Hejka
Jakiś 3 dni temu też chciałem napisać podobnego temata ale stwierdziłem że po około 1 tygodniu posiadania gry i przegranym czasie równym 10:06:33 nie nadaje się do klanu.
Choć idzie mi już coraz lepiej

. Szczerze mówiąc po jednym dniu grania byłem tak wqrzony na tę grę ze miałem ją zamiar odinstalować i schować do pułki gdzie leży (klasyk) bf1942 – zresztą kto by wytrzymał gdyby wciągu jednej rozgrywki został zabity 15razy a sam zabił kogoś (PICEM) 2 razy.
Lecz stwierdziłem że skoro już wydałem sporą sumkę na grę (już nie mówię o nerwach w trakcie dojazdu do przebudowywanych Katowic) to jeszcze spróbuję parę razy no i już od jakiś 2dni mi gra w miarę wychodzi TZN. kills/deaths wynosi mniej więcej 1.
Tak wiec osobiście doradzam poczekać z decyzją albo raczej z prośbą by Cię przyjęli do jakiegoś klanu i poczekał bym aż sam Ci ktoś takową grę zaproponuję.
PS. Jak grałem w bf1942 jako wolny strzelec gra była dobra tzn. grało się przyjemnie jako WOLNY STRZELEC ale dopiero gdy wstąpiło się do klanu (SPQR) gra tak naprawdę pokazywała swoją przewagę w stosunku do innych gier sieciowych. Tak samo jest jak widzę z BF2 samemu gra się spoko ale grając w klanie i grając według wcześniej wyćwiczonej taktyki musi grac się wręcz bosko! Ale skoro nie zna się jeszcze dobrze zasad gry to po co się dołanczać do jakiegoś klanu ... no chyba że tylko po to by stwierdzili że jesteś słaby i Cię zaraz wyrzucą.
PS2. Qrde sorki ze pisze takie pierdoły ale chciałem się wypowiedzieć na ten temat (co ja o tym wszystkim myślę) a że jest 2 w nocy mogłem napisać za dużo
Tak wiec jeżeli w jakikolwiek sposób naruszyłem regulamin lub kogoś uraziłem to z góry PRZEPRASZAM!!!
Pozdrawiam JohnPL / joohnpl

robie ich wiele

:P:P