Teraz jest 28 lis 2024, 14:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2004, 19:58 

rudy103 napisał(a):
Tołdi napisał(a):
LOL
człowieku mam ci udowodnic ze kupilem bfa nawet możesz przykjechac do mnie przy okazji dostaniesz wierdziel od dresów[sojusznycy skejtów w białym]i pokaże ci moj paragon i pudełko z grą a paragon ci wsadze w dupe i ci każe go zjeść później bo cie mama nie wychowała bądz wychowuje bo jej współczuje ze ma takiego syna co ma zespół downa i parkinskona włącznie.spadaj z tad bo naprwde umyj dupe bo aż tu w białymstoku śmierdzi zdechłą kaczką bo nie widziałes nigdy wanny bądz prysznica a co dopiero mydła ty pedale co cie gołąb *mama zabroniła mi przeklinać* w nogę

btw ja mam 15 lat i wiem co to byc 13 latkiem bo sam miałem tyle lat co inni tu bo ty chyba masz z 9 lat i nawet nie umiesz pisać z sensem
dziekuje pańtstu dobranoc

mam wrazenie ze ten post bedzie zaraz usuniety :lol: :twisted:

IMO Tołdi ma rację, napisał to hardcore'owo, a mógł napisać a la luwr :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 04:26 

O matko, jak można chcieć od kogoś CD - KEY, a ten ktoś będzie grał na numerach z losowania totolotka? :roll: Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego ta patologia wciąż trwa... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 11:57 

Cash napisał(a):
SouD napisał(a):
jazzik napisał(a):
poza trawiennymi klopotami mecza mnie tacy ludzi waszego pokroju, którzy strugają nie wiadomo kogo na forum mając po 13 lat i zarzucają glupie teksty zamoiast czlowiekowi konkretnie powiedziec od razu o co chodzi.
Gdyby wasze mamy wiedzialy na co marnuja pieniadze oplacajac internet to by wam obciely tygodniowy limit czekolady i cieplego mleka

Panu juz podziekujemy przerzuc sie na counter-strike jezeli grywasz w bf

Masz coś do Cs'a ? :?
SouD ty grywałes swego czasu w JediAcademy na serverze marymont?[/quote]

Wiesz, to jest tak jak nienawisc pomiedzy murzynami i zydami - my nie lubimy cs'a i vice versa...

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 12:45 
Moderator forum

wiechol napisał(a):
Wiesz, to jest tak jak nienawisc pomiedzy murzynami i zydami - my nie lubimy cs'a i vice versa...

Ty się poważnie zastanów czy nie zmienić forum :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 13:49 

yacub napisał(a):
wiechol napisał(a):

Gdybys patrzyl na niektore posty z przymrozeniem oka, to zrozumialbys aluzje - widocznie nie czytales kawalu w temacie "Kawały i CipyDOw" - "Ach ta nienawisc pomiedzy narodami - plucie do butów, szczanie do coli". Po zatym nie musisz marnowac sobie klawiatury na docinki do mojej skromnej osoby. Hmm, gdzies ostatnio czytałem, ze w Cs'a graja sami bezmózdzy trzynastolatkowie - czyzby sie cos zmienilo?

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 14:01 
Moderator forum

wiechol napisał(a):
Gdybys patrzyl na niektore posty z przymrozeniem oka

Patrzyłem przez długi czas, ale poziom Twoich dowcipów osiąga piwnicę za każdym razem. Nie możesz Trollowac gdzieś indziej? Skoro i tak nie grasz w BFa?

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 14:06 

yacub napisał(a):
wiechol napisał(a):
Gdybys patrzyl na niektore posty z przymrozeniem oka

Patrzyłem przez długi czas, ale poziom Twoich dowcipów osiąga piwnicę za każdym razem. Nie możesz Trollowac gdzieś indziej? Skoro i tak nie grasz w BFa?

Twój poziom i innych panów tez nie jest za wysoki. Nie gram? Nie badz taki pewien :twisted:

P.S Faktycznie, od wczoraj od 18 nie gram, bo pekla mi druga plytka w napedzie. Naped rozwalony plytka tez, mi pozostaje porzyczyc plyte nr 2 od kumpla.

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 15:01 

Cash napisał(a):
wiechol napisał(a):
yacub napisał(a):
wiechol napisał(a):

Gdybys patrzyl na niektore posty z przymrozeniem oka, to zrozumialbys aluzje - widocznie nie czytales kawalu w temacie "Kawały i CipyDOw" - "Ach ta nienawisc pomiedzy narodami - plucie do butów, szczanie do coli". Po zatym nie musisz marnowac sobie klawiatury na docinki do mojej skromnej osoby. Hmm, gdzies ostatnio czytałem, ze w Cs'a graja sami bezmózdzy trzynastolatkowie - czyzby sie cos zmienilo?

Szczerze mówiąc to huj mnie obchodzi co myślisz o ceesie , obstawiam że nawet nie grałeś więc ZAMILCZ!!
"a ja czytałem że ludzie z avatarami z DragonBalla to pedały.. czy coś się zmieniło ?" - text na poziomie twojego ostatniego posta....

Geez, wyluzuj! Masz racje, nie grałem w Cs'a, chce zaczac, ale nie wiem, czy jest sens, skoro gra ma tyle lat. Kiedys, jak wieksza wiekszosc Polski lubiłem latajacych Sajanów, którym zmieniają się włosy - teraz nie jestem fane DB, wrecz przeciwnie. Apropos - mój avatar przedstawia tańczącego Breakedanca Son Goku (czy cos) - wolałbys Bulimie tanczyca stripteze?

P.S O Cs'ie nie mysle w sposób powyższy, IMO ludzi grający w Cs sa tacy jak my. Opinia, ktora przedstawilem powyzej jest opinia forum, która nie jest jednoznaczna z moją. To, ze w Cs'a grają trzynastolatkowie to nasz stereotyp, a na forum Counter Strike'a tez napewno sa ludzie, którzy mysla podobnie o nas.

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 15:15 
Moderator forum

Cash napisał(a):
Szczerze mówiąc to huj

Mistrzu Ceesa - wyluzuj troszkę. Nie zamieniaj nam tego miejsca w chlewik. Jedną z podstawowych zasad jest nieprzeklinanie na forum. Looknij na taki temat (przyklejony zresztą) Zasady i postaraj się ich zbyt mocno nie łamać.

Podpis nieczytelny...

Ostatnio edytowano 15 maja 2004, 18:28 przez EST_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 15:43 

Cash napisał(a):
Szczerze mówiąc to huj mnie obchodzi co myślisz o ceesie , obstawiam że nawet nie grałeś więc ZAMILCZ!!
"a ja czytałem że ludzie z avatarami z DragonBalla to pedały.. czy coś się zmieniło ?" - text na poziomie twojego ostatniego posta....

Panowie dajcie na luz, to forum jest czytane przez kobiety. :wink:

A poza tym CS jest kultową grą szczególnie 1.6. Tylko ludzie grający w niego zepsuli atmosfere gry. Przestałem grac w Cs'a bo miałem dosyć TK w swojej bazie i chamstwa na serwerach.

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2004, 16:50 

ja ci dam dresa smarku jeden :twisted: dla twojej wiadomościu smarku mam 26 lat i nie lubię jak mnie jakiś smark wyprowadza z równowagi bo jestem porywczy twoje szczęście że to tylko internet bo za takie gadki to nie wiem co bym ci smarku zrobił ale prawdopodobnie niewiele a to tylko dlatego że nie tykam gówna bo gówno śmierdzi :evil: i jak masz zamiar wyzywać wszystkich forumowiczów bo to nie tyczy się tylko mnie to radze ci zmień adres w wyszukiwarce i opuść to forum bo to nie mniejsce dla ciebie :!:
PROSZĘ ALE TO BARDZO o ZAMKNIĘCIE TEGO TEMATU

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 10:22 

z tym dresem to do niejakiego smarka nr. 2 " KIERY " i smarka nr.1 " JAZZIKA " podpisy typu " **** wam w dupe jełopy " czy jakoś tak sa raczej nie na miejscu i odnoszą się do wszystkich forumowiczów więc moja reakcja była natychmiastowa, a tak wogóle to zamknijcie juz ten powalony topic :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 10:30 

Okota raczej nie pomoże bo się obraził na wszystkich z forum. I od kilku dni nie pisze postów :?

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 12:24 

Usunąć ten śmietnik!

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2004, 13:31 

Śmietnik to wy macie w głowie. Jak wy sie zachowujecie.
Zaczeliscie nawet tyrać siebie nawzajem-debile!!!!!!!!!!!!!!
Nie dziwie sie,ze ten Okota sie na was obraził(nawet mu sie nie chce pisać).
A Ty Jakubass jesteś największym ciołkiem-nie chcesz to nie czytaj i przestań pieprzyc głupoty!!!
:twisted: :x :evil:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2