No dobrze. Przeczytałem z uwagą wszystkie posty i mam do wyjaśnienia kilka spraw.
Po pierwsze, nie uważam się za gracza, który jest idealny i najlepszy. NIE. Jasne, gracie więcej w tą super grę, i jesteście lepsi - dla was to jasne, ale chce żebyście wiedzieli że ja też to wiem. Heh, mój obecny wynik, (zarejestrowany w EA jestem od roku, aczkolwiek miałem półroczną przerwę) o niczym nie świadczy. Wiem to. Z doświadczeniem przesadziłem, nie mam go bardzo dużo, jednak przez jakiś czas na 64 osobowych serwach, wiem jak się grało codziennie jak ja mam.... może jestem pechowcem....
Z tym "noobkiem" to była przesada. Nawet idiota, nie popatrzyłem na twoje osiągnięcia i ranking. Hm, z resztą tak naprawdę domyślałem się że takie macie :], ale zawsze kiedy pisałem WAS uważałem za db graczy, tylko ja pisałem jak to jest jak ja gram....
"SWE coś tam" heh, tutaj jeżeli bym mówił o Anususie, to jakbym nie znał jego nicka to powinienem powiedzieć "Anu coś tam".
A mnie to już wgl:D bez liter. Więc to jest link do JEGO statystyk.
http://www.bf2stats.net/player/61761115/Nazywa się Krische, ale miał prefiks SWE, (od serwa). To jego ranki, więc kolego napisałeś KŁAMSTWO:
"SWE coś tam (chodzi o tego gracza, którego wymieniłeś) najprawdopodobniej jak większość publikowców nie prezentuje wysokiego poziomu, więc z góry odrzucam nawet myśl o tym aby oglądać jego poczynania;]"
a dokładniej chodzi o cytat:
"najprawdopodobniej jak większość publikowców nie prezentuje wysokiego poziomu,"
Co do glitchingu, hmm, może coś do mnie dotarło :]. W sumie to rzeczywiście, jakby każdy to wykorzystywał gra byłaby bez satysfakcji, bez sensu, i głupia. Ale glitchingu nie można nazwać cheaterstwem:D Ponieważ, nie używam żadnego programu do tego:D Tu muszę przyznać, że byłem głupi z tym.
Hmmm, z [kolego/koleżanko], dalej nic do mnie nie dociera:D. Ustawiłem nick dla jaj, może jesteście innym pokoleniem, ale nie ma być super śmieszny, ale zabawny:].
"Znam jednego co ma 57 lat - ta gra jest dla każdego człowieka od 16 roku życia. Nie wiem jakim cudem rodzice ci tą grę kupili.."
Rodzice mi nie kupili tej gry, sam ją sobie kupiłem. Hm, no ok. Myliłem się. Sam nie trafiam na takich graczy którzy mają +30, to prawda. Nie powinienem mówić że jest to prawda, że nie ma takich graczy, albo jest ich ZDECYDOWANIE mniej.
P.S mógłbym poznać tego pana co ma 57 lat?? Chciałbym zobaczyć jak się z takim ludźmi gra. W ogóle to chciałbym pograć sobie w grę, gdzie na serwie są np. sami 50 latkowie!!!!!
Jeżeli mówicie o tym że grają tacy ludzie, to nie powinniście odebrać tego jako coś wykpiwającego starszych ludzi, chcących pograć sobie w Battlefielda 2.
"Na Superach jest lęgarnia noobów - jak jesteś taki dobry powinieneś grać na dalian 2vs2."
TAK, naprawdę dużo jest debili, ale na mapce Dalian 2vs2 nie ma serwa gdzie gra 60 osób. Z resztą z tą mapą jest mało serwów, niż np. z mapą Dragon Valley, moją ulubioną. (no, przynajmniej mi mało skanuje) A ja takie wolę.
"jedno rozwiązanie? Znajdź sobie ekipę albo graj na modach, ew. to i to."
Bardzo dobre rozwiązanie!
"Znajdź sobie ekipę" świetnie!!! Tak, właśnie szukam z kim mógłbym sobie pograć, wiedząc że nie jest debilem, i będzie się z nim dało dogadać.
"No to jakim prawem wyzywasz ludzi latających przez środek mapy od debili? Był 1, jego jest heli i koniec."
takim, że to co oni reprezentują to jest tylko strata kolejki i trzeba być łomem, żeby coś takiego się podobało... taka taktyka gry...
"Wszyscy to debile i cioty, które grają samolubnie, nie znają angielskiego, nie stosują się do Twoich komend, są tylko 4 fajne serwery, ale masz na nich bana więc mam nadzieję wegetujesz na singlu:D
Dodatkowo masz galerię ze "sławami" z BF2, z którymi grałeś (nawet w jednej drużynie
)
Jak to zwykle bywa: [kolego/koleżanko] ma zawsze rację:D Tak trzymaj
'
Kurcze, ja się dopiero skapłem, że ktoś napisał tam "tylko 4 fajne serwery". Wcale nie napisałem, że są TYLKO 4 fajne serwery, napisałem:
"Hehe, moje ulubione przez co mam bany na 4 ulubionych serwach" - czytanie ze zrozumieniem się kłania :]
" To muszą być serwery z naprawdę niskim poziomem skoro ktoś taki jak Ty zajmuje na nich 1 miejsce)."
Na tym 2 serwie co dałem screena, było mało ludzi i byli debilami, jak ja bym był taki jak oni wtedy to nie miałbym takiego wyniku... i różnicy...
Debilu, tutaj muszę Cię tak nazwać. Popatrz sobie na wyniki drivera z którym grałem:
"http://www.bf2stats.net/player/87951238/"
I gościu, jak go kiedyś złapiesz, zapytaj się co o mnie sądzi jako o strzelcu z helikopa. Graliśmy razem tylko raz, ale myślę że mnie pamięta, bo dużo gadaliśmy. :] super gracz, najlepszy z jakim grałem, wysokie miejsce w śród najlepszych pilotów w bf'ie.
"Screeny o niczym nie świadczą, bo każdy może sobie wejść na podrzędny niemiecki serwerek i wbić się w kilkanaście minut w czołówkę." - gówno prawda. Spróbuj sam o ile wgl grałeś na zagranicznych serwach....
"Człowieku, po pierwsze, ta gra ma już 6 lat, więc twoje doświadczenie (nie mówiąc już o skillu, który dla mnie nawet nie liczy się aż tak jak dośw.) w grze jest po prostu żadne." - zgadzam się z tym 100%. Zrobiłem błąd że pisałem wgl coś o moim doświadczeniu..!
"Być może nie rozumiesz, że prośba o transport, czy sugestia o skręt w lewo to nie rozkaz, a już zwłaszcza z Twoich słów, tylko prośba i to, że ktoś tego nie wykonał wcale nie oznacza, że tego nie widział, tylko postanowił inaczej ot i tyle. Szkoda mi dalej w ten słowotok brnąć." - nie akurat z tym się nie zgadzam. Jak już nie wynika to z ich debilizmu, że nie wiedzą co to mini mapa, to wynika to z ich kurewskiego samolubstwa i lenistwa ponieważ nie umieją grać wspólnie. Wiem, to bo widzę ile wytrzymują potem jak grają. Góra 30s.! A po a tym ja nie mówię że "wszyscy" tylko "większość", a to zasadnicza różnica!
Więc to gracze z jakimi miałem okazję grać:
Krische, z nim kilka razy :] :
http://www.bf2stats.net/player/61761115/A to ten Turek, z nim niestety tylko raz w jednym heli, on jako driver :] :
http://www.bf2stats.net/player/87951238/.
Więc, nie mówcie mi że gram na serwach gdzie są tam WSZYSCY deble. np. zdarza się 75 % debili, a raz 60....
AAAAAAAA i zapomniałem dodać czegoś, głównie chodzi o opinię z grania w helikopie!!! A nie na lądzie, ok, na lądzie o nooby, z tym radiem, że nie umieją grać zespołowo, ale nie wiem jak ta inna reszta, z którą nie mam styczności :]
Pozdrawiam, Andrzej!