*CQF*Dr4go napisał(a):
@RedShadow nie sądzisz, że cała sytuacja jest wręcz komiczna??? Po tym co wypisujecie na swoim forum odnoszę wrażenie, że niczego się nie nauczyłeś/nauczyliście. Sami sobie taką wizytówkę wystawiacie. Nic nie mamy przeciwko Waszej grze w tym turnieju poza uczestnictwem tych dwóch panów, którzy psują zabawę swoimi oszustwami.
Jakoś nie chce mi się wierzyć że nic nie masz przeciw naszemu uczestnictwie, może nie czytasz swoich komentarzy i usunięcie wpisu o nawoływali do głosowania nad niedopuszczeniem nas do tego turnieju, jest tylko takim żartem. Ale widać to jest zabawne w całej tej sytuacji. Dla mnie raczej nie. Nie chodzi nawet o naszych ludzi, ale o sposób w jaki robiony jest szum. Zgnoić cały zespól tak dla zasady.
Nie słyszałem by EA Games powołało instytucje do walki z czitami. Nie mam nic przeciwko teamu że wyłapujecie cyborgów, tacy ludzie też są potrzebni. Może dzięki temu kilku się zastanowi nad konsekwencjami, może jeszcze inni zmienią się. Ale że chcecie gnoić całe zespoły, tego wam nie wybaczę.
A co do naszego forum. to co piszemy tam jest naszą prywatną sprawą. Mi jakoś nie chodzi po głowie by przeglądać fora innych zespołów, nawet jak nas nie lubią. A skoro nas nie lubią to nic nie ma w tym dziwne że ludzie czasami coś napiszą od serca. Na tym polega swoboda wypowiedzi. Nikt przecież nikogo personalnie nie obraża, no chyba że sam się o to prosił.
A nauczyliśmy się wiele. że szkoda zdrowia na przepychanki i wycieczki osobiste bo dla jednych wszystko jest czarne albo białe, tak jest prościej.