Grubber{PL} napisał(a):
Nie musisz go obrazac tylko dlatego ze czujesz sie gorszy bo se nie dajesz rady bez unlockow.
Używam w grze wszystkich broni tych podstawowych i unlocków, wśród obu tych grup mam swoje ulubione perełki ale nie jestem od żadnej broni zależny , zawsze mogę podnieść cudzego kita i cokolwiek tam znajdę i tak sobie poradzę. Różnica między mną a nim jest taka że ja nie uważam innych za gorszych ode mnie tylko dlatego że trzymają jakiegoś unlocka kiedy ja mam podstawkę (wskazuje na to tekst "z unlockiem każdy jest dobry..."). Według mnie to powinno brzmieć "dobry gracz wymiata z każdą bronią"
Ichigo napisał(a):
powiem ci jedno truskawka...fajna mutacja sowy z predator'em...
Mnie też się podoba, ktoś ma skilla w photoshopie
Fulgrim7 napisał(a):
Co do ciebie Truskawka jedno mogę powiedzieć że mając w sygnie G36whore a nazywając ludzi noobami...To po prostu tak ironicznie głupie ze brak słów Laughing
Dla mnie to broń jak każda inna, mająca swoje plusy ale także i minusy. Wstawiłem ją do sygny bo wiem jaką sympatią jest darzona przez użytkowników tego forum. To hołd dla wszystkich pr0
Blizzard_ napisał(a):
Tez cie kocham Smile , a na serio nie ma sensu rozpoczynac koleinej wojny na forum ,, Unlocki vs Podstawki ,, Wink .
No może przesadziłem sorka

, zgadzam się niema po co zaczynać flamu na święta zwłaszcza że i tak do żadnych wspólnych wniosków pewnie byśmy nie doszli tak jak i uczestnicy podobnych dyskusji.