alCatraz BIG BIG thnx!!! o to chodziło!!!
Dużo się naczytałem jak się zachowywać snajperem z tego poprzedniego wątku (36 stron

) i trzeba przyznać że jest to dość pokrewne z realiami:
- kryć w niewidocznych miejscach
- zmieniać pozycję
- namierzać cele dla innych
- strzelać przy dużym prawdopodobieństwie
- claymore, claymore, claymore
- itp
Dlatego przyznam że najbardziej cenie sobie te czysto "techniczne" porady no i filmiki!!!!!
Tak czy srak wielkie dzięki za wszystkie porady jak by ktoś miał coś więcej to wchłaniamy!!!
Tylko pls starajcie się najpierw przeczytać cały post (to takie info dla nowych i rzadko piszących - jak ja) żeby nie powielać treści i nie robić znowu takiego tasiemca jak poprzednio.
Ps. Punkty akurat są najmniej ważne, nie mówię że nie lubię mieć dużo bo to każdy chyba lubi "mimo chodem"

ale najbardziej cenie sobie grę zespołową i fajne akcje, takie które można wspominać (tu czasem dlatego przyda się gra samotnym wilkiem).
Ps2. I proszę zostawcie w spokoju debatę na temat przydatności snajpera bo boję się że znowu pro snajperzy będą udowadniać że jest dobry, a ci gorsi że jest do dupy bo w innych grach jest lepszy (lub inne argumenty).
Ps3. Wiem nie powinienem ale to powiem – uważam że każda specjalizacja jest dobra i pomocna – IMO snajper w Bfie po prostu wymaga trochę większego skilla i pomyślunku.
pozdro