Teraz jest 25 lis 2024, 01:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 427 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2007, 16:06 

Zwirbaum napisał(a):

Truskawka: Medyk, AT, Support i Assault mają kamizelkę, tylko spec-ops i Adeptus Mechanicus nie posiadają jej.

Medyk niema kamizelki :roll:
http://wiki.bf2s.com/classes/battlefield-2/medic

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2007, 23:03 

tylko AT Assault i support maja kamizelki tak to juz jest gdyby byl nowy patch to powinni zrobic rozne rodzaje kamizelek w unlockach :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 11:25 

ja jestem za unlockiem bo zabija jednym strzałem nawet jak taki sobie leszcz ma kamizelek a Dragunów to musiałem mu wpakować parę kulek więc unloczek najlepszy pomimo małego magazynka... :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 14:47 
Spamer!

z unlockie kazdy jest dobry... , sprubuj heli snajeprka rozwalic, moze dostaniesz , lepszego unlocka :)

p.s. graj podstawkami :)

EDIT : @ down truskawka

Tez cie kocham :) , a na serio nie ma sensu rozpoczynac koleinej wojny na forum ,, Unlocki vs Podstawki ,, :wink: .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 22 gru 2007, 16:55 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 15:49 

Blizzard_ napisał(a):
z unlockie kazdy jest dobry... , sprubuj heli snajeprka rozwalic, moze dostaniesz , lepszego unlocka :)

p.s. graj podstawkami :)

To że nie radzisz sobie z ludźmi używającymi unlocków to Twój problem, są w grze po to aby ich używać a więc Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 15:51 

Nie musisz go obrazac tylko dlatego ze czujesz sie gorszy bo se nie dajesz rady bez unlockow.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 16:16 

powiem ci jedno truskawka...fajna mutacja sowy z predator'em...
a to ze używam unlock'ów to dla przyjemności bo gram sobie tylko w singla...

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 19:07 

W sumie Blizzard wiadomo jak by sie taka wojna skończyła (jedyny plus to to by sie pary troli urwało z forum).

Co do ciebie Truskawka jedno mogę powiedzieć że mając w sygnie G36whore a nazywając ludzi noobami...To po prostu tak ironicznie głupie ze brak słów :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 19:28 

M24 i L96 są dokładnie takie same.L96 tylko się szybciej przeładowywuje.
SVD DRAGUNOW jest najsłabszy,ale jest półautomatyczny.Ten chiński karabin też.
M95 jest to WKW (wielkokalibrowy karabin wyborowy)i strzela amunicją przeciwpancerną o kalibrze 0,50 cala(12,7mm).
Magazynek na 5 naboi i zamek suwliwo-obrotowy.Był też kiedyś w bf karabim M82A1.
Był dokładnie taki sam oprócz 10 nabojowego magazynka oraz tego że był półautomatyczny.Te karabiny różnią się też celownikami.
Uffff...
Trochę się rozpisałem.Ja osobiścię preferuję L96 i M95. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 20:14 

Nie wiem co ci da w grze to ze M95 ma "zamek suwliwo-obrotowy" i w ogole te bzdety. Moim zdaniem ze sniperek najlepszy jest SVD i tyle pozniej M24 no ale ja sie troszke nie znam bo dopiero zaczynam w BF2

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 20:27 

Zachwycacie się tymi broniami jak dzieci, a w stosunku do snajperek z BFV to są cieniutkie. Dragunow w BFV to była wymiatająca snajperka potem był M21 wolniejszy ale miał lepszą lunetę większy zoom. Kolo dostawał heda i po sprawie. A w BF2 dragónow to nawet nie średnia klasa snajperki pomijam celownik partolący celowanie. L96 celność porównywalna z dagunowem w BFV ale brak siły muszą być 2 strzały aby położyć gościa, nawet w łeb. M95 powinien wymiatać celność jego można powiedzieć OK ale siła rażenie śmieszna. Poza strzelaniem w kokpit powinien gościa nawet w kamizelce rozwalić jednym strzałem w tors. Kaliber 50 radzi sobie spokojnie z 7 cm płyta pancerną a kamizelka to pryszcz dla takiej broni.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 21:26 

Grubber{PL} napisał(a):
Nie musisz go obrazac tylko dlatego ze czujesz sie gorszy bo se nie dajesz rady bez unlockow.

Używam w grze wszystkich broni tych podstawowych i unlocków, wśród obu tych grup mam swoje ulubione perełki ale nie jestem od żadnej broni zależny , zawsze mogę podnieść cudzego kita i cokolwiek tam znajdę i tak sobie poradzę. Różnica między mną a nim jest taka że ja nie uważam innych za gorszych ode mnie tylko dlatego że trzymają jakiegoś unlocka kiedy ja mam podstawkę (wskazuje na to tekst "z unlockiem każdy jest dobry..."). Według mnie to powinno brzmieć "dobry gracz wymiata z każdą bronią"
Ichigo napisał(a):
powiem ci jedno truskawka...fajna mutacja sowy z predator'em...

Mnie też się podoba, ktoś ma skilla w photoshopie :)
Fulgrim7 napisał(a):
Co do ciebie Truskawka jedno mogę powiedzieć że mając w sygnie G36whore a nazywając ludzi noobami...To po prostu tak ironicznie głupie ze brak słów Laughing

Dla mnie to broń jak każda inna, mająca swoje plusy ale także i minusy. Wstawiłem ją do sygny bo wiem jaką sympatią jest darzona przez użytkowników tego forum. To hołd dla wszystkich pr0 :wink:
Blizzard_ napisał(a):
Tez cie kocham Smile , a na serio nie ma sensu rozpoczynac koleinej wojny na forum ,, Unlocki vs Podstawki ,, Wink .
No może przesadziłem sorka :oops: , zgadzam się niema po co zaczynać flamu na święta zwłaszcza że i tak do żadnych wspólnych wniosków pewnie byśmy nie doszli tak jak i uczestnicy podobnych dyskusji.

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 22:23 

a ja lubie unlocki wiecej sensu w grze zdobywania itp wiekszy wybor.... oczywiscie gram podstawkami jak i unlockami :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 22:38 

Grubber{PL} napisał(a):
Nie wiem co ci da w grze to ze M95 ma "zamek suwliwo-obrotowy" i w ogole te bzdety. Moim zdaniem ze sniperek najlepszy jest SVD i tyle pozniej M24 no ale ja sie troszke nie znam bo dopiero zaczynam w BF2

Też zaczynam, może potestujemy bronie, co ?

Imo Type 88>SVD>M24>*

Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2007, 23:01 

L8....//m24 to to samo tylko roznica sekundy w ladowaniu/m25 duze dmg//svd/type 88

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 427 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2