Cash napisał(a):
wiechol napisał(a):
yacub napisał(a):
wiechol napisał(a):
Wiesz, to jest tak jak nienawisc pomiedzy murzynami i zydami - my nie lubimy cs'a i vice versa...
Ty się poważnie zastanów czy nie zmienić forum

Gdybys patrzyl na niektore posty z przymrozeniem oka, to zrozumialbys aluzje - widocznie nie czytales kawalu w temacie "Kawały i CipyDOw" - "Ach ta nienawisc pomiedzy narodami - plucie do butów, szczanie do coli". Po zatym nie musisz marnowac sobie klawiatury na docinki do mojej skromnej osoby.
Hmm, gdzies ostatnio czytałem, ze w Cs'a graja sami bezmózdzy trzynastolatkowie - czyzby sie cos zmienilo?Szczerze mówiąc to huj mnie obchodzi co myślisz o ceesie , obstawiam że nawet nie grałeś więc ZAMILCZ!!
"a ja czytałem że ludzie z avatarami z DragonBalla to pedały.. czy coś się zmieniło ?" - text na poziomie twojego ostatniego posta....
Geez, wyluzuj! Masz racje, nie grałem w Cs'a, chce zaczac, ale nie wiem, czy jest sens, skoro gra ma tyle lat. Kiedys, jak wieksza wiekszosc Polski lubiłem latajacych Sajanów, którym zmieniają się włosy - teraz nie jestem fane DB, wrecz przeciwnie. Apropos - mój avatar przedstawia tańczącego Breakedanca Son Goku (czy cos) - wolałbys Bulimie tanczyca stripteze?
P.S O Cs'ie nie mysle w sposób powyższy, IMO ludzi grający w Cs sa tacy jak my. Opinia, ktora przedstawilem powyzej jest opinia forum, która nie jest jednoznaczna z moją. To, ze w Cs'a grają trzynastolatkowie to nasz stereotyp, a na forum Counter Strike'a tez napewno sa ludzie, którzy mysla podobnie o nas.