Heh no latalo sie milo
Cytuj:
a teraz na poważnie: nie widziałbym nic złego jeśli ktoś miałby mnie obrażać na serwerze gamesnetu, nie wiedzialem ze nie mozna takich cenzuralnych obrazliwych slow tam uzywac (nie znaczy ze uzywam), jeśli już tak ma być to niech zostanie zrobione glosowanie na kilku dodatkowych adminów- najpopularniejszych i zaufanych graczy!!
Nie wiedzialbys, ze nie mozna? Zasady sa wypisane i omowione na forum. Do tego w grze co chwile wystwietla sie lista rzeczy, ktorych robic nie wolno. Czego jeszcze trzeba by ludzie dostrzegali zasady? Jak widac banow i tyle. Glosowanie na adminow? To nie demokracja ;] Nie kazdy kto jest lubiany, popularny musi sie nadawac.
Cytuj:
dlaczego wprowadzic kilku pomocnych adminow?? :
*bo Lailonn wiecznie tam nie siedzi, jesli ktos wejdzie tam 1.2.3 raz i z racji niewiedzy o zasadach bedzie czul sie swobodnie, a za 4 razem wejdzie zdenerwowany Lailonn to bez zastanowienia zasadzi mu banana
*jesli byloby kilku pomocnych adminow to calosc wygladala by sprawniej, spadla by ilosc TK, bluzg itp..., serwer stalby sie popularniejszy
*i Lailonowi bylo by latwiej nie sprawowac opieki nad 64 graczami
*Lailonn siedzi tam duzo czesciej niz myslicie

Zreszta nie tylko ja
Co do zasad to wypowiedzialem sie wyzej. Zreszta bana dostaje sie zazwyczaj przy 2-3 zlamaniu regulaminu. Skoro dostajesz kicka z informacja "NIE BLUZGAJ" to nie wiem czego tu nie rozumiec.
*Co ma admin do TK? Serwer jest popularny a co do bluzgania to nie sama ilosc adminow tu odgrywa role. Przypominam, ze gracze rowniez maja wplyw na innych. Jak ktos lamie zasady - powiedz mu to i ostrzez.
*nie wiem dlaczego mialoby mi sie latwiej NIE opiekowac serwem
Z tego co wiem nowi admini beda ale w swoim czasie.
Moze to i dobrze, ze tacy "niewinni" ida na forum. Ktos to przeczyta i moze sie zastanowi. Najbardziej mnie bawia lduzie, ktorzy dostaja kicka za bluzgi wchodza i pytaja "za co ***** mnie wyjebalo?" a potem sa oburzeni
Rada moja taka. Czytac zasady serwera i powody kickow/banow...