Teraz jest 20 lis 2024, 13:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 12:08 

Dramich źle to zrozumial to co pisalem wczesniej
Adasi napisał(a):
Od razu mówie że Drievne Kocury oraz #SOF#2 nie zamierzaja grac z teamem Areva.

Pzdr.

PS. Przepraszam ze zasmiecilem temat od guidów.

1.Kocury i SOF NIE wycofuja sie z turnieju. Nie gralibyśmy jedynie jeśli przyszłoby nam grać ze skur... z influxu itp, po prostu nie stawilibyśmy się na umówiony mecz i tyle. Tym ... nic nie udowodnimy niestety bo wsio maja robione przez zewnetrzne programy etc.

2. Nawet jesli by jakims cudem SOF wycofal swoje druzyny z turnieju NA PEWNO dotrzymalibyśmy słowa z postawieniem serwerów. Spokojna wasza rozczochrana.

3. Serwery robia wszystkim fotki, będą nagrywane dema (prosze nie nadużywać chęci obejrzenia dem ponieważ wydobycie ich nie jest takie proste jako ze nasze FTP chwilowo nie działa) takze wszystkie podejrzenia będziemy weryfikować na bierząco jeśli będzie trzeba. Bez głupiego oskarżania prosze. Jedyny team jaki powinien zostać wydalony został już usunięty także prosze wszystkich, rozegrajmy to jak należy.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 12:24 

W tym moemncie musze powiedziec ze nie zorganizowanie turnieju bylo by najgorsza rzecza. Z tego co widze Arev ma świetnych znajomych no ale nic.
Popieram decyzje SoF-u w stosunku do TA.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 15:33 

Jak już wcześniej napisał Eddi, bo takie jest stanowisko FoW. Wycofujemy się z turnieju by zaoszczędzić organizatorowi niepotrzebnych napięć jakie mogą wyniknąć z naszego powodu.
Ja osobiście jako CL i zapewne większość FoW jesteśmy już zmęczeni tymi nagonkami przez tych którzy chyba czują jakąś wewnętrzną misję i działają według zasady wszyscy podejrzani są winni. Zasada znana z czasów inkwizycji. Wini są też Ci co zetknęli się z herezją...

To czy ludzie się zmienią to nie zależy od nagonek na nich, ale od tego jakich ludzi mają wokół siebie. Wszak każdy ma prawo do naprawienia błędów, bo nie popełnia ich ten co nic nie robi.
Myślę że wystarczającą nauczką dla dwóch naszych członków była cała sytuacja w jakiej znalazła się przez nich grupa. Wierzę że zrozumieli co zrobili źle i chęć poprawy z ich strony jest szczera.

Nie jesteśmy teamem Pro i dla nas gra to przyjemność a nie sens życia.
Dziękuję dramich_wwa za to że nam zaufał i pozwolił przystąpić FoW do turnieju, szkoda że co poniektórzy mają naturę mniej tolerancyjną.
Powodzenia i udanych łowów dla wszystkich którzy wezmą udział w całej zabawie.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 16:13 

RedShadow napisał(a):
Jak już wcześniej napisał Eddi, bo takie jest stanowisko FoW. Wycofujemy się z turnieju by zaoszczędzić organizatorowi niepotrzebnych napięć jakie mogą wyniknąć z naszego powodu.
Ja osobiście jako CL i zapewne większość FoW jesteśmy już zmęczeni tymi nagonkami przez tych którzy chyba czują jakąś wewnętrzną misję i działają według zasady wszyscy podejrzani są winni. Zasada znana z czasów inkwizycji. Wini są też Ci co zetknęli się z herezją...

To czy ludzie się zmienią to nie zależy od nagonek na nich, ale od tego jakich ludzi mają wokół siebie. Wszak każdy ma prawo do naprawienia błędów, bo nie popełnia ich ten co nic nie robi.
Myślę że wystarczającą nauczką dla dwóch naszych członków była cała sytuacja w jakiej znalazła się przez nich grupa. Wierzę że zrozumieli co zrobili źle i chęć poprawy z ich strony jest szczera.

Nie jesteśmy teamem Pro i dla nas gra to przyjemność a nie sens życia.
Dziękuję dramich_wwa za to że nam zaufał i pozwolił przystąpić FoW do turnieju, szkoda że co poniektórzy mają naturę mniej tolerancyjną.
Powodzenia i udanych łowów dla wszystkich którzy wezmą udział w całej zabawie.

@RedShadow nie sądzisz, że cała sytuacja jest wręcz komiczna??? Po tym co wypisujecie na swoim forum odnoszę wrażenie, że niczego się nie nauczyłeś/nauczyliście. Sami sobie taką wizytówkę wystawiacie. Nic nie mamy przeciwko Waszej grze w tym turnieju poza uczestnictwem tych dwóch panów, którzy psują zabawę swoimi oszustwami.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 19:54 

korzystając z okazji, że jedna z drużyn została usunięta, team HA chciałby podłączyć się do turnieju aby uzupełnić lukę. Czy zgadzacie się na to? Zrozumiemy jeśli nie zostaniemy dopisani - w końcu ostro się spóźniliśmy z zapisami. :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 20:05 

Ja myślę, że spadają z nieba :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 20:17 

*CQF*Dr4go napisał(a):
@RedShadow nie sądzisz, że cała sytuacja jest wręcz komiczna??? Po tym co wypisujecie na swoim forum odnoszę wrażenie, że niczego się nie nauczyłeś/nauczyliście. Sami sobie taką wizytówkę wystawiacie. Nic nie mamy przeciwko Waszej grze w tym turnieju poza uczestnictwem tych dwóch panów, którzy psują zabawę swoimi oszustwami.

Jakoś nie chce mi się wierzyć że nic nie masz przeciw naszemu uczestnictwie, może nie czytasz swoich komentarzy i usunięcie wpisu o nawoływali do głosowania nad niedopuszczeniem nas do tego turnieju, jest tylko takim żartem. Ale widać to jest zabawne w całej tej sytuacji. Dla mnie raczej nie. Nie chodzi nawet o naszych ludzi, ale o sposób w jaki robiony jest szum. Zgnoić cały zespól tak dla zasady.
Nie słyszałem by EA Games powołało instytucje do walki z czitami. Nie mam nic przeciwko teamu że wyłapujecie cyborgów, tacy ludzie też są potrzebni. Może dzięki temu kilku się zastanowi nad konsekwencjami, może jeszcze inni zmienią się. Ale że chcecie gnoić całe zespoły, tego wam nie wybaczę.

A co do naszego forum. to co piszemy tam jest naszą prywatną sprawą. Mi jakoś nie chodzi po głowie by przeglądać fora innych zespołów, nawet jak nas nie lubią. A skoro nas nie lubią to nic nie ma w tym dziwne że ludzie czasami coś napiszą od serca. Na tym polega swoboda wypowiedzi. Nikt przecież nikogo personalnie nie obraża, no chyba że sam się o to prosił.
A nauczyliśmy się wiele. że szkoda zdrowia na przepychanki i wycieczki osobiste bo dla jednych wszystko jest czarne albo białe, tak jest prościej.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 20:50 

RedShadow napisał(a):
Jakoś nie chce mi się wierzyć że nic nie masz przeciw naszemu uczestnictwie, może nie czytasz swoich komentarzy i usunięcie wpisu o nawoływali do głosowania nad niedopuszczeniem nas do tego turnieju, jest tylko takim żartem. Ale widać to jest zabawne w całej tej sytuacji. Dla mnie raczej nie. Nie chodzi nawet o naszych ludzi, ale o sposób w jaki robiony jest szum. Zgnoić cały zespól tak dla zasady.
Nie słyszałem by EA Games powołało instytucje do walki z czitami. Nie mam nic przeciwko teamu że wyłapujecie cyborgów, tacy ludzie też są potrzebni. Może dzięki temu kilku się zastanowi nad konsekwencjami, może jeszcze inni zmienią się. Ale że chcecie gnoić całe zespoły, tego wam nie wybaczę.

A co do naszego forum. to co piszemy tam jest naszą prywatną sprawą. Mi jakoś nie chodzi po głowie by przeglądać fora innych zespołów, nawet jak nas nie lubią. A skoro nas nie lubią to nic nie ma w tym dziwne że ludzie czasami coś napiszą od serca. Na tym polega swoboda wypowiedzi. Nikt przecież nikogo personalnie nie obraża, no chyba że sam się o to prosił.
A nauczyliśmy się wiele. że szkoda zdrowia na przepychanki i wycieczki osobiste bo dla jednych wszystko jest czarne albo białe, tak jest prościej.

po 1. Mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego ich tak bronisz?? Do tego stopnia, że wycofujecie się z turnieju.

po 2. Mam prośbę. Nie utożsamiajcie moich działań antycziterskich na scenie z CQF. To, że mam taga CQF nie znaczy, że cały klan piętnuje czituchy.

po 3. Ukryjcie fora, których nie chcecie by były czytane przez osoby trzecie. Po to są publiczne strony klanów by je odwiedzać.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 22:16 

*CQF*Dr4go napisał(a):
po 1. Mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego ich tak bronisz?? Do tego stopnia, że wycofujecie się z turnieju.

Bo zespół jest ze sobą na dobre i na złe. Skoro chcą oczyścić swoje imię to nie widzę powodu ich porzucać i karać w nieskończoność.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 22:27 

a niech grają sobie byle bez osób które używały cheatów..

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 23:01 

RedShadow napisał(a):
*CQF*Dr4go napisał(a):

Bo zespół jest ze sobą na dobre i na złe. Skoro chcą oczyścić swoje imię to nie widzę powodu ich porzucać i karać w nieskończoność.

oni zapewne też byli z całym klanem "na dobre i złe" jak bawiąc sie czitami wyrobili wam taką opinię...
dając druga szansę nie dajecie przykładu

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 00:40 

No to jak w tym turieju mają gra osób bez "Cheater
To chyba lepiej zamknąć turniej lub zmienic zasady :P
Dawno sie tak nie uśmiałem szkoda .że gorzko
Ale lepszy taki śmiech lub żaden dzięki

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 08:51 

Proszę żeby PTS, i 2-gi team CQF potwierdził chęć udziału dołączą razem z HA do turnieju zamiast 3 drużyn które nie grają

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 07:47 

Niestety turniej nie może się odbyć w ten weekend z przyczyn niezależnych - sawik sie wytłumaczy więc przełóżmy go na następny.

Dopuścimy HA i jeszcze 2 teamy jeśłi potwierdzą , jak mi będzie brakować jednego to może ja zbiorę jakąś ekipę - może rodzina.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Strefa czasowa: UTC + 2