą swoje...

PS: jeżeli nie jesteś chłopem...ekhm... to może przynajmniej babą co?

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:16 

no widać że czytasz CDA juz po twoich zniewalajacych wrzutach.. Ja sądze że ty takze powinieneś uważniej czytać bo czy powiedziałem że jezli ktos bardziej lubi UT 04 to zbrodnia??!! czy coś w tyt stylu. chodziło o to że jezli biorą się do recenzji 2 gier sieciowych to dlaczego jedną opisują pod wzgledem multi a druga singa(obniżająć przez to jej poziom) Co do powiedzenia o tym redaktorom: mogę mówić co chce bo mam prawo do wyrażenia swojej opinii jednak napewno nie chciałbym się z nimi spotkac i im tego powiedzieć bo po co?? i tak wiedzą swoje...

Ostatnio edytowano 17 maja 2004, 17:19 przez Flycat, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:18 

Dobra Flycat ma troche racji ze swoim zdaniem ale...

Ostatnio edytowano 17 maja 2004, 17:20 przez LUKASS1611, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:18 

Nie wiem o co ci chodzi Flycat ale najwyraźniej masz złe wspomnienia z dzieciństwa.Czyżby CDA czymś się Ci naraziło?Może nie dali w pełnej wersji twojej ulubinej gry:Zagadki lwa Leona?:)

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:20 

LUKASS1611 napisał(a):
Nie wiem o co ci chodzi Flycat ale najwyraźniej masz złe wspomnienia z dzieciństwa.Czyżby CDA czymś się Ci naraziło?Może nie dali w pełnej wersji twojej ulubinej gry:Zagadki lwa Leona?:)

E a co to jest za gra?? może opowiedz mi trochę o niej

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:21 

No nie no teraz jeszcze amnezji doznał!To chyba od tego latania-Flycat:)

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:22 

LUKASS1611 napisał(a):
Nie wiem o co ci chodzi Flycat ale najwyraźniej masz złe wspomnienia z dzieciństwa.Czyżby CDA czymś się Ci naraziło?Może nie dali w pełnej wersji twojej ulubinej gry:Zagadki law leona?:)

Ojej, panowie, nie kłóćcie się! Respect&Peace - takie teksty walisz łukasz - a teraz co? :lol: Kto tu ma zle wpsomnienia? Lew Leon - hmmm, nie grałem, ale wole w kazdym razie "Keep the balance" dodany do Cybermychy - polecam!

Ponowie, nie przesadzajmy. Mamy tu dyskutowac, czy CDA jest dobrym pismem, czy pzrzyznały sprawiedliwa ocene, a nie czy yacub jest kobieta, lub rozmawiac o "Chłopach" :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:26 

na pisanie o CDA szkoda czasu i tyle czy to takie ważne do licha?? Niech kazdy czyta to co lubi i gra w to co lubi np: Zagadki Lwa Leona prawda LUKASSS :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:29 
Moderator forum

Flycat napisał(a):

Zapraszam na LAN'a jeśli masz choć trochę odwagi. Założyłbym Ci bana, gdybyś w ogóle brał w BFa a nie bawił się w trolla na forum. Have a nice life. Przegiąłeś pałę.

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:39 

yacub napisał(a):
Flycat napisał(a):

Zapraszam na LAN'a jeśli masz choć trochę odwagi. Założyłbym Ci bana, gdybyś w ogóle brał w BFa a nie bawił się w trolla na forum. Have a nice life. Przegiąłeś pałę.

nie gram w bf-a bo mam słabe łącze i tyle. Inni mają szczęście inni nie. Mów i mysl sobie co chcesz. Odwagi tez nie mam zbyt wiele! i co??!! Zadowolony??tak?? to w porządku. Jeżeli ja przegiąłem pałę ty tego nie rób...

Ostatnio edytowano 17 maja 2004, 17:41 przez Flycat, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:41 

Yacub odwrócił się i jedną serią z m-16 posłał Flycata do krainy wiecznych lot..łowów:)Troche to yacub groźnie zabrzmiało ale masz racje ja nie znoszę jak ktoś obraża CDA bo naprawde je lubie.A ja sie nie kłócę z nikim tylko troche zażarcie dyskutuje a pozatym miłuję wszystkich i jest git.

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2004, 17:45 

LUKASS1611 napisał(a):
Yacub odwrócił się i jedną serią z m-16 posłał Flycata do krainy wiecznych lot..łowów:)Troche to yacub groźnie zabrzmiało ale masz racje ja nie lubie jak ktoś obraża CDA bo naprawde je lubie.A ja sie nie kłucę z nikim tylko troche zarzarcie dyskutuje a pozatym miłuję wszystkich i jest git.

Czy się "kłucisz" czy nie Flycat posyła LUKASA na ziemię..e znaczy do ziemi kilkoma strzałami z Vickers-a m09 :]

ee przepraszam widzę że poprawiłeś ów błąd :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 141 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2