Teraz jest 19 lis 2024, 08:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 16:42 

Cytuj:
no jak nabił 200 pkt to musi być dobry Wink

NSZ+Karkand 64 infantry=ponad 200 scor.
Niech uzywaja podstawowych broni i zrobia te 200 pkt to pogadamy.
Choc niektorych juz widzialem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 16:50 

Dziś mnie na 32 zdenerwowali po stronie USMC, to po stronie MEC jedyne 178 zrobiłem :lol: Zresztą - nie ma bata na kałacha i EOT 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 18:28 

jason.paury napisał(a):
No to trzeba pracować, żeby być lepszym od tych lam z G3/F2000/L85A1/G36C-E/PKM/MG36/itd. - proste :lol:

Hej,

Wkurza mnie gadanie że uzywanie unlockow to lamerstwo i tak dalej. Lamy tpo ci co uzywaja trikow programowych. Unlocki to przecierz bronie dostepne po awansie. Jak jestes taki madry to moze nie wsiadaj nigdy do zadnego pojadzu i walcz z APC lub czolgiem medykiem CO? To tez jakies przecierz ulepszenie niz zwykly karabin.
Sranie gadanie
Pozdrawiam
Dziergol

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 18:42 

Proponuje wszystkim odblokować wszystkie unlocki a potem wbić na server CQF, czeka was na was tam miła niespodziewanka :).

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 18:51 

Mówcie co chcecie, ale żaden szanujący się gracz unlockami nie gra bo i po co ??

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 18:56 

Cytuj:
Wkurza mnie gadanie że uzywanie unlockow to lamerstwo i tak dalej. Lamy tpo ci co uzywaja trikow programowych. Unlocki to przecierz bronie dostepne po awansie.

No, nie mogę się zgodzić - Ci, co używają, jak to nazwałeś, "tricków progamowych", to tzw. cheat'erzy :lol:

Cytuj:
Jak jestes taki madry to moze nie wsiadaj nigdy do zadnego pojadzu i walcz z APC lub czolgiem medykiem CO? To tez jakies przecierz ulepszenie niz zwykly karabin.

I widzisz jaki ja głupi jestem? A tylu mądrych ludzi biega po serwerach, w dodatku pr0-skill'owcy - nieraz widziałem jak snajperem z unlockiem szarżowali na abramsa :lol:

BTW: w następnym meczu Klanowcy vs FFA proponuję zezwolić stronie FFA na używanie unlock'ów - będzie ciekawiej. :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 19:41 

Buhahahah dziergol jaka filozofia.
Unlocki sa dla ludzi ktorzy musza sie dowartosciowac,albo dla tych co staty sa jak Bóg.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 19:45 

Dziergol "VR" napisał(a):
jason.paury napisał(a):
No to trzeba pracować, żeby być lepszym od tych lam z G3/F2000/L85A1/G36C-E/PKM/MG36/itd. - proste :lol:

Hej,

Wkurza mnie gadanie że uzywanie unlockow to lamerstwo i tak dalej. Lamy tpo ci co uzywaja trikow programowych. Unlocki to przecierz bronie dostepne po awansie. Jak jestes taki madry to moze nie wsiadaj nigdy do zadnego pojadzu i walcz z APC lub czolgiem medykiem CO? To tez jakies przecierz ulepszenie niz zwykly karabin.
Sranie gadanie
Pozdrawiam
Dziergol
A ja Ci życzę żebyś trafił kiedyś na serwer z pro gamerami którzy wezmą w rekę te zwykłe ulockowe g36e zobaczymy co wtedy stwierdzisz. Z tej broni nawet nie trzeba celować to zabija za Ciebie. I może wszyscy z wygranymi 1000h w BF niech zaczną grać g36e zobaczymy jaki wtedy się płacz zacznie. Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 19:54 

Nom, jeszcze tylko jakieś 8k pkt. i się pobawię przez tydzień na NSZ'cie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 20:58 

sztandar napisał(a):
Mówcie co chcecie, ale żaden szanujący się gracz unlockami nie gra bo i po co ??

Sadze ze piszesz tylko dlatego iz na twoj punkt widzenia wplywa to ze grasz w klanie a co za tym idzie Cb wymusza aby grac tylko bronmi podstawowymi. Zycie to sztuka wyboru i wcale sie nie dziwie ze ludzie biora unlocki, poniewaz sa przyjemniejsze wygodzniejsze i lepsze, powiedz mi czym bys wolal jezdzic pieknym wypolerowanym porsche czy pyrkajacym maluchem ?
A smiesza mnie ludzie ktorzy uwazaja sie za "pro" graczy, ktorzy wyzywaja ludzi od lam i noobkow ludzi poslugujacymi unlockami, jak jestescie tacy dobrzy to proponowalbym udowodnienie swojej meskosci, jesli juz musicie, pojechaniem takiego delikwneta m16 czy pistolem.

MATiASSek napisał(a):
Unlocki sa dla ludzi ktorzy musza sie dowartosciowac,albo dla tych co staty sa jak Bóg

A ja sadze ze unlocki sa dla tych ludzi, ktorzy lubia roznorodnosc w zyciu bo ile mozna grac tylko kalachem czy m16. A poza tym porozgladaj sie chlopie dookola i zobacz na jakim swiecie zyjesz, bo ludzie w dzisiejszych czasach skupiaja sie tylko na optymilizacji swojego zycia i pogoniom za udogodnieniami zyciowymi szukaja tego co najlepsze i tego dzieki czemu ich cele bedzie mozna latwiej osiagnac. Dzis ludzie ida na latwizne i zeby miec wszystko sztybko i latwo ale coz w takim swiecie zyjemy. I proponuje ci zebys se zadal pytanie takie hipotetyczne pytanie jakbys mial do wyboru miedzy pecetem z prockiem 3 ghz 2 gb ramu a pecetem z prockiem 800 mhz i 128 mega ramu to co bys wybral ??

Nauczcie sie ludzie tolerancji bo to ze ktos gra w inny sposob niz ty nie oznacza ze ktos jest lespzy czy gorszy, kazdy gra jak chce i jak umie i sadze ze przedewszytkim dla przyjemnosci. A jak chcecie lechtac swoje pro gamerskie ego to spelniajacie sie grajac w CB i tam jadac wszystkich do okola bo FFA jest dla wszystkich.

[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 21:08 

bibol napisał(a):
A smiesza mnie ludzie ktorzy uwazaja sie za "pro" graczy, ktorzy wyzywaja ludzi od lam i noobkow ludzi poslugujacymi unlockami, jak jestescie tacy dobrzy to proponowalbym udowodnienie swojej meskosci, jesli juz musicie, pojechaniem takiego delikwneta m16 czy pistolem.

Imho większość osób, którym przeszkadzają unlocki jest w stanie pojechać zwykłego gracza publicznych serwerów/członka klanu for fun, który używa unlocków równie dobrze M16A2 jak i pistoletem :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 21:26 

Jak tylko kupie(niepodoba mie sie to ,ze kaze drugi raz trzeba wywalac) dodatek to bede ganial z tymi cackami, a to ,ze sie komus to nie podoba to .... ;)

Dla wszystkich "pro" graczy mam rade nie uzywajcie m16 czy Ak47 bo to totalne lamerstwo prawdziwi pro gracze zabijaja nozem , ewentualnie pistoletem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2007, 21:26 

Na forum jest juz xx tematow gdzie unlock fani i antyfani kloca sie o ich miejsce na swiecie. Zamykam...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2