Solimo napisał(a):
Najbardziej mnie rozwala jak unlockowcy płaczą i bluzgają, że klanowcy używają granatnika, że to jest niezbalansowana broń, zbyt dobra itd
czy istnieje może jakaś niepisana zasada, o której niewiem, niepozwalająca freeplyerom grać t00bą a dająca klanowcom na to jakiś unlock-patent-wyłączność ?
Solimo napisał(a):
unlockowcy ciągle marudzą na serwerach ala (jak to szło) wyłącz cheaty voodoo i przestań używać lamerskiego granatnika voodoo. To unlockowcy widzą co chcą widzieć.
to teraz wszyscy freeplayowcy = unlockowcy tak ?
jeszcze troszkę przeróbki i będzie można zwołać zgraną paczkę z jatki "klany vs n00by" co Solimo ?
niezależnie jakbyś odwracał kota - dupą do ściany lub od ściany to nie zmieni faktu że trzymasz w reku kota i bawisz się jego dupą
klanowcom unlocki nie przeszkadzają, grają bez nich i itak są lepsi, niemają żalu do nikogo.... ale gość który takiego zabił z unlocka to niedość że n00b to jeszcze "lamka"
to jest przejaw żałosnej małostkowości ludka który mysli że nagle po wysiedzeniu 500h godzin na swoim małym wirtualnym podwórku nagle jest tam bogiem
ludka który dodatkowo oszukuje samego siebie
Solimo napisał(a):
Mam nadzieje, że S się nie obrazi, ale przytocze jego gre na jakimś "24/7 karkand...". Wziął sobie unlocka medyka to G3E..... i miał 60:1. Ja myśle, że to cheater
Solimo napisał(a):
PS Mam nadzieje, że nie zaniżyłem Ci score S
ten tajmeniczy mr.S to Solimo czy Superman ?
takie przechwalanie się własnym osiągnięciem (zapewne dodając mu pare cm niczym przy mierzeniu linijką siuska potym jak kumple w szkole powiedzieli że jest mały) jest conajmniej dziecinne
troszkę Lailona poniosło ego (nie pierwszy raz zresztą) ale OK
zato ty teraz przywaliłeś z tak grubej rury że ciężko cię wogóle brać na poważnie
napisz mi jeszcze jakie ci kiedyś statsy wyszły - jeżeli się publicznie wstydzisz to możesz mi się pochwalić na PMa (niezapomnij dodać jak bardzo boty pojechałeś)
śmiało!
DAO wcale niejest mocne - kałasz jest o wiele lepsza bronią - ale zasada "kamień, papier, nożyczki" powoduje żę w okolicy hotelu na karkandzie DAO rozjedzie każdego bez pompki
i co ? to jest dowód na lamerskość tej broni ?
to w takim razie na zatarze po środku bajora to AK jest lamerskie bo śrut z DAO nawet do przeciwnika nie doleci
ludzie zawsze będą jęczeć na unlocki - bo zawsze odmiennym uzbrojeniem przeciwnika, że niby jest lepsze, będa usprawiedliwiać swoją przegraną
EA przyjeła dobrą zasadę - że unlock ma być inny od broni podstawowej a nie tylko jej klonem o innej nazwie - a skoro broń jest inna, strzela szybciej, wolniej, słabiej, mocniej, celniej lub niecelnie - jest to niemierzalne i nieprzekładalne na inną broń - stąd małe dzieci zawsze będą uważały że zabawka w rękach kolegi jest lepsza od jego własnej i bedą mu zazdrościć
Solimo napisał(a):
Pojawiają się coraz to silniejsze unlocki mające zbalansować gre
to może wymień te "coraz silniejsze unlocki" - zobaczmy które to są i ile ich jest
Solimo napisał(a):
Widzą lamen klanowiczów (sorry ale to żałosne, gdy klanowicz publicznie płacze. Na TSie każdemu mogą nerwy puścić i coś się wymsknąć, ale na forum?)
jest to dokładnie tak samo żałosne - niezależnie czy przeczyta to cała scena na forum czy usłyszy jedynie babcia w kuchni
Ps. PKM jedzie na dorobionej mu forumowej niesławie, częściej ginę od kałaszy niż tego akurat unlocka (że już niewspomnę o artylerii, APC i sprzęcie latającym) - gdyby jakiś dobry admin servera na którym przypadkiem czesto grywam udostępnił logi z konsoli (o ile takowe są) by sporzadzić statystykę smierci z poszczególnych narzędzi mordu to byłbym bardzo wdzięczny