Teraz jest 27 lis 2024, 10:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: "Pomoc" EA
PostNapisane: 23 lut 2008, 17:09 
Moderator forum

czytaj ze zrozumieniem - napisałem że płyta pękła - mam im przesłać całość (4 płyty + pudełko + instrukcja) na podany adres, jak dojdzie to na tej podstawie dadzą nowy komplet - czyli wymiana łeb za łeb

PostNapisane: 23 lut 2008, 20:39 

Kiedys na tym forum czytalem ze zeby wyslali nowy komplet musisz jeszcze zalaczyc katke jak to sie stalo czy jakos tak....z tego co pamietam to ktos na tym forum napisal ze przejechal kulkiem od krzesla po plycie...(moglem cos przerecic)

PostNapisane: 20 mar 2008, 20:58 

Taa... Dzisiaj kupiłem Anthalogy, od razu zainstalowałem 2 pierwsze... A Secret Weapons jest zły Serial... Pff... Co za ludzie, w instrukcji przeczytałem, żeby wejść na ea.pl i "Centrum pomocy". Wszedłem i ktoś miał ten sam kłopot... Katastrofa.. Ja do nich kulturalnie, wszystko pięknie, ładnie, ale jak mam czekać te 2 tygi...
F**k... Akurat ten dodatek najbardziej chciałem,, Rany

PostNapisane: 4 kwi 2008, 17:42 

Dzisiaj kupiłem także Battlefield 1942 Anthology i jak się obawiałem - klucz CD do dodatku Secret Weapons of WWII był niepoprawny. Zaraz po tym poczytałem na tym forum i stronie EA Polska oraz zastosowałem się do wskazówek na niej zawartych. Wysłałem więc nawet 3 foty, wszystkie bardzo dobrej jakości, robione oczywiście na makro, z lampą, wszystko widać. Po 17 minutach nie otrzymałem odpowiedzi. Zadzwoniłem do EA Polska. Miła Pani po rozmowie wstępnej o co chodzi itd. sprawdziła skrzynkę pocztową EA Polska i powiedziałem Jej mój adres e-mail'owy. Wszystko się zgadzało. Prosiłem, by to zrobili zaraz, nawet zostałem o to zapewniony, że dzisiaj będę miał. Minęła prawie godzina i zero kontaktu, żadnej odpowiedzi. Po godzinie 17:00 przestają pracować, więc nie ma z nimi kontaktu. Niestety do tej pory odpowiedzi nie dostałem, a nawet teraz sprawdzam i sprawdzam skrzynkę e-mail'ową i się martwię. Jutro tam do nich zadzwonię i będę nalegał, by to przy tej rozmowie zostało wysłane, tak bym sam potwierdził.. Już straciłem piątek.. tyle cennych godzin. Takie błędy są niewytłumaczalne, aczkolwiek bardzo możliwe do poprawienia. Muszą coś z tym zrobić.. to musi być fachowa obsługa. Nawet nie wiem, czy ktoś z was potrafi zrozumieć mnie w tej sytuacji. Teraz muszę czekać do godziny 9:00. Pozostało mi więc około 16 godzin i 20 minut, by pogadać jeszcze raz z EA Polska :|

-----------------------

Dzisiaj, jest sobota no i nie pracują!! zmarnowali mi cały weekend!! nic nie załatwiłem, wałkują ludzi!

PostNapisane: 5 kwi 2008, 15:53 

tragedia się stanie jak sobie dziś nie pograsz, nie ty pierwszy miałeś z tym problem :roll:

PostNapisane: 5 kwi 2008, 17:40 

@Silver: generalnie gratuluję podejścia. Nie przyszło Ci czasem do głowy, że tam (tj. w Centrum Pomocy EA) też pracują ludzie? I że nie tyko Twoimi problemami muszą się zajmować? "Cały weekend mam zmarnowany" - hmmm, za moich czasów w pakiecie BF1942 Anthology był nie tylko dodatek SWWII, więc bez klucza do tego dodatku też można było sobie pograć ;)

Poza tym, o żadnym kantowaniu nie może być mowy - na stronie EA wyraźnie jest napisane, że pracują tylko od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-17:00, kwestia doczytania...

PostNapisane: 6 kwi 2008, 11:03 

Struchu napisał(a):
@Silver: generalnie gratuluję podejścia. Nie przyszło Ci czasem do głowy, że tam (tj. w Centrum Pomocy EA) też pracują ludzie? I że nie tyko Twoimi problemami muszą się zajmować? "Cały weekend mam zmarnowany" - hmmm, za moich czasów w pakiecie BF1942 Anthology był nie tylko dodatek SWWII, więc bez klucza do tego dodatku też można było sobie pograć ;)

Poza tym, o żadnym kantowaniu nie może być mowy - na stronie EA wyraźnie jest napisane, że pracują tylko od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-17:00, kwestia doczytania...

Okłamali mnie. A faktów, które znam o ich godzinach pracy proszę nie stwierdzać. Motocykle z dodatku Secret Weapons of WWII powinny być w podstawowej wersji gry. Na mapie Operation Market Garden widziałem pojazd moto-podobny :D

W poniedziałek po obowiązkach tam sobie do EA zadzwonię. Jeśli mi tego nie załatwią, to niech zwracają pieniądze i biorą tą zbuggowaną wersję gry. Mógłbym sobie kupić w Niemczech, na pewno byłaby czysta :P

Najgłupszy weekend na świecie :lol:

PostNapisane: 6 kwi 2008, 12:17 

a ja mam SW, o tak! całą niedzielę będę sie rozkoszować pięknem tego dodatku mmmmmhmmm rozbijać się motorkami po mapach, o tak! 8) :lol: generalnie rzadko w to gram, ale dzisiaj specjalnie włączę i sobie popykam, a co! :lol: 8)

PostNapisane: 6 kwi 2008, 14:38 

Nawet nie musiałem dzwonić po raz drugi - dzisiaj po godzinie 10.00 przyszedł mail z kluczem :D

Yahoo! :D

PostNapisane: 12 kwi 2008, 11:21 

No, nie ma co narzekać... Wysłalem pytanie do EA.pl, a po kilku godzinkach dostałem odpowiedź.. Heh, na szczęście ;]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2