sztandar napisał(a):
Mówcie co chcecie, ale żaden szanujący się gracz unlockami nie gra bo i po co ??
Sadze ze piszesz tylko dlatego iz na twoj punkt widzenia wplywa to ze grasz w klanie a co za tym idzie Cb wymusza aby grac tylko bronmi podstawowymi. Zycie to sztuka wyboru i wcale sie nie dziwie ze ludzie biora unlocki, poniewaz sa przyjemniejsze wygodzniejsze i lepsze, powiedz mi czym bys wolal jezdzic pieknym wypolerowanym porsche czy pyrkajacym maluchem ?
A smiesza mnie ludzie ktorzy uwazaja sie za "pro" graczy, ktorzy wyzywaja ludzi od lam i noobkow ludzi poslugujacymi unlockami, jak jestescie tacy dobrzy to proponowalbym udowodnienie swojej meskosci, jesli juz musicie, pojechaniem takiego delikwneta m16 czy pistolem.
MATiASSek napisał(a):
Unlocki sa dla ludzi ktorzy musza sie dowartosciowac,albo dla tych co staty sa jak Bóg
A ja sadze ze unlocki sa dla tych ludzi, ktorzy lubia roznorodnosc w zyciu bo ile mozna grac tylko kalachem czy m16. A poza tym porozgladaj sie chlopie dookola i zobacz na jakim swiecie zyjesz, bo ludzie w dzisiejszych czasach skupiaja sie tylko na optymilizacji swojego zycia i pogoniom za udogodnieniami zyciowymi szukaja tego co najlepsze i tego dzieki czemu ich cele bedzie mozna latwiej osiagnac. Dzis ludzie ida na latwizne i zeby miec wszystko sztybko i latwo ale coz w takim swiecie zyjemy. I proponuje ci zebys se zadal pytanie takie hipotetyczne pytanie jakbys mial do wyboru miedzy pecetem z prockiem 3 ghz 2 gb ramu a pecetem z prockiem 800 mhz i 128 mega ramu to co bys wybral ??
Nauczcie sie ludzie tolerancji bo to ze ktos gra w inny sposob niz ty nie oznacza ze ktos jest lespzy czy gorszy, kazdy gra jak chce i jak umie i sadze ze przedewszytkim dla przyjemnosci. A jak chcecie lechtac swoje pro gamerskie ego to spelniajacie sie grajac w CB i tam jadac wszystkich do okola bo FFA jest dla wszystkich.
[/quote]