Teraz jest 4 mar 2025, 17:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 19:18 

Dodoni napisał(a):
a jak zobaczysz ze ktos ciebie zauwazyl to szybko wciskaj klawisz 2 i wal w niego caly magazynek. wtedy to mogom sie stac 2 rzeczy: Albo zginiesz albo przezyjesz

Złote myśli Dodoniego... :lol: :lol: :lol:

PS. Od kiedy to jeden strzał w brzuch czy klatę zabija?? No chyba, że gościu ma "uszczerbek na zdrowiu" :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 19:20 

I pod warunkiem, że ty masz M95 a do tego trzeba dojść :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 19:46 
Moderator forum

lkasprzak napisał(a):
PS. Od kiedy to jeden strzał w brzuch czy klatę zabija?? No chyba, że gościu ma "uszczerbek na zdrowiu" :lol:

Bo trzeba strzelać w pępek :wink: Tam skóra najcieńsza :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 20:09 

Jak grasz snajperem to po pierwsze nie biegaj z nim po calej mapie i nie wdawaj sie w pojedynki z przeciwnikiem uzbrojonym w automaty. Po drugie staraj sie znalezc jakies miejsce gdzie bedziesz dobrze widzial okolice, najlepiej dach jakiegos budynku. Po trzecie nie ruszaj sie za wiele jak juz masz dobre miejsce. Po czwarte rozgladaj sie za pomoca lunety na snajperce w poszukiwaniu celow, najlepiej konkurencji na dachu( to lubie najbardziej- satysfakcja :twisted: ) Po piate staraj sie strzelac do nieruchomego celu, jak sie rusza to trudniej trafic. Najwazniejsza jest cierpliwosc. I to chyba tyle wycelowac, jak trafizc w leb to klopot z glowy jak nie to poprawka :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 20:10 

lkasprzak napisał(a):
Dodoni napisał(a):
a jak zobaczysz ze ktos ciebie zauwazyl to szybko wciskaj klawisz 2 i wal w niego caly magazynek. wtedy to mogom sie stac 2 rzeczy: Albo zginiesz albo przezyjesz

Złote myśli Dodoniego... :lol: :lol: :lol:

już tak się z niego nie zbijaj - każdy z nas miał kiedyś 13 lat :lol:

Qbek1 napisał(a):
...że gościu którego chcesz ubić nie jest 'bunny chopperem" bo wtedy szanse trafienia headshota są...

ostatnio jestem z lekka zafascynowany programem "american chopper" który leci na doscovery i po obejrzeniu kilku odcinków muszę powiedzieć że robią najróżniaste stylizacje ale na wersję "bunny" bym nieliczył :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 20:32 

Dobra panowie chcieliście filmik, macie filmik ;). Kubra Dam, niemiecki serwer EA DE 64 osobowy. Na początku chciałem pokazać grę M24 ale przerzuciło mnie do brudasów, więc zaszalałem z M95. Pod koniec filmiku mam 10 fragów na koncie i 1 śmierć i jestem pierwszy na serwerze. Jak widać snajper może wymiatać ;). Sprawa była trochę utrudniona, bo po włączeniu nagrywania we frapsie fpsy spadły mi poniżej 20, ale dałem radę. Moze później wrzucę SVD i M24.

Size - 20mb
Length - 3:30min
Enjoy ;)

http://rapidshare.de/files/12694428/M95 ... l.wmv.html

edit
Nagrałem jeszcze wcześniej 30sekundowy trening z botami z m24 (3mb). Wrzucam, co mi tam:
http://rapidshare.de/files/12694824/M24boty.wmv.html

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 20:59 

całkiem nieźle Ci szło :wink: no może pare razy spudłowałeś ale skoro mówisz, że jak uruchomisz tego frapsa to masz lagi, to nie ma się co dziwić

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 21:08 

no boty i owszem ładnie krzesasz - tyle że one mają zeza i są nieruchawe ;)

główny filmik może jutro z rana obadam

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 21:15 

moim skromnym zdaniem to trudno nauczyc sie grac oglądając filmik :wink: rada dla początkujących to trening.któregoś dnia nawet niezauważycie jak będziecie zdejmowali gości w biegu(oczywiście to oni biegną a nie wy :lol:)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 21:23 

alCatraz BIG BIG thnx!!! o to chodziło!!!

Dużo się naczytałem jak się zachowywać snajperem z tego poprzedniego wątku (36 stron :lol: ) i trzeba przyznać że jest to dość pokrewne z realiami:

- kryć w niewidocznych miejscach
- zmieniać pozycję
- namierzać cele dla innych
- strzelać przy dużym prawdopodobieństwie
- claymore, claymore, claymore
- itp

Dlatego przyznam że najbardziej cenie sobie te czysto "techniczne" porady no i filmiki!!!!! :o

Tak czy srak wielkie dzięki za wszystkie porady jak by ktoś miał coś więcej to wchłaniamy!!!

Tylko pls starajcie się najpierw przeczytać cały post (to takie info dla nowych i rzadko piszących - jak ja) żeby nie powielać treści i nie robić znowu takiego tasiemca jak poprzednio.

Ps. Punkty akurat są najmniej ważne, nie mówię że nie lubię mieć dużo bo to każdy chyba lubi "mimo chodem" :lol: ale najbardziej cenie sobie grę zespołową i fajne akcje, takie które można wspominać (tu czasem dlatego przyda się gra samotnym wilkiem).

Ps2. I proszę zostawcie w spokoju debatę na temat przydatności snajpera bo boję się że znowu pro snajperzy będą udowadniać że jest dobry, a ci gorsi że jest do dupy bo w innych grach jest lepszy (lub inne argumenty).

Ps3. Wiem nie powinienem ale to powiem – uważam że każda specjalizacja jest dobra i pomocna – IMO snajper w Bfie po prostu wymaga trochę większego skilla i pomyślunku.

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 22:31 

Cytuj:

- TK, TK, TK

:lol:

niestety przy obecnym układzie zdolności i broni poszczególnych klas, snajper jest... całkowicie zbędny
traktować go należy jak przyprawę, dodatek - finalny listek bazyli na środku dania

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 22:37 

Kolec napisał(a):
traktować go należy jak przyprawę, dodatek - finalny listek bazyli na środku dania

Który jezeli zechce (i jeżeli jest dobry :wink: ) zabije cie tak szybko, że nawet nie będziesz wiedział skąd padł strzał... Według mnie snajper jest przydatny... Ale każdy może mieć swoją opinie...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 22:41 

ostatnio jestem z lekka zafascynowany programem "american chopper" który leci na doscovery i po obejrzeniu kilku odcinków muszę powiedzieć że robią najróżniaste stylizacje ale na wersję "bunny" bym nieliczył :lol:[/quote]

Jak by się nad tym zastanowić, to "bunny" chopper to całkiem ciekawy pomysł. Jakkolwiek byłaby to moim zdaniem profanacja prawdziwego amerykańskiego choppera, to "liczy się oryginalność!" (słynne bazarowe motto). Już widzę te kierownicę w kształcie uszu królika i króliczy ogon na tylnym błotniku :lol: Takim pojazdem mogłyby jeździć króliczki Playboya :wink: A jak by się go pomalowało we pstrokate wzorki, to powstałby wręcz chopper wielkanocny, z bakiem w kształcie pisanki...

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 12:24 

Loco Skysmoker napisał(a):

Jesli chodzi o claymory, to boje sie je ustawiac, bo z jakiegos dziwnego i niewiadomego powodu przyciagaja, nie przeciwnika, ale czlonkow wlasnego zespolu :x Np stawiam claymory gdzies na rogu przy scianie, na karkandzie tam, gdzie zwykle wylazi mase przeciwnikow, to za chwile widze, jak kilku gosci po mojej stronie wpycha sie tam i oczywiscie ja dostaje ujemne punkty. Nie wiem czy myla claymory z minami, albo c4, ale glupie to jest.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 13:33 

http://video.google.com/videoplay?docid ... d+2+sniper\

:)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2