Teraz jest 10 sty 2025, 17:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 193 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 07:50 

jak wyladujesz zlosc to fakt , czasem ma znaczenie ale wiele razy mialem ze jakis low skill sie uczepi dupy i lata za mna do heli a nic nie umie ustrzelic , przeciez to nie takie trudne ! i mi nerwy puszczaja jak posadze heli na wrogim czolgu a inteligentny inczaczej gunner z dzialka strzela :) to juz mi zwieracze puszczaja

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 08:10 

Tak narzekacie na pilota albo gunera
Wystarczy się tylko ustawić w odpowiednim miejscu i zawsze wskoczysz.
Do tego kumpel jak jest kumaty to w tym samym miejscu stanie i obaj latacie.
A tak to jeden dobry z lamką lata i płącze.

Co do bluzgania na serwie to zgadzam się że należy z tym walczyć.
Mało kogo to interesuje że masz lame pilota.nie mówiąc już że mało kto chce słuchać
Płaczu pomieszanego z przekleństwami
Co do zwiększenia liczy adminów to dobry pomysł.Casem sama jego obecność wielu zatyka gęby.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 08:21 

A ja przedwczoraj polatałem półtorej rundki z Lailonn -
nie wsiadam do heli na multiplayu na pilota jeszcze przez kilkadziesiąt godzin na singlu.
Lata świetlne zanim się nauczę tak latać - cała runda - jak wsiadłem - zero śmierci - wykorzystuje wszystko co się a z gry, nie pomyślcie że wazelina ale jajeb... się latało. =pi3rog= ucz się bo jeszcze dużo nam brakuje ;-)

Ostatnio edytowano 28 mar 2006, 11:29 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 10:57 

Heh no latalo sie milo :wink:

Cytuj:
a teraz na poważnie: nie widziałbym nic złego jeśli ktoś miałby mnie obrażać na serwerze gamesnetu, nie wiedzialem ze nie mozna takich cenzuralnych obrazliwych slow tam uzywac (nie znaczy ze uzywam), jeśli już tak ma być to niech zostanie zrobione glosowanie na kilku dodatkowych adminów- najpopularniejszych i zaufanych graczy!!

Nie wiedzialbys, ze nie mozna? Zasady sa wypisane i omowione na forum. Do tego w grze co chwile wystwietla sie lista rzeczy, ktorych robic nie wolno. Czego jeszcze trzeba by ludzie dostrzegali zasady? Jak widac banow i tyle. Glosowanie na adminow? To nie demokracja ;] Nie kazdy kto jest lubiany, popularny musi sie nadawac.

Cytuj:
dlaczego wprowadzic kilku pomocnych adminow?? :
*bo Lailonn wiecznie tam nie siedzi, jesli ktos wejdzie tam 1.2.3 raz i z racji niewiedzy o zasadach bedzie czul sie swobodnie, a za 4 razem wejdzie zdenerwowany Lailonn to bez zastanowienia zasadzi mu banana
*jesli byloby kilku pomocnych adminow to calosc wygladala by sprawniej, spadla by ilosc TK, bluzg itp..., serwer stalby sie popularniejszy
*i Lailonowi bylo by latwiej nie sprawowac opieki nad 64 graczami

*Lailonn siedzi tam duzo czesciej niz myslicie :wink: Zreszta nie tylko ja

Co do zasad to wypowiedzialem sie wyzej. Zreszta bana dostaje sie zazwyczaj przy 2-3 zlamaniu regulaminu. Skoro dostajesz kicka z informacja "NIE BLUZGAJ" to nie wiem czego tu nie rozumiec.

*Co ma admin do TK? Serwer jest popularny a co do bluzgania to nie sama ilosc adminow tu odgrywa role. Przypominam, ze gracze rowniez maja wplyw na innych. Jak ktos lamie zasady - powiedz mu to i ostrzez.
*nie wiem dlaczego mialoby mi sie latwiej NIE opiekowac serwem :D

Z tego co wiem nowi admini beda ale w swoim czasie.

Moze to i dobrze, ze tacy "niewinni" ida na forum. Ktos to przeczyta i moze sie zastanowi. Najbardziej mnie bawia lduzie, ktorzy dostaja kicka za bluzgi wchodza i pytaja "za co ***** mnie wyjebalo?" a potem sa oburzeni :D

Rada moja taka. Czytac zasady serwera i powody kickow/banow...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 11:03 

Pytanie do Lailonn i innych adminów

Czy macie gdzieś - archiwizujecie dowody - znaczy jak dostanę bana/kicka czy moge się zwrócić z prośbą o podanie wiarygodnych dowodów?

Jeśli tak nie jest to czy moge w imieniu innych i swoim poprosić o archiwizowanie takowych dowodów.

Edit
Wyobrażam sobie że nie chciałoby się adminom odpisywać na wszystkie wątpliwości to czy ew można by na tym forum dac jakiś topic w którym osoby czujące się poważnie pokrzywdzone mogłyby zwrócić się o przedstawienie dowodów. wyobrażam sobie że zgłaszali by się tylko naprawdę pokrzywdzeni bo jeśli nie to niezły obciach by mieli. Zreszta to by dopiero była edukacja dla nowych...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 12:11 

Czasem robie screena. Jesli wiem, ze jest to osoba znana/lubiana to moze sie to przydac dla uciszenia placzkow natomiast jak wiem, ze ktos bedzie uaprcie twierdzil, ze nic nie zrobil to sceena szykuje. Jednak nie mam obowiazku robienia tego. Wyobraz sobie ile musialbym miec plikow po np miesiacu dzialania. Potem to jakos katalogowac i oznaczac. Troche bez sensu nie? Juz predzej screeny banow. Bo tych duzo nie ma

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 12:26 

1. Nie twierdze że archiwizowanie obrazków leży w zakresie obowiązków adminów
2. Kick nie jest szkodliwy wyobrażam sobie że nawet moge dostać kicka bo admin ma zły dzień chodzi mi o bana bo to już poważniejsza sprawa a w szczególności o bana na amen.

Zresztą to jest dla waszej wygody sam twierdziłeż że łatwo stracić kumpli jak się jest adminem.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 12:31 

Sa tacy co kicka uwazaja za zniewage i rzadaja wyjasnien :D Jakby admin mial dawac kicki bo ma zly dzien to lepiej by nie wlazil na adminke ;]

Co do kumpli to mnie to na sczescie nie dotyczy, przynajmniej w bf2 ;D

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 13:26 

Nie zawsze da się udowodnić za co dostałeś kicka
jak np .bluzgałeś na Voipie to admin musiałby Cię nagrywać,a to myślę już przesada.
Zresztą nikt na pewno celowo nie daje kickow na GN.
i jak pisze powód to wystarczy sięgnąć pamięcią kiedy taka rzecz miała miejsce.

Zresztą myślę że dobrze byłoby poczytać wywiad z Lailonnem gdzie pisze
że może słuchać rozmów jakie są prowadzone na Voipie i że adminuje nie będąc w grze widocznym.
Dla wielu oczywista sprawa,ale dla wielu też wielkie odkrycie :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 13:51 

dobija mnie ten server
od 3 dni niemogę na niego wejść bo albo leży albo FULL
wczoraj wreszcie wpadłem pograć ze swojakami to trafiła się serverowa czkawko-sraczka zakończona padem

:evil:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 14:14 

Hehe Kolec wiesz, że przez ostatnie 3 dni jak grąłem w Bf2 to ZAWSZE było choć pare miejsc i jeszcze niz złego mnie nie spotkało co do tego servera :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 15:41 

L8G0 napisał(a):
Hehe Kolec wiesz, że przez ostatnie 3 dni jak grąłem w Bf2 to ZAWSZE było choć pare miejsc i jeszcze niz złego mnie nie spotkało co do tego servera :mrgreen:

No to chyba mówimy o dwchóch odrębnych serwerach... :x

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 16:44 

W przeciagu tego tygodnia gamesnet przeniosl sie na nowy komp, mial ustawianego Pb i ogolnie byl konfigurowany. Dalsze prace w toku. Jednak co jako gracz zauwazylem to ogromna poprawa w jaksoci gry. Nie tnie i nie ma lagow(ja co prawdy wlasciwie nie mialem ale juz gracze przestali sie skarzyc) Jesli nadchodzacy patch 1.22 poprawi stabilnosc serwerow o tylko sie cieszyc :}

Tak cyz siak gdy na serwie nie sa prowadzone zadne prace wchdoze i gram bez najmniejszych problemow. Ilosc padow tez zostala ograniczona.

90s admin nie moze sledzic VOIPa i nawet bym nie chcial. Jesli ktos gra z kumplami w squadzie i sobie cos tam gadaja na voipie to ich sprawa. tylko oni to slysza. Jesli ktos wbije sie do squadu i zacznie bluzgac to mozna go wywalic lub zglosic to do admina. Jak dotad tylko raz musialem wywalic goscia za bluzgi na vopie. No z tym, ze on przylazil do mojego squadu i bluzgal wpierw na innych(zaczal gdy zobaczyl jak ostrzegam kogos co do regulaminu) potem mnie ;] Wiecej tego pana jednak nie spotkalem :P

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 15:46 

Serwerek znacznie się poprawił. Faktycznie już nie laguje i nie wywala ze darmo. To jednak spowodowało że teraz na serwie pojawiają się ludzie którzy wykorzystując doświadczenie zdobyte na licznych treningach klanowych dajają grać innym, zwykłym graczom. Już kiedyś na ten temat pisałem to został on zniwelowany. Jaki sens ma postawienie serwera, na którym wycinają klanowcy 50 killsów do 2? Niepozwalają sobie polatać (czytaj na udciwą walke) tylko liczą na darmowe punkty które przecież łatwiej zdobyć na nOObkach niż na innych, "wytrenowach" graczach. Jest to serwer publiczny na którym KAŻDY ma prawo do udciwej gry i nie powinno się takich typowych "statsiarzy" wpuszczać. Wiem, że to co teraz pisze spotka się ogólnym smętem i dogryzaniu mojej osobie, ale jeśli tak ma wyglądać gra, że jeden dominuje a reszta nie jest mu w stanie dać rady to sorry, ale po co ten serwer wogóle powstał. Oczywiście każdy zaraz sobie pomyśli że napisałem to gdyż zbyt ostro dostałem w dupe od kogoś w grze i mnie to boli. Nie! Mam ja to osobiście w dupie gdyż gram dla zabawy ale tą moją zabawe potrafią w bardzo chamski sposób zniszczyć inni i to mnie boli. Ale co Was to obchodzi... liczy się kills i te powalone 2 punkty do przodu w statsach...

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 16:09 
Moderator forum

Nie bądź śmieszny. PL4FC też ładnie potrafi się zebrać, zaatakować i przydusić do ściany przeciętnych graczy gdy gra zespołowo. Czy to też dla Ciebie powód aby zabronić im wchodzić na serwer?? Jak dla mnie to dopiero wtedy się zaczyna zabawa - nie jest lekko. A co do "wymiataczy" o których mówisz, to z przykrością musze Cię poinformować że całkiem sporo z nich nie gra w BF2 na klanówkach ani nie uczestniczy w treningach. I nic na to nie poradzą że są lepsi (na razie) od Ciebie. Jak tak bardzo boli, to proponuje przestawić się na Simsy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 193 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2