Cytuj:
No niewiem jak sie ten FH sprawdzi ale wszystkie mody z jakimi sie spotkalem w zyciu ( niebylo tego duzo nie ukrywam bo ich nie lubie ogulnie) zarowno do sieciowek jak i singlow byly kiepskie. Predzej czy puzniej dochodzilem do wniosku ze lepiej sie gra na standardowej wersji ( mniej bledow itp.). Na przykld takie mody do q3 bylo tego troche a te co ja mialem byly beznadziejne. Np. urban chaos (morze ktos kojarzy) to polowa broni niedzialala reszta nie zbalansowana przez neta ciezko sie polaczyc ogulem kicha wkoncu mi sie znudzilo i jak juz gralem to na standardowym q3.
omg skad ty sie urwales czlowieku? nie urban chaos tylko urban terror, a byl to mod tak dopracowany, ze mogles goscia trafic w serdeczny palec i dostalby inne obrazenia niz przy trafieniu w nadgarstek. bronie zrobione doskonale, a sama rozgrywka miodna jak cholera. i w urt akurat wszystko dzialalo swietnie, wiec nie wiem jak mozesz takie glupoty pisac wczesniej nie sprawdzajac.
z beznadziejnych modow do q3 proponuje wymienic jeszcze cpma, vq3 i osp. pewnie nawet nie wiesz, ze to co nazywasz "standardowym quakiem" tez jest modem. lol.