Pojedynczy mod gracza.
Ten mod dodaje B17 do pojedynczego gracza Bocage, Operation Market Graden, Gazala, Iwo Jima i grom Midway. Ponieważ wiesz,B17 był pierwotnie tylko w jednej pojedynczej mapie gracza dla jakiegoś powodu, chociaż to jest kilka wielo - - mapy gracza. Nie jestem pewny, dlaczego EA / KOŚĆ zrobił ten wybór w końcowej grze, jako B17 jest naprawdę fajny w pojedynczych mapach gracza także i cały punkt pojedynczego gracza ma ćwiczyć dla MP, dobrze? Bots niecierpliwie będzie leciał B17 i zbombarduje daleko - I lubię skoczyć na jako kanonier, kiedy I jestem nie wyłożyć dywanami bombardowania, to jest.
Spróbowałem użyć miejsc multiplayer zaniedbania dla B17, oprócz w Midway i Iwo Jima rozplanowuje, gdzie to nie jest wielo - gry. B17 zastępuje Torpedo albo nurkujący samolot bombowy w tych mapach i tylko mnoży się kiedy Allies mają punkt kontrolny. Dodałem to do mapy Midway, ponieważ historycznie B17 został użyty w jednym z początkowych ataków na Japanese flocie IIRC na mojej historii. Też dostajesz okręty wojenne dołączone tego mod Midway także, co I mogę powiedzieć, I lubię dużych zbombardować i pistolety
Iwo Jima dostaje 17 B jako namiastka dla 29's B, który leciał w do airbase wkrótce, gdy to jest schwytać. Corsair ten normalnie mnoży się w airbase Iwo kiedy to pod jest były Allied kontrola jest zastąpiona z Mustang, który leciał w z 29's B jako eskorta i obsługuje od Iwo na misjach do Japan kilka miesięcy wojny. Piloci Mustang musieli odpierać Japanese żołnierzy atakujących ich nasenne ćwiartki o jednym punkcie - wyspa nawet w pełni nie została schwytana kiedy oni lecieli w. Corsair nadal mnoży się w roznosicielu.
Też spróbowałem dostać 17 B do Wake mapę Island, tylko dla heck tego, ale tylko nie ma wystarczającej przestrzeni pasa startowego, by wystartować bez uderzania budynku, drzewa albo czegoś jeszcze.
Aby użyć, będziesz potrzebował rozpiąć .pliki rfa do, w moim przypadku na przykład, D:\ gry \ bf1942 \ mods \ bf1942 \ addons \ poziomy. Dodaj odpowiednią linię do init.nabierać wskazać do "addons" (albo jakikolwiek, którym nazywasz tego) folder, by zrobić to spogląda w to sposobić (notatka to potrzebuje być WCZEŚNIEJ, że 3rd kreskować poniżej):
gra.setCustomGameName BF1942
gra.addModPath Mods / BF1942 / Addons /
gra.addModPath Mods / BF1942 /
gra.setCustomGameVersion 1.2
gra.setCustomGameUrl "http://www.battlefield1942.com"
Gra.setMenuMusicFilename "muzyka / slaughter4.bik"
Gra.setLoadMusicFilename "muzyka / vehicle4.bik"
Gra.setWinMusicFilename "muzyka / vehicle3.bik"
Gra.setLoseMusicFilename "muzyka / menu.bik"
Gra.setCampaignLoseMusicFilename "muzyka / theme2.bik"
Gra.setDebriefingMusicFilename "muzyka / odprawa.bik"
Proszę rozprowadź to swobodnie albo użyj czego jest włączony do twojego własnego mods, ale I doceniłbym kredyt dla pracy.
Moje kredyty i podpórki by: Moseley ( Extractor RFA), shrp77 ( program gmakeRFA, oparty na pracy Moseley), Ryan ( pomógł mi dostawać mod do kierowalnej wielkości pobierania), wszystkie BF1942 miejsca i plakaty forum / FAQ / jak - do gdzie I dostałem informację i głównie UKROIĆ W KOSTKĘ / EA dla gry dupy kopnięcia i 1.2 wersji, które robią, że modding jest pstryknięciem.
Uciesz się.
Nie chcialo mi sie tego tlumaczyc wiec wrzucilem to do Translatora
moze nie jest dokladnie przetlumaczony ale jak sobie to ladnie poskaldasz to cos z tego wyjdzie