Teraz jest 4 mar 2025, 05:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 03:32 

Dla mnie poracha - zero klimatu, błeee...

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 16:29 

No to już widze że mod będzie nędzą totalną. Nie tak wygląda dreadnaught. Jak już się zabierają to niech łosie sobie kupią figurki w RPG shopie. Zobacą z bliska dokładnie i dopiero.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 17:00 

ja tam świat warhammera znam tylko z Dawn of War, ale i tak widze że model jest kijowy :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 00:52 

Cytuj:
No niewiem jak sie ten FH sprawdzi ale wszystkie mody z jakimi sie spotkalem w zyciu ( niebylo tego duzo nie ukrywam bo ich nie lubie ogulnie) zarowno do sieciowek jak i singlow byly kiepskie. Predzej czy puzniej dochodzilem do wniosku ze lepiej sie gra na standardowej wersji ( mniej bledow itp.). Na przykld takie mody do q3 bylo tego troche a te co ja mialem byly beznadziejne. Np. urban chaos (morze ktos kojarzy) to polowa broni niedzialala reszta nie zbalansowana przez neta ciezko sie polaczyc ogulem kicha wkoncu mi sie znudzilo i jak juz gralem to na standardowym q3.

omg skad ty sie urwales czlowieku? nie urban chaos tylko urban terror, a byl to mod tak dopracowany, ze mogles goscia trafic w serdeczny palec i dostalby inne obrazenia niz przy trafieniu w nadgarstek. bronie zrobione doskonale, a sama rozgrywka miodna jak cholera. i w urt akurat wszystko dzialalo swietnie, wiec nie wiem jak mozesz takie glupoty pisac wczesniej nie sprawdzajac.

z beznadziejnych modow do q3 proponuje wymienic jeszcze cpma, vq3 i osp. pewnie nawet nie wiesz, ze to co nazywasz "standardowym quakiem" tez jest modem. lol.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2