@Fish - nie stary, nie boli mnie to, że ktoś ukradnie samochód, za który ja zapłaciłem. Jesteś typowym przykładem stereotypowego polaczka, który nadal żyje w utopijnym świecie, wedle zasad którego, wszystko jemu się należy. A płacenie za coś? Dla frajerów! (BTW - kulturalny złodziej
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
)
@Jojec - już raz za głupotę poleciałeś z forum (swoją drogą Ty tak a Maciejek nie, więc możesz uznać to za poważną ujmę na "honorze"
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
) - wanna replay?
p.s. soft mam legalny - wystarczy włączyć myślenie przy zakupie kompa - na co Was chyba nie stać. MP3 mam zrobione z płytek CD, które kupiłem w sklepie - mam nie najwyższej klasy głośniki w kompie (2+1 Samsunga) natomiast na wieżę nie narzekam. MP3 ściągam po to, żeby zobaczyć czy warto kupić jakąś płytę. Przynajmniej nie naciąłem się na "The Long Road" Nickelback'a. Ostatnio w sumie bez testu kupiłem "st. Anger" Metallicy i... cholera, wolę starsze albumy, chociaż "Unnamed feeling" jest genialne
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Filmy jeśli mam czas - idę do kina, albo kupuję / wypożyczam DVD - nie każdy ma na tyle luksusowo, dużo czasu aby siedzieć 24h/d przed kompem
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)