Teraz jest 26 lis 2024, 06:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Searching Clan
PostNapisane: 26 gru 2005, 01:07 

Czesc pomylilem dzialy i ten temat co mial byc tu byl w bf 1942 no wiec sszukam klanu ktory przyjmie mnie w swoje szeregi nie chodzi mi o takie klany jak Wilda czy UKF ale o klany ktore nie maja czlonkow lub szukaja kogos zeby z nimi pogral tak wiec jestem do waszej dyspozycji z gory DZIEKI wesolych swiat i POZDRAWIAM

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 01:13 

zobacz, jaki jest pierwszy temat (na saaamej gorze)

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 01:24 

Ludzie, proszę :!: Stawiajce przecinki chociaż :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 01:32 

Hmmm *** z przecinkami :D ... wedlug mnie czlowiek ktory gra mniej niz pol roku w BF'a niepowinien miec klanu :wink: jest to gra w ktorej trzeba sie wiele nauczyc aby mozna bylo powiedziec ze sie potrafi grac ... Ja gram w bf'a od podstawki juz rok i dalej niemowie ze wymiatam ale cos tam juz potrafie ... w Bf'a 2 gram od poczatku i sam doswiadczylem tego ze lepiej poczekac z klanem niz pchac sie odrazu do klanow , sparow itp . Mozna trenowac sobie na polskich serwerach sa czasem gracze co graja zespolowo i mozna sie z nimi nauczyc grac chodz gra na serwerach to nie to samo co teamplay klanowy :) Jezeli chcesz to popros jakis klan aby cie wziol na przetrenowanie moze ktos kto ma czas sie zglosi patrz jakie klany poszukoja pilnie osob i zglos sie do nich napewno rozpatrza twoja kandydature :) Powodzenia, chodz przeczytaj moja wypowiedz i zastanow sie 2 razy zanim podejmies decyzje . Pozdrawiam. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 01:49 

Rozbawił mnie koleś, zapomniałeś dopisać "Nie musicie się o mnie bić, ale jeśli zgłosi się ktoś w ciągu najbliższych 10 sekund to dostanie szlifierkę uranową i mnie (czyli super gracza) godzinke dłużej do dyspozycji przy graniu sparingów i meczy. P.S : Z chęcią pomoge przy układaniu taktyk bo jestem dobry w szachy"

A tak na serio to posty rekrutacyjne masz na górze w dziale BF2 Ogólne

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 02:03 

Roba bullshit. Jak ktos ma talent to nauczy sie grac w miech nastepnie bedzie szlifowal skilla. Jak ktos jest np rtsowcem to i po 2 latach dobrym graczem bfa nie bedzie... ten tu moze jest urodzonym zabujcom? ;>

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 03:12 

Hejka :P
Jakiś 3 dni temu też chciałem napisać podobnego temata ale stwierdziłem że po około 1 tygodniu posiadania gry i przegranym czasie równym 10:06:33 nie nadaje się do klanu.
Choć idzie mi już coraz lepiej :P. Szczerze mówiąc po jednym dniu grania byłem tak wqrzony na tę grę ze miałem ją zamiar odinstalować i schować do pułki gdzie leży (klasyk) bf1942 – zresztą kto by wytrzymał gdyby wciągu jednej rozgrywki został zabity 15razy a sam zabił kogoś (PICEM) 2 razy.
Lecz stwierdziłem że skoro już wydałem sporą sumkę na grę (już nie mówię o nerwach w trakcie dojazdu do przebudowywanych Katowic) to jeszcze spróbuję parę razy no i już od jakiś 2dni mi gra w miarę wychodzi TZN. kills/deaths wynosi mniej więcej 1.
Tak wiec osobiście doradzam poczekać z decyzją albo raczej z prośbą by Cię przyjęli do jakiegoś klanu i poczekał bym aż sam Ci ktoś takową grę zaproponuję.

PS. Jak grałem w bf1942 jako wolny strzelec gra była dobra tzn. grało się przyjemnie jako WOLNY STRZELEC ale dopiero gdy wstąpiło się do klanu (SPQR) gra tak naprawdę pokazywała swoją przewagę w stosunku do innych gier sieciowych. Tak samo jest jak widzę z BF2 samemu gra się spoko ale grając w klanie i grając według wcześniej wyćwiczonej taktyki musi grac się wręcz bosko! Ale skoro nie zna się jeszcze dobrze zasad gry to po co się dołanczać do jakiegoś klanu ... no chyba że tylko po to by stwierdzili że jesteś słaby i Cię zaraz wyrzucą.

PS2. Qrde sorki ze pisze takie pierdoły ale chciałem się wypowiedzieć na ten temat (co ja o tym wszystkim myślę) a że jest 2 w nocy mogłem napisać za dużo :P
Tak wiec jeżeli w jakikolwiek sposób naruszyłem regulamin lub kogoś uraziłem to z góry PRZEPRASZAM!!!

Pozdrawiam JohnPL / joohnpl

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 03:34 

JohnPL napisał(a):
już od jakiś 2dni mi gra w miarę wychodzi TZN. kills/deaths wynosi mniej więcej 1.

Osobiscie bardziej cenie graczy z KD ratio 1.5 i SPM 3.0 niz graczy z powiedzmy KD ratio 4.0 i SPM 1.8 (tak jak u mnie, aczkolwiek to efekt 160h grania snajperem). KD ratio nie jest najwazniejsze. Liczy sie zdobywanie flag, asysty i ich obrona.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 03:48 

Heheh Mardokej pewnie masz rację ale by zacząć grać chociażby na najniższym poziomie to ginąć się za często nie powinno :P najpierw postaram się popracować nad k/d a dopiero potem bardziej się przyłożę do pozostałej części gry :P chociaż bronić i zdobywać flagi staram się jak mogę (często kosztem ilości ginięć). Niestety w jakiejkolwiek grze zespołowej (prócz pilnowania komuś pleców o czym ta osoba nie wiedziała) nie mogę poćwiczyć gdyż w klanie żadnym nie jestem a i nikt mnie nie zna wiec do żadnych drużyn nie jestem przyjmowany (wcale się nie dziwię). A i ciekawi mnie jak działa ten mikrofon :P

Pozdro JohnPL / joohnpl

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 11:56 

Roba_PL napisał(a):
gram w bf'a od podstawki juz rok

to chyba grasz w innego BF`a niż my, bo nasz ma z pół roku kolego... :roll:

dla pewności chciałem sobie przypomnieć kiedy latałem do empiku czy już jest. sprawdziłem gwoli przypomnienia na gamespot.com - Battlefield 2
Platform: PC
Release Date: Jun 21, 2005
Release Region: North America

& Jun 21 - oznacza JUNE a nie JU :P NUARY

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 13:58 

ja wstąpiłem do klanu dwa dni po tym jak kupiłem bf2 i jakoś nie żąłuje tej decyzji. dzięki grze w klanie berdzo się rozwinełem, a i skill poszedł w góre. a co do k/d to jak dla mnie są to gówno warte liczby :). co z tego że ktoś ma duży ten współczyniki. wystyarczy cały czas siedzieć w czołgu, a najlepiej w samolocie, do tego dobrze tym operowąc i nasz współczynik idzie ostro w góre. a potem na psaringu okazuje się że ten gracz nie ma wiele do zaopferowania.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 14:07 

Exil napisał(a):
berdzo się rozwinełem

czy aby na pewno? :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 14:47 

Ja mowie podstawka na Battlefielda 1942 ...

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 15:24 

Exil napisał(a):
ja wstąpiłem do klanu dwa dni po tym jak kupiłem bf2 i jakoś nie żąłuje tej decyzji. dzięki grze w klanie berdzo się rozwinełem, a i skill poszedł w góre. a co do k/d to jak dla mnie są to gówno warte liczby :). co z tego że ktoś ma duży ten współczyniki. wystyarczy cały czas siedzieć w czołgu, a najlepiej w samolocie, do tego dobrze tym operowąc i nasz współczynik idzie ostro w góre. a potem na psaringu okazuje się że ten gracz nie ma wiele do zaopferowania.

Racja , czym szybciej zasilisz szeregi klanu tym lepiej dla Ciebie. Istotą Bf-a jest gra kolektywna , więc w klanie i łatwiej i przyjemniej i mniej kłopotów (nie będzisz musiał z byle problemem wchodzić na boarda). Problem czy przy mniej niż podstawowych umiejętnościach ktoś Cię zechce .Warto popróbować różnych funkcji , poznać topografię map , nie nastawiać się przede wszystkim na zdobyciu dużej ilości punktów w statach ale poznać gre.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 20:06 

Tylko najgorzej to jest znalesc taki klan co cie przyjmie :wink:

Strefa czasowa: UTC + 2