yacub napisał(a):
Flycat napisał(a):
heheh jest w CDGównie
Że pozwolę sobie zacytować kogoś z czasopisma "Produkt" - "Posłuchaj ograniczony gówniarzu z szybkim dostępem do Internetu" pisząc podobne bzdury obrażasz wielu wartościowych ludzi. Znając życie, nie byłbyś w stanie napisać niczego, nawet na poziomie tekstów z CDA. Ten magazyn ma określony target, a że akurat rynek młodszych odbiorców jest tak chłonny - to czemu się ku niemu nie skierować? To jest czysty biznes.
Dali ciała z recenzją BF:V, ale to chyba nie koniec świata. Poza tym jak Ci się tak bardzo nie podoba, to nie czytaj. Chcesz powiedzieć, że wydałeś prawie 20zł, tylko po to, aby krytykować? Czy jeszcze lepiej - nie widziałeś testu i zapluwasz sobie brodę w rytm komentarzy w tym topicu?
Sorry, ale dopóki to "coś" miało w sensowne argumenty, nie wtrącałem się, ale teraz przekroczyło wszelkie granice chamstwa. Fakt, może "Cyber Mycha" jest typem magazynu będącego na Twoim poziomie.
ps. różnica pomiędzy określeniem "gazeta" a "magazyn" nie jest wymysłem naczelnego CDA. Czasem dobrze jest uważać na lekcjach języka polskiego.
No a niby po co kupuje ów CDGówno!!?? Oczywiscie robie to co jakiś czas aby zobaczyć czy zaczęli normalnie pisać ale gdzie tam...!! Ta GAZETA kompletnie wypacza itp. robia z frajerów naiwniaków ktorzy kupują te "156 stron!!!" za 18 ileśtam.Już 100 razy lepiej pójść za te pieniadze do kina. (przynajmniej normalni ludzie coś zarobią) Porównaj sobie chłopie same teksty w Top Secrecie(nie mysl że wywyższam TS-a, podałem pierwszy lepszy przykład) z marnymi tekścikami CDA które mysli że jest najlepsze bo używają "języka na czasie" i niekiedy walną komuś mocnego wrzuta. Cała prawda i tyle

A co do Cyber Mychy podejżewam że da się ją czytać :/ Spójrz Jakubie kilka moich wpisów wczesniej. Też byłem za CDA ale po analizie wszystkich numerów(choc mam ich tylko kilka) sądze że ów gazeta nie jest niczego wrata oprócz krytki no i "kasznka zone" chyba jedyne co potrafia porządnie przedstawić
Aha i jescze jedno. Dlaczego recenzują pod względem Singla samego BFa skoro jest to gra stworzona do multiplayera?! O dziwo sieciowa strzelanka Unreal T. 2004 dostała 9+. A co do magazynu i gazety nie miałem jescze tego na polskim

szanowny obrońco CDA...