Teraz jest 5 gru 2024, 04:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 07:27 

Akurat w BHD (gre w którą przez kilka lat clan gra) co do meczy najczesciej z polskimi clanami uzywa sie GG, a zagranicznymi MSN-a albo ICQ, wiec nie dziwcie sie ze ktos moze nie wiedziec co to IRC. Pozatym wydaje mi sie ze niektorzy uwazaja sie za strasznych "debesciakow", albo zamiast czytac posta sprawdzaja jego poprawnosc ortograficzna :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 11:10 

na jk2 i jk3 jest identycznie jak ten tu wyzżej napisał :] co to to BHD tak wogóle?:P

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 14:40 
Moderator forum

*CQF*Stefan napisał(a):
Akurat w BHD (gre w którą przez kilka lat clan gra) co do meczy najczesciej z polskimi clanami uzywa sie GG, a zagranicznymi MSN-a albo ICQ, wiec nie dziwcie sie ze ktos moze nie wiedziec co to IRC. Pozatym wydaje mi sie ze niektorzy uwazaja sie za strasznych "debesciakow", albo zamiast czytac posta sprawdzaja jego poprawnosc ortograficzna :)

Na scenie BFa 42 używany był IRC i Polskie klany które zmieniły gre na nowszą pozostały wierne tej tradycji. IRC był używany również przez wszystkich graczy a nie tylko WA ze względu na wymogi CB oraz możliwość śledzenia meczy poprzez WarBota. Dlatego nawet "dzieci chata" ze sceny BF42 musiały go poznać. Mój post był sygestią w jaki sposób znaleźć w najprostszy sposób ciekawego przeciwnika.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 14:54 

nie wiem po co sie przekomazacie :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 15:27 
Oldboy Battlefield.pl

no misie... za duzo omki wier***acie moze by ktos zamknol/usunol ten bezsensowny belkot zwany wymiana opinii?

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 00:14 

Hynol napisał(a):
Odstosunkuj się z łaski swojej, bo mi na nerwa już wjechałeś panie wszystkowiedzący moralisto. Chciał zagrać z klanem z najwyższej półki, to mu pisze jakie wśród tych klanów panują zasady. Jak nie jesteś tego w stanie odczytać w sposób inny niż atak na integralność osobowości twego oświeconego jestestwa to polecam valium w dużych ilościach. Acha - jak by powiedzieli Francuscy wojacy, od dzisiaj "pierdze ogólnie w twoim kierunku".

Cieszę się niezmiernie stary. W końcu znaleźliśmy wspólny język. Też lubię sobie popierdzieć, a myślę, że nie będziesz mi miał tego za złe jak od czasu do czasu potraktuję Cię ciepłym moczem.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 00:39 

UMP napisał(a):
Hynol napisał(a):
Odstosunkuj się z łaski swojej, bo mi na nerwa już wjechałeś panie wszystkowiedzący moralisto. Chciał zagrać z klanem z najwyższej półki, to mu pisze jakie wśród tych klanów panują zasady. Jak nie jesteś tego w stanie odczytać w sposób inny niż atak na integralność osobowości twego oświeconego jestestwa to polecam valium w dużych ilościach. Acha - jak by powiedzieli Francuscy wojacy, od dzisiaj "pierdze ogólnie w twoim kierunku".

Cieszę się niezmiernie stary. W końcu znaleźliśmy wspólny język. Też lubię sobie popierdzieć, a myślę, że nie będziesz mi miał tego za złe jak od czasu do czasu potraktuję Cię ciepłym moczem.

co to za teksty? to że potrafisz sklecić kilka zdań w prawidłowym szyku, nie czyni cie tu lepszym ump. nie wiem w co grałeś, gdzie grałeś i generalnie mało mnie to obchodzi, ale przestań z siebie robić niewiadomoco koleś. z tego co czytam, to zawsze masz dużo do powiedzenia na każdy temat i widze że starasz sie być wyjątkowo elokwentny i obrzeznany w każdym temacie /dużo postów, mało treści w krórtkim czasie/ :lol: jest tu na pewno masa ludzi z twojego rocznika |('60, '70???, moi '73/ którzy z politowaniem przyglądają się twojej radosnej "tfurczości", ale zluzuj zią, bo fundujesz sobie bieg przez płotki i na przedostanim możesz sie przypadkiem wypierdolić lejąc ciepłym moczem na dywan będąc TU gościem ... :?
/kiedyś było tu miło, teraz to jakiś śmieszny hydepark sie zrobił... :) /

a wszyscy jadący cierpko po twórcach tej sceny ... dozo na polu bitwy. wszystko sei wyjaśni...

peace
exx

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 00:48 

Exxon Vasquez napisał(a):

co to za teksty? to że potrafisz sklecić kilka zdań w prawidłowym szyku, nie czyni cie tu lepszym ump. nie wiem w co grałeś, gdzie grałeś i generalnie mało mnie to obchodzi, ale przestań z siebie robić niewiadomoco koleś. z tego co czytam, to zawsze masz dużo do powiedzenia na każdy temat i widze że starasz sie być wyjątkowo elokwentny i obrzeznany w każdym temacie /dużo postów, mało treści w krórtkim czasie/ :lol: jest tu na pewno masa ludzi z twojego rocznika |('60, '70???, moi '73/ którzy z politowaniem przyglądają się twojej radosnej "tfurczości", ale zluzuj zią, bo fundujesz sobie bieg przez płotki i na przedostanim możesz sie przypadkiem wypierdolić lejąc ciepłym moczem na dywan będąc TU gościem ... :?
/kiedyś było tu miło, teraz to jakiś śmieszny hydepark sie zrobił... :) /

a wszyscy jadący cierpko po twórcach tej sceny ... dozo na polu bitwy. wszystko sei wyjaśni...

peace
exx

No cóż. Wypada tylko żałować, że nie wszyscy potrafią te kilka zdań poprawnie sklecić i przy tym się nie –wypierdolić-…

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 01:25 

Powiem krotko, to wy jestescie nowi na scenie i to wy musicie sie przystosowac do nas a nie na odwrot, jak sie nie podoba to idz/idzcie zalozyc nowa strone o tej tematyce i tam na forum wymyslajcie sobie jakie tylko zasady chcecie i obrzucajcie blotem kogo tylko chcecie. Tyle z mojej strony.
ps. UMP spieprzaj do innej piaskownicy bo w tej masz juz przesrane.
sry za slownictwo ale z takimi debilami nie mozna inaczej.

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 02:36 
Moderator forum

Dobra. Skonczyla mi sie cierpliwosc...
Kazdy temat w ktorym sie znajdzie: nawijka o tym co bylo pierwsze jajko czy kura, wyzywanie sie i odgrazanie sie co to bedzie jak juz wyjdzie pelna gra bedzie natychmiast kasowany. Zachowujecie sie jak dzieci wiec trzeba postepowac z wami jak z dziecmi.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2