Solimo
swoimi przechwałkami nadstawiłeś tyłek na klapsa więc się nie dziw że go dostałeś
Solimo napisał(a):
Po pierwsze chodziło o S@msona, ale nie chciałem podawać tego nicka przed zamienieniem paru słów z jego właścicielem (może sobie nie życzy).
niedość że przechwalasz się cudzymi wynikami to jeszcze w śmieszny sposób kryjesz ich własciciela
pozatym albo rybka albo akwarium - podajesz wszystko albo nic
Solimo napisał(a):
Masz jeszcze jakies fajne epitety aby mnie obrazić?
w poście powyżej niebyło żadnego epitetu skierowanego bezpośrednio do ciebie
a swoim kontrpostem tylko udowodniłeś że jednak jesteś chwalipięta
cieszy mnie niezmiernie że byłeś wstanie przedstawić jakieś konkretne kontrargumenty udowadniając że gracz uzywający unlocków to lamka...
jakby na to niepatrzec one się bardziej liczą niż słowne dogryzanie
Ps. nigdzie wcześniej nie napisałeś że masz być traktowany ulogowo ze względu na swój wiek - jeżeli sobie życzysz by zamiast jak równy z równym być traktowany jak dziecko - twój wybór...
Lailonn napisał(a):
O przepraszam bardzo...jesli to do mnie to ja sie niczym nie chwalilem.
Lailonn napisał(a):
Gralem sobie dzis na serwerku z battle recorderem(okazalo sie, ze nie dzialal ^_^) Byl tam rowniez PL4FC Mocherowy Beret wiec nie zmyslam. Pomimo tego, ze w Bfa nie gralem od 2 tygodni prawie(zmiana netu itd) zajalem 1 miejsce i mialem ratio ponad 4(gralem z m16) Jedyne smierci jakie zaliczylem byly od pojazdow, grup przeciwnkow(tj ja sam vs 3-4. Choc to nie byla norma) oraz unlockow(konkretnie wlasnie DAO i PKM)
Mialem okolo 50 zabitych z czego 5-6 krotnie zabilem sam 3-4 na raz(tak tak jestem wstretnym bunny hopperem ^_^)
Lailonn napisał(a):
Ja mowilem, ze lamy to ci, ktorzy grac "potrafia" TYLKO danym typem broni. Napisalem rowniez, ze dotyczy tez to graczy "AK only" Wiec nie uogolniaj.
Lailonn napisał(a):
znow jak powiem, ze "unlocki sa niezbalansowane i lamerskie"
Lailonn napisał(a):
Tak dlugo jak unlocki beda mocniejsze od podstawowych broni(wbrew obietnicom) a w grze bede spotykal graczy, ktorzy w starciu ze mna majac w rekach m16 tak jak i ja nie beda wstanie mnie ubic. Bede nazywal ich lamami.
rzekłbym że to nie ja uogólniam tylko Ty nagle zawęziłeś swoją definicję
Hynol napisał(a):
Nic Ci to nie da by musiałbyś wiedzieć jeszcze jaki był czas gry poszczególnymi klasami/ilu ludzi grało daną klasą.
hmmm... ale po co mi czas gry poszczególnymi klasami ?
panuje na forum powszechne przekonanie że PKM jest strasznie skuteczny, że ginie się przeważnie od tej broni, lub też nawet że ginie się tylko dlatego że przeciwnik miał PKMa a nie coś innego
z tego powinno wynikać że statystycznie przynajmniej z 30% (wkażdym razie więcej niż z jakiejkolwiek innej broni) śmierci powinny być "by PKM"
ja gram niemal równomiernie wszystkimi klasami i wszystkimi rodzajami broni (bo lubię różnorodność) z rzadka jako pancerniak, prawie nigdy jako pilot - to powinno czynić zemnie doskonały "okaz laboratoryjny" do tego "doświadczenia"
pozatym wogóle z chęcią bym sobie obadał jak często ginę od różnych rzeczy
kto wie... może wyjdzie że najwięcej jest "is no more"
to jak Lailonn ? masz takie logi i mogłbyś się nimi podzielić ?