Teraz jest 19 lis 2024, 11:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 10:51 

Theprosiaczek napisał(a):
Mnie najbardziej rozpierdalaja snajperki w battlefield. Czy to m24 czy to m 95 czy jakas inna smieszna amerykansa. 95 to ogormna snajpa mogaca przebic nawet pancerz. Natomiast w grze nie dosc ze jest slabo celna ( SIC ! ) to juz totalna bzdura to do tego jak nie trafisz w glowe to nie zabija jednym strzałem omg ^_^ Arcad w czystej postaci :) i o to chodzi :)

ta szkoda ze nie ma ograniczenia w zaleznosci od mapy do max 2-3 snajperow :)
i snajperka zabija jednyms trzelm nawet w klate. Wtedy fajnie by sie gralo no i snajper moze tez by znalazl zastosowanie na klanowkach :p

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 14:06 

Takie ograniczenie ma być podobno w kolejnej wersji prmm.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 14:55 

Oraz w FH2 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 15:16 

Czy spartolą 1.4 lub 2142 i tak bedziemy musieli na tym grać...

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 15:20 

davis00 napisał(a):

Mam dla ciebie dobra wiadomosc: NIC nie musimy :). To wolny kraj i jak chce zmienic gre, bo mu sie nie podoba, to nie widze przeszkod.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 15:43 

maTTi napisał(a):
davis00 napisał(a):

Mam dla ciebie dobra wiadomosc: NIC nie musimy :). To wolny kraj i jak chce zmienic gre, bo mu sie nie podoba, to nie widze przeszkod.

Ok, ale jak tą gre kochasz to musisz cierpieć :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 15:47 

Jak te lub jakakolwiek gre KOCHASZ to musisz sie leczyc psychiatrycznie...

No offence :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 16:07 

Solimo
swoimi przechwałkami nadstawiłeś tyłek na klapsa więc się nie dziw że go dostałeś :mrgreen:

Solimo napisał(a):
Po pierwsze chodziło o S@msona, ale nie chciałem podawać tego nicka przed zamienieniem paru słów z jego właścicielem (może sobie nie życzy).

niedość że przechwalasz się cudzymi wynikami to jeszcze w śmieszny sposób kryjesz ich własciciela
pozatym albo rybka albo akwarium - podajesz wszystko albo nic

Solimo napisał(a):
Masz jeszcze jakies fajne epitety aby mnie obrazić?

w poście powyżej niebyło żadnego epitetu skierowanego bezpośrednio do ciebie :roll:
a swoim kontrpostem tylko udowodniłeś że jednak jesteś chwalipięta :twisted:

cieszy mnie niezmiernie że byłeś wstanie przedstawić jakieś konkretne kontrargumenty udowadniając że gracz uzywający unlocków to lamka... :roll:
jakby na to niepatrzec one się bardziej liczą niż słowne dogryzanie

Ps. nigdzie wcześniej nie napisałeś że masz być traktowany ulogowo ze względu na swój wiek - jeżeli sobie życzysz by zamiast jak równy z równym być traktowany jak dziecko - twój wybór...

Lailonn napisał(a):
O przepraszam bardzo...jesli to do mnie to ja sie niczym nie chwalilem.

Lailonn napisał(a):
Gralem sobie dzis na serwerku z battle recorderem(okazalo sie, ze nie dzialal ^_^) Byl tam rowniez PL4FC Mocherowy Beret wiec nie zmyslam. Pomimo tego, ze w Bfa nie gralem od 2 tygodni prawie(zmiana netu itd) zajalem 1 miejsce i mialem ratio ponad 4(gralem z m16) Jedyne smierci jakie zaliczylem byly od pojazdow, grup przeciwnkow(tj ja sam vs 3-4. Choc to nie byla norma) oraz unlockow(konkretnie wlasnie DAO i PKM)

Mialem okolo 50 zabitych z czego 5-6 krotnie zabilem sam 3-4 na raz(tak tak jestem wstretnym bunny hopperem ^_^)
:mrgreen:

Lailonn napisał(a):
Ja mowilem, ze lamy to ci, ktorzy grac "potrafia" TYLKO danym typem broni. Napisalem rowniez, ze dotyczy tez to graczy "AK only" Wiec nie uogolniaj.

Lailonn napisał(a):
znow jak powiem, ze "unlocki sa niezbalansowane i lamerskie"

Lailonn napisał(a):
Tak dlugo jak unlocki beda mocniejsze od podstawowych broni(wbrew obietnicom) a w grze bede spotykal graczy, ktorzy w starciu ze mna majac w rekach m16 tak jak i ja nie beda wstanie mnie ubic. Bede nazywal ich lamami.

rzekłbym że to nie ja uogólniam tylko Ty nagle zawęziłeś swoją definicję
:twisted:

Hynol napisał(a):
Nic Ci to nie da by musiałbyś wiedzieć jeszcze jaki był czas gry poszczególnymi klasami/ilu ludzi grało daną klasą.

hmmm... ale po co mi czas gry poszczególnymi klasami ?
panuje na forum powszechne przekonanie że PKM jest strasznie skuteczny, że ginie się przeważnie od tej broni, lub też nawet że ginie się tylko dlatego że przeciwnik miał PKMa a nie coś innego
z tego powinno wynikać że statystycznie przynajmniej z 30% (wkażdym razie więcej niż z jakiejkolwiek innej broni) śmierci powinny być "by PKM"
ja gram niemal równomiernie wszystkimi klasami i wszystkimi rodzajami broni (bo lubię różnorodność) z rzadka jako pancerniak, prawie nigdy jako pilot - to powinno czynić zemnie doskonały "okaz laboratoryjny" do tego "doświadczenia"

pozatym wogóle z chęcią bym sobie obadał jak często ginę od różnych rzeczy
kto wie... może wyjdzie że najwięcej jest "is no more" :mrgreen:

to jak Lailonn ? masz takie logi i mogłbyś się nimi podzielić ? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 16:22 

Lailonn napisał(a):

Czy gdzieś w moim poście widzisz napisane "kocham gry" ?
To, że ktoś żyje tylko światem wirtualnym i ona jest jego jedyną miłością nie znaczy że jest psychiczny :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 16:27 

no teoretycznie to nie... :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 17:07 

davis00 napisał(a):
Lailonn napisał(a):

Czy gdzieś w moim poście widzisz napisane "kocham gry" ?
To, że ktoś żyje tylko światem wirtualnym i ona jest jego jedyną miłością nie znaczy że jest psychiczny :shock:

Chyba jednak tak :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 17:30 

Kolec ty tak celowo chcesz mnie wkur...zyc udajac glupa czy jak? Po pierwsze czytasz tylko fragmenty zdan, ktore ci wygodne. Do tego cytujac tak tniesz cytaty by ich kontekst byl taki jaki ci pasuje! Strasznie mnie to wkurza...

Cytuj:
O przepraszam bardzo...jesli to do mnie to ja sie niczym nie chwalilem. Zarzucono mi "plakanie" podczas gdy ja tylko dyskutuje. Po chyba 5 razie "placzesz!" napisalem, ze sobie radze a uzyty przyklad nie byl wyssany z palca bo gral tam ktos z PL4FC wiec klamstwo mialoby bardzo krotkie nogi. Nie napisalem tez nigdzie, ze 2-3 to moje standardowe ratio zawsze i wszedzie.

Widzisz roznice? Pewnie nie...

Cytuj:
rzekłbym że to nie ja uogólniam tylko Ty nagle zawęziłeś swoją definicję

A nie umiesz powiazac cytatow razem? To ja ci pomoge.

Cytuj:
(...)Ja mowilem, ze lamy to ci, ktorzy grac "potrafia" TYLKO danym typem broni. Napisalem rowniez, ze dotyczy tez to graczy "AK only" Wiec nie uogolniaj(...)

Cytuj:
(...)Tak dlugo jak unlocki beda mocniejsze od podstawowych broni(wbrew obietnicom) a w grze bede spotykal graczy, ktorzy w starciu ze mna majac w rekach m16 tak jak i ja nie beda wstanie mnie ubic. Bede nazywal ich lamami.(...)

Gdzie tu zawezenie definicji? Oba cytaty ZNACZA TO SAMO sa jednak inaczej napisane. Analiza tekstu sie klania:
a)lama to ktos kto aby mnie pokonac musi miec lepsza giwere
b)lama to ktos kto majac taka bron jak ja ginie wiec bierze unlocka

Standardowe bronie dzialaja wedlug pewnego schematu. Masz potezne c4 - masz slaba giwere(ale celna) Giniesz od assaultera? Tez go wybierz, aaa chcesz wciaz miec c4 wiec po prostu bierzesz unlocka. Nie tracisz plusow profesji za to rosnie bardzo sila ognia.

Medyk ma dobre umiejetnosci i dosc mocna bron ale przydalby sie czasem granatnik czy cos. Biorac G36 problem znika bo dostajesz duzo mocniejsza giwere a nic nie tracisz. I oto w tym wszystko chodzi. BALANS. czesc z was zapomina, ze balans to nie odpowiednia konfiguracja giwer tylko CALOSCI. Majac wazniejsze mozliwosci jak niszczenie pojazdow tracisz mozliwosci walki z piechota(a 1942 At mial tylko pistol, w prmm tez) - w pewnym stopniu. jednak o dziwo unlock pozwala zachowac i mozliwosc walki z pojazdami i z piechota.

Radze przeczytac post Hynola o balansie pojazdow. Moze byc czolg a silniejszy od czolgu b ale jesli czolgow b jest taka ilsoc by zrekompensoac sile to jest wciaz BALANS. W broniach tak sie nie da ;]

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 17:58 

Lailonn nie zapominaj że Kolec jest pr0 a reszta to lamusy płaczące na unlclocki.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 17:59 
Moderator forum

Kolec napisał(a):
hmmm... ale po co mi czas gry poszczególnymi klasami ?
panuje na forum powszechne przekonanie że PKM jest strasznie skuteczny, że ginie się przeważnie od tej broni, lub też nawet że ginie się tylko dlatego że przeciwnik miał PKMa a nie coś innego
z tego powinno wynikać że statystycznie przynajmniej z 30% (wkażdym razie więcej niż z jakiejkolwiek innej broni) śmierci powinny być "by PKM"

Statystyka prosta w wdyaniu szkoły podstawowej. Jeżeli na 32 graczy 2 gra PKMami i gracze grają jedną klasą całą runde to statystycznie ich udział we fragach powinien wynosić 6%. Więcej - klasa jest silniejsza od normy, mniej - jest słabsza. Bez wiedzy kto ile grał daną klasą to niczego się nie dowiesz.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 18:07 
Oldboy Battlefield.pl

yyy... Hynol, nie wprowadzaj tutaj takich zaawansowanych pojęć, bo niektórzy się pogubią o co chodzi :lol: :lol: :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2