Ok oto moj ostatni post, zapoznawszy sie z duza lista topicow na tym forum musze stwierdzic ze duza czesc uzytkownikow to banda cynikow i nic wiecej. wchodzi jakies newbie na forum z pytaniem czemu gra na ktora wydal uczciwie zarobione pieniazki rodzicow nie chodzi a tu od razu wyziew ze jest piratem, nie szanuje pracy tworcow gier i tego typu bzdety. Juz mega glupota bylo wyzywanie jednego usera dlatego ze nie ma instrukcji do mp dema

. Istota kazdego forum jest pomaganie ludziom ktorzy w mniejszym stopniu znaja dany temat w tym przypadku bf 1942. Ta krucjata jest po prostu smieszna, to tak jakby ktorys z was mial problem z karta graficzna, a ja w odpowiedzi pytam was o cytat z ksiazeczki windowsa gdyz inaczej jej nie udziele sic. Oczywiscie piractwo nalezy tepic w kazdej postaci, pytania o cd keya sa jak najbardziej nie na miejscu i za cos takiego nazlezy sie ban. Ludzie poczytajcie inne fora, tutaj zero kultury bluzgi ze az strach. Jezeli koles wali w gumy ma pirata nie moze grac na necie wystarczy notka i no comments. Zaloze sie o mp40

ze dla 70 % z was ta gra jest jedynym albo jednym z nielicznych oryginalow w waszej kolekcji, a robicie z siebie wielkich zbawcow polskiego rynku gier

.Rozumiem ze panowie rowniez sa posiadaczami oryginalnych plyt audio

Nieliczne prosby dotyczace zmiany waszego zachowania zostaly przez was zignorowane dlatego ja tez was ignoruje. Slowa te kieruje do najbardziej zajadlych typow z tego forum, na szczescie sa tez zdrowe jednostki i tych pozdrawiam. Wiecie co jest napisane w mojej jak najbardziej oryginalnej instrukcji " Suck my dick kid like your daddy did". W razie dalszych problemów z ta jakby nie bylo super gra bede sie kierowal do zachodnich servisow. Tam nie bede musial im udowadniac ze jestem legalny. PApa