UMP napisał(a):
Hynol napisał(a):
Odstosunkuj się z łaski swojej, bo mi na nerwa już wjechałeś panie wszystkowiedzący moralisto. Chciał zagrać z klanem z najwyższej półki, to mu pisze jakie wśród tych klanów panują zasady. Jak nie jesteś tego w stanie odczytać w sposób inny niż atak na integralność osobowości twego oświeconego jestestwa to polecam valium w dużych ilościach. Acha - jak by powiedzieli Francuscy wojacy, od dzisiaj "pierdze ogólnie w twoim kierunku".
Cieszę się niezmiernie stary. W końcu znaleźliśmy wspólny język. Też lubię sobie popierdzieć, a myślę, że nie będziesz mi miał tego za złe jak od czasu do czasu potraktuję Cię ciepłym moczem.
co to za teksty? to że potrafisz sklecić kilka zdań w prawidłowym szyku, nie czyni cie tu lepszym ump. nie wiem w co grałeś, gdzie grałeś i generalnie mało mnie to obchodzi, ale przestań z siebie robić niewiadomoco koleś. z tego co czytam, to zawsze masz dużo do powiedzenia na każdy temat i widze że starasz sie być wyjątkowo elokwentny i obrzeznany w każdym temacie /dużo postów, mało treści w krórtkim czasie/

jest tu na pewno masa ludzi z twojego rocznika |('60, '70???, moi '73/ którzy z politowaniem przyglądają się twojej radosnej "tfurczości", ale zluzuj zią, bo fundujesz sobie bieg przez płotki i na przedostanim możesz sie przypadkiem wypierdolić lejąc ciepłym moczem na dywan będąc TU gościem ...
/kiedyś było tu miło, teraz to jakiś śmieszny hydepark sie zrobił...

/
a wszyscy jadący cierpko po twórcach tej sceny ... dozo na polu bitwy. wszystko sei wyjaśni...
peace
exx