Teraz jest 24 lis 2024, 21:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 16:48 
Moderator forum

kriz napisał(a):
Btw - Sioux ma racje. Panowie, przesadzacie.

IMHO te wyskoki "na pirata" to nowa forma nabijania statsów i tyle. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 17:04 

RedStar napisał(a):
twoja dupe sobie zweryfikuj
jak nie podasz co na niej jest to znaczy ze masz piracka

ShaggY napisał(a):
Panowie prosze o weryfikację nowych ludzi pojawijających się na forum, wystarczy proste pytanie o jakieś zdanie z instrukcji i już wiecie czy delikwent to pirat czy zagubiony gracz z oryginałem wymagający naszej wspólnej pomocy. Troli możemy wyeliminować sami wystarczy odrobina wzajemnej współpracy...

:? :roll:
ps.a zreszta czy cos mu sie stanie jak poda to zdanie z instrukcji... to przeciez zadna fatyga :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 17:05 

Ok zacznijmy od tego ze nie jestem czlowiekiem konfliktowym, nie chce nikogo urazic. Metek Troche mi wchodzisz na ambicje :? W ET gralem baaardzo dlugo a nie znamy sie z tego powodu ze ja grywalem na serverach zagranicznych z portem 27015 czyli cs-owskim gdyz kochany admin zablokowal wszystkie inne. Skilla mialem niezlego na 6 mapach dorabialem sie generala 8) jesli to oczywiscie jest jakis wyznacznik. Na gre w klanie nie mam czasu niestety mam grubo ponad 20 lat i troche obowiazkow. A jestem pewny ze nie jestes na bierzaco ze scena ET gdyz gdyby tak bylo wiedzialbys ze Sioux z klanu iron cross jest jednym z najlpeszych na polskim podworku. Wygrali nawet z poison. Niestety Ten Sioux to nie ja :( . Red star pozdro z Oświecenia. :D . Dzieki za wysluchanie

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 17:07 

PIOTERRR napisał(a):
ps.a zreszta czy cos mu sie stanie jak poda to zdanie z instrukcji... to przeciez zadna fatyga :roll:

a tego niezauwazyles?

SUB-COMMANDER KAL`EL napisał(a):
podaj pierwsze 2 slowa z 12 strony instrukcji :lol:

moze jeszcze 10 osob sie zapyta o inne zdanie w instrukcji
raz do cholery wystarczy!

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 17:12 

RedStar napisał(a):
a tego niezauwazyles?
SUB-COMMANDER KAL`EL napisał(a):
podaj pierwsze 2 slowa z 12 strony instrukcji :lol:

a podał?? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 21:52 

Ok oto moj ostatni post, zapoznawszy sie z duza lista topicow na tym forum musze stwierdzic ze duza czesc uzytkownikow to banda cynikow i nic wiecej. wchodzi jakies newbie na forum z pytaniem czemu gra na ktora wydal uczciwie zarobione pieniazki rodzicow nie chodzi a tu od razu wyziew ze jest piratem, nie szanuje pracy tworcow gier i tego typu bzdety. Juz mega glupota bylo wyzywanie jednego usera dlatego ze nie ma instrukcji do mp dema :shock: . Istota kazdego forum jest pomaganie ludziom ktorzy w mniejszym stopniu znaja dany temat w tym przypadku bf 1942. Ta krucjata jest po prostu smieszna, to tak jakby ktorys z was mial problem z karta graficzna, a ja w odpowiedzi pytam was o cytat z ksiazeczki windowsa gdyz inaczej jej nie udziele sic. Oczywiscie piractwo nalezy tepic w kazdej postaci, pytania o cd keya sa jak najbardziej nie na miejscu i za cos takiego nazlezy sie ban. Ludzie poczytajcie inne fora, tutaj zero kultury bluzgi ze az strach. Jezeli koles wali w gumy ma pirata nie moze grac na necie wystarczy notka i no comments. Zaloze sie o mp40 :D ze dla 70 % z was ta gra jest jedynym albo jednym z nielicznych oryginalow w waszej kolekcji, a robicie z siebie wielkich zbawcow polskiego rynku gier :lol: .Rozumiem ze panowie rowniez sa posiadaczami oryginalnych plyt audio :twisted: Nieliczne prosby dotyczace zmiany waszego zachowania zostaly przez was zignorowane dlatego ja tez was ignoruje. Slowa te kieruje do najbardziej zajadlych typow z tego forum, na szczescie sa tez zdrowe jednostki i tych pozdrawiam. Wiecie co jest napisane w mojej jak najbardziej oryginalnej instrukcji " Suck my dick kid like your daddy did". W razie dalszych problemów z ta jakby nie bylo super gra bede sie kierowal do zachodnich servisow. Tam nie bede musial im udowadniac ze jestem legalny. PApa :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 22:10 

Sioux musisz tez patrzec na osoby ktore odpowiedzialy ci na posta (poza Krizem i Xena i Redem). Te docinki o orginal skierowali do ciebie osoby ktore nie sa za dlugo na tej scenie i mozna je spokojnie rowniez nazwac nowicjuszami a co po niektorych TROLAMI :twisted: Wiec nie szufladkuj nas starych wyjadaczy z Trolami i nie oceniaj sceny po ostatnich miesiacach na forum. Gdyz gdy wyszedl vietnam i pojawil sie bf za 39zl to forum zeszlo na psy :D
pozdro dla prawdziwych :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2004, 22:18 

metek napisał(a):
Sioux kazdy wsumie musial sie zweryfikowc 8) a ty mowiac ze wszystcy tepia nowicjuszy sam dyskryminujesz 14 latkow lolu poza tym ja mam 16 :twisted: aha i gralem w ET i jakos cie nie pamietam odswiez mi sie :?: chyba ze byles slaby to takich nie kojarze : P
ale ty kurde zadziorny jestes

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2004, 00:36 
Oldboy Battlefield.pl

luuuuuuuuudzie czy wy mozecie sie zastanowic nad tym jak piszecie????
mozecie poleprzyc jakosc swych wypowiedzi???/???/???//

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2