ze snajpy w ET jednym strzałem walnąłem dwa heady naraz ale w bf2 nie ma takiej możliwości
Pojedynki graczy 1/1 czy nawet 6/6 są Arkadowe, ale z drugiej strony walka czołgowa czy kampienie z czogłu na piechote jest " symulatorem " jest wiele różnic, ale i podobieństw: walka Heli jesat bardziej zręcznościowa ( te wszystkie uniki, nagłe nurkowania itp strzelanie TV missile ) nie jest symulacją. Grając różną klasą można odczuć inne wrażenia: medyk biega i ginie b.często gdyż taka jego rola, co innego snajper giedy to możemy " symulować " prawdziwego snajpera ( nie tam żadne claymore... ) Jazda jeepem jest niczym symulator ale lot samolotem to czysta zręcznościówka ( znów uniki itp ucieczki przed " ogonem " i stingerami )
Bf2 odnosi ( odziwo dalej bo ludzie wciąż to kupują ) taki sukces, ponieważ każdy znajdzie coś dla siebie: jedni skillowo w piechocie przewyższają niemal każdego, zato w Heli są dalego w tyle. Grafika, rozwiązania ( VOIP, Commander ) i powszechny w owych czasach dostęp do internetu powoduje wysyp gier sieciowych ( lepszych, czy gorszych kwestia gustów ) w których każdy znajdzie coś dla siebie.
Czy ktoś gra w mody czy nie to jego sprawa - nikt go za to nie wyśmieje. Jedni czekają na FH2 ( tak jak i ja ) inni grają w PRMM by urozmaicić sobie gre w " podstawówkę " ( tak jak ja ).
PRMM ( Project Reality
Mini-Mod ) nie jest kompletnym modem jak ma być np. FH2. Są pozmieniane pewne rzeczy inne pododawane a niektórych wogóle nie ma. Jeżeli komuś się jakiś mod spodoba to w niego gra i tyle. Nie należy odrazu obrzucać błotem kogoś, kto gra w jakąś modyfikację, kogoś kto nie gra w gry od 20 lat, kogoś kto nie zdobył żadnej nagrody w jakimkolwiek turnieju ( czy to w życiu czy to w e-sporcie ) [ słowa skierowane do Lailonn i ImRo|Keyser.Soze ] PRMM niedługo doczeka się nowej wersji 0.3 która to będzie praktycznie cała zmieniona od 0.25. Mapy zostały zaprojektowane specjalnie dla typu rozgrywki Flag bf Flag, a na innych mapach wprowadzone zostaną modyfikacje ( niesławny SaK2 ).
Nie jestem niczyim wrogiem i nie zamierzam zostać, ale jak czytam ": kłutnie " choć może się nie wydawać taką, to aż się nie chce wchodzić na te forum. Ludzie co się z wami dzieje ?