Teraz jest 19 lis 2024, 11:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 08:54 

dramich_wwa napisał(a):
Aleś na temat napisał - widzicie tylko to co chcecie widzieć
To taki sam płaczliwy lament jak lament że on ma DAO albo ze on lata w j-10, albo lament na Jabbah że znowu czituje.
Ale ta akurat rozumiem bo to polska cecha narodowa

A czy ja płacze Ci tutaj? Uwzględniłem 2 fakty. (1) Pojawiają się coraz to silniejsze unlocki mające zbalansować gre i (2) unlockowcy ciągle marudzą na serwerach ala (jak to szło) wyłącz cheaty voodoo i przestań używać lamerskiego granatnika voodoo. To unlockowcy widzą co chcą widzieć. Widzą lamen klanowiczów (sorry ale to żałosne, gdy klanowicz publicznie płacze. Na TSie każdemu mogą nerwy puścić i coś się wymsknąć, ale na forum?), widzą ich cheaty i najlepsze wyrzucają z serwerów jak masz za dobre statsy (tak, niektóre klany grają unockami na freeplayu)!

PS Dyskusja idzie conajmniej w złym kierunku. Unlocki są i będą w 2142 i bedą lepsze niż standardowa broń. Niech klanowcy przestaną marudzić, bo na meczach gramy przecież po naszemu, a poćwiczyć przeciwko silniejszej broni też się przydaje :) . Natomiast unlockowcy/freeplayowcy/"klanowcy" przestaną posądzać klanowców o dopalacze i kickować ich z swoich serwerów.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 09:12 

Zamiast zbalansowania unlockow wolalbym, aby zbalansowano hitboxy. Wkurza mnie sytuacja gdy strzelam caly magazynek w głowe lezacego goscia z MP5 i nic mu sie nie dzieje. Za to ten wyciaga PKM i z 50 metrow zabija mnie 2 strzalami :o

Bronie bylyby swietnie zbalansowane gdyby hitboxy byly poprawne. Liczylaby sie celnosc nie zas moc broni (jezeli chodzi o dystans) i ilosc wystrzeliwanych pociskow - bo G36 swoja seria scina wszystko co znajduje sie 25 m i dalej od niego :x

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 09:16 

Solimo napisał(a):
PS Dyskusja idzie conajmniej w złym kierunku. Unlocki są i będą w 2142 i bedą lepsze niż standardowa broń. Niech klanowcy przestaną marudzić, bo na meczach gramy przecież po naszemu, a poćwiczyć przeciwko silniejszej broni też się przydaje . Natomiast unlockowcy/freeplayowcy/"klanowcy" przestaną posądzać klanowców o dopalacze i kickować ich z swoich serwerów.

Amen

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 10:40 

Cytuj:
PS Dyskusja idzie conajmniej w złym kierunku. Unlocki są i będą w 2142 i bedą lepsze niż standardowa broń. Niech klanowcy przestaną marudzić, bo na meczach gramy przecież po naszemu, a poćwiczyć przeciwko silniejszej broni też się przydaje Smile . Natomiast unlockowcy/freeplayowcy/"klanowcy" przestaną posądzać klanowców o dopalacze i kickować ich z swoich serwerów.

Niby tak tylko caly pic w obietnicach EA jak to unlocki nie beda lepsze ;] FFA nie przestanie plakac na klanowcow. Ciagle albo dostaje zgloszenia, ze ktos czituje(choc tego nie robi) albo slysze wyzwiska "damn bunny hopper" "lame m203" itd itd ;] (m203 udupiono i zaraz znow udupia wraz z bunny hoppingiem i prone spamingiem. Za to unlockow nie chca jakos udupic ;])

Nie wiem co sie czepilo kilka osob "plakania" Ja glupi myslalem, ze to forum dyskusyjne i Battlefield2 a unlocki sa elementem gry wiec dyskusja o nich jest normalna. Tu natomiast okazuje sie, ze to placz :shock: osobiscie i tak mam ratio okolo 3-4 jesli nie liczyc smierci od pojazdow i arty wiec z mojej strony to najzwyklejsza dyskusja.

Gdyby EA nie obiecalo cudownego balansu i rownosci to by sprawy nie bylo ;>

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 14:48 
Moderator forum

Dokładnie. Jedynymi dobrze (w miare) zbalansowanymi broniami są L85 i m96. A co do płaczów to jeszcze jakoś nie widziałem aby ktoś z klanowców płakał że został zabity z unlocka. Za to wyzwiska i oskarżenia ze strony baletnic padają często, gęsto.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 16:02 

Solimo napisał(a):
Najbardziej mnie rozwala jak unlockowcy płaczą i bluzgają, że klanowcy używają granatnika, że to jest niezbalansowana broń, zbyt dobra itd

czy istnieje może jakaś niepisana zasada, o której niewiem, niepozwalająca freeplyerom grać t00bą a dająca klanowcom na to jakiś unlock-patent-wyłączność ?

Solimo napisał(a):
unlockowcy ciągle marudzą na serwerach ala (jak to szło) wyłącz cheaty voodoo i przestań używać lamerskiego granatnika voodoo. To unlockowcy widzą co chcą widzieć.

to teraz wszyscy freeplayowcy = unlockowcy tak ?
jeszcze troszkę przeróbki i będzie można zwołać zgraną paczkę z jatki "klany vs n00by" co Solimo ?

niezależnie jakbyś odwracał kota - dupą do ściany lub od ściany to nie zmieni faktu że trzymasz w reku kota i bawisz się jego dupą

klanowcom unlocki nie przeszkadzają, grają bez nich i itak są lepsi, niemają żalu do nikogo.... ale gość który takiego zabił z unlocka to niedość że n00b to jeszcze "lamka"
to jest przejaw żałosnej małostkowości ludka który mysli że nagle po wysiedzeniu 500h godzin na swoim małym wirtualnym podwórku nagle jest tam bogiem
ludka który dodatkowo oszukuje samego siebie

Solimo napisał(a):
Mam nadzieje, że S się nie obrazi, ale przytocze jego gre na jakimś "24/7 karkand...". Wziął sobie unlocka medyka to G3E..... i miał 60:1. Ja myśle, że to cheater

Solimo napisał(a):
PS Mam nadzieje, że nie zaniżyłem Ci score S

ten tajmeniczy mr.S to Solimo czy Superman ? :lol:

takie przechwalanie się własnym osiągnięciem (zapewne dodając mu pare cm niczym przy mierzeniu linijką siuska potym jak kumple w szkole powiedzieli że jest mały) jest conajmniej dziecinne
troszkę Lailona poniosło ego (nie pierwszy raz zresztą) ale OK
zato ty teraz przywaliłeś z tak grubej rury że ciężko cię wogóle brać na poważnie
napisz mi jeszcze jakie ci kiedyś statsy wyszły - jeżeli się publicznie wstydzisz to możesz mi się pochwalić na PMa (niezapomnij dodać jak bardzo boty pojechałeś)
śmiało! :lol:

DAO wcale niejest mocne - kałasz jest o wiele lepsza bronią - ale zasada "kamień, papier, nożyczki" powoduje żę w okolicy hotelu na karkandzie DAO rozjedzie każdego bez pompki
i co ? to jest dowód na lamerskość tej broni ?
to w takim razie na zatarze po środku bajora to AK jest lamerskie bo śrut z DAO nawet do przeciwnika nie doleci

ludzie zawsze będą jęczeć na unlocki - bo zawsze odmiennym uzbrojeniem przeciwnika, że niby jest lepsze, będa usprawiedliwiać swoją przegraną
EA przyjeła dobrą zasadę - że unlock ma być inny od broni podstawowej a nie tylko jej klonem o innej nazwie - a skoro broń jest inna, strzela szybciej, wolniej, słabiej, mocniej, celniej lub niecelnie - jest to niemierzalne i nieprzekładalne na inną broń - stąd małe dzieci zawsze będą uważały że zabawka w rękach kolegi jest lepsza od jego własnej i bedą mu zazdrościć

Solimo napisał(a):
Pojawiają się coraz to silniejsze unlocki mające zbalansować gre

to może wymień te "coraz silniejsze unlocki" - zobaczmy które to są i ile ich jest

Solimo napisał(a):
Widzą lamen klanowiczów (sorry ale to żałosne, gdy klanowicz publicznie płacze. Na TSie każdemu mogą nerwy puścić i coś się wymsknąć, ale na forum?)

jest to dokładnie tak samo żałosne - niezależnie czy przeczyta to cała scena na forum czy usłyszy jedynie babcia w kuchni

Ps. PKM jedzie na dorobionej mu forumowej niesławie, częściej ginę od kałaszy niż tego akurat unlocka (że już niewspomnę o artylerii, APC i sprzęcie latającym) - gdyby jakiś dobry admin servera na którym przypadkiem czesto grywam udostępnił logi z konsoli (o ile takowe są) by sporzadzić statystykę smierci z poszczególnych narzędzi mordu to byłbym bardzo wdzięczny

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 16:29 
Moderator forum

Nic Ci to nie da by musiałbyś wiedzieć jeszcze jaki był czas gry poszczególnymi klasami/ilu ludzi grało daną klasą.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 17:12 

:) Wpadłem na forum zobaczyć, co słychać w świecie BF2, a tu widzę, że jak zwykle ubaw po pachy i powszechna serdeczność. Najbardziej rozbawiły mnie wypowiedzi określające stopień męskości w zależności od broni wybranej w wirtualnej zabawie.

pozdrowienia,
Ognacy

p.s. Sorry że tak wpadam i spamuję, po prostu chciałem się zorientować, czy wyszła już jakaś beta bf2142 - ale po tematach wnoszę, że zdecydowanie nie :-)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 17:19 

Cytuj:
klanowcom unlocki nie przeszkadzają, grają bez nich i itak są lepsi, niemają żalu do nikogo.... ale gość który takiego zabił z unlocka to niedość że n00b to jeszcze "lamka"

Ja mowilem, ze lamy to ci, ktorzy grac "potrafia" TYLKO danym typem broni. Napisalem rowniez, ze dotyczy tez to graczy "AK only" Wiec nie uogolniaj.

Cytuj:
takie przechwalanie się własnym osiągnięciem (zapewne dodając mu pare cm niczym przy mierzeniu linijką siuska potym jak kumple w szkole powiedzieli że jest mały) jest conajmniej dziecinne

O przepraszam bardzo...jesli to do mnie to ja sie niczym nie chwalilem. Zarzucono mi "plakanie" podczas gdy ja tylko dyskutuje. Po chyba 5 razie "placzesz!" napisalem, ze sobie radze a uzyty przyklad nie byl wyssany z palca bo gral tam ktos z PL4FC wiec klamstwo mialoby bardzo krotkie nogi. Nie napisalem tez nigdzie, ze 2-3 to moje standardowe ratio zawsze i wszedzie. Choc w ciagu ostatnich 2 dni faktycznie okolo 3 bylo(pozniej gralem na GN wiec swiadkow jest wiecej)...dlatego napisalem, ze jakos sobie radze grajac bez unlockow.

Nie myl odpierania zarzutow o placz z chwaleniem sie bo szczerze mowiac mam statsy w dupie. Widzialem graczy, ktorych cieszylem sie, ze mam w squadzie choc nic nie zabijali prawie jak i wkurzalem na takich co byli "supermanami" No ale nie bede zaczynal dyskusji o sensownosci statystyk :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 18:36 

davis00 napisał(a):
Znów nie do tematu: Jak dokładnie odblokować granat błyskowy? I skąd wytrzasnąć F2000, bo w unlockach tego nie ma...

Musisz posiadać dodatek Jednostki Specjalne, i gdy odblokujesz granat błyskowy dostaniesz od razu F2000.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 20:02 

No to teraz nie na temat, na który toczy się bardzo żywiołowa dyskusja, choć na temat główny jak sądzę... Powtórzę moje pytanie, które utonęło gdzieś w powodzi słów i oskarżeń: słychać już coś o finalnej wersji 1.4?

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 20:13 

Kolec zabawny jesteś. Po pierwsze chodziło o S@msona, ale nie chciałem podawać tego nicka przed zamienieniem paru słów z jego właścicielem (może sobie nie życzy).

Bogiem wirtualnego podwórka? Jakoś musze Cię zaskoczyć bo nie jestem jednym z tych dla których gry online to całe życie. Dzisiaj zakończył sie OOM (Mistrzostwa Polski do lat 18 ) na którym udowodniono mi, że tylko 4 panów potrafi przebiec szybciej 110 metrów przez płotki niż ja. Ach to moje wirtualne podwórko. Google i "Budźko Robert". Pojawi się sporo komunikatów z zawodów.

Cytuj:
zato ty teraz przywaliłeś z tak grubej rury że ciężko cię wogóle brać na poważnie
napisz mi jeszcze jakie ci kiedyś statsy wyszły - jeżeli się publicznie wstydzisz to możesz mi się pochwalić na PMa (niezapomnij dodać jak bardzo boty pojechałeś)
śmiało!

Zatem gratuluje powyższego Quote... No ale Solimuś ma tylko 16 latek i jest mały, dziecinny, niepoważny. Masz jeszcze jakies fajne epitety aby mnie obrazić? A pare cm to odjąłem bo nie pamiętam dokładnie, więc nie chciałem zawyżać.

Pamiętajcie Kolec jest dojrzały a reszta to dzieci płaczące na unlocki...

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 08:04 

Chyba czas żeby przyszedł myśliwy i wygonił wszystkich z lasu

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 10:32 

Mnie najbardziej rozpierdalaja snajperki w battlefield. Czy to m24 czy to m 95 czy jakas inna smieszna amerykansa. 95 to ogormna snajpa mogaca przebic nawet pancerz. Natomiast w grze nie dosc ze jest slabo celna ( SIC ! ) to juz totalna bzdura to do tego jak nie trafisz w glowe to nie zabija jednym strzałem omg ^_^ Arcad w czystej postaci :) i o to chodzi :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 10:37 

krotko mowiac : Ludzie wyjdzcie przed bar i sie ponape*** po zebach moze wtedy komus ulzy......

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2