Teraz jest 15 lis 2024, 21:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 326 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 16:31 

sawik napisał(a):
Cytuj:
Te osoby **muszą** być na TSie z aktywacją głosową, bo w warunkach ostrej i szybkiej walki szukanie dodatkowego przycisku to zbędny problem

Aktywacja glosowa, raczej przyspaza wiecej klopotow niz przynoisi korzysci. Gram w meczach po necie dobre kilka lat i nigdy jej nie uzywalem, w meczu 32v32 odradzam Wam tym bardziej gdyz:

- srednio co 5 minut jednej osobie zachce sie kichnac w takim razie 300 dzielone 32 to kichniecie co mniej wiecej 10 sekund :wink:
- co 10 minut mama / zona / corka domagaja sie by poswiecic im nieco czaszu, np. otworzyc sloik z ogorkami bo same nie potrafia... czyli co 20 sekund zbedne zdanie na tsie:)
-Niewatpliwie trafia sie wsrod Was gaduly - jak wszedzie, a takze ludzie dosyc nerwowi... konczyc nie musze;)

prawda jest taka, ze na meczu w bfie ilosc komunikatow ograniczona powinna byc do minimum. Gdy walczysz z 4 kolesiami to logiczne ze nie gadasz tylko koncentrujesz sie na walce. Zawsze znajdzie sie czas aby nacisnac przycisk, nawet jesli ktos nie ma tego w odruchu.
Juz bardzo dlugo mam gadanie pod lewy altem, wiec moj kciuk lawiruje miedzy tym przyciskiem a spacja ( skok) i nie odbija sie to zle na mojej grze. Oczywiscie to kwestia idywidulana i wlasnie dlatego sprzeciwialbym sie takiemu kategorycznemu stwierdzaniu: aktywacja musi byc! Bo nawet lepper wie ze balcerowicz taki zly juz nie jest :wink:

Moze to co mowisz ;) to i prawda, jednak 3/4 Wildy uzywa wlasnie aktywacji glosowej, nawet na lanie mialem ja zalaczona - kwestia jak ustawisz ts'a, jedyny przycisk jaki mam to do on/off mic'a - czasem sie zdarzy ze trzeba z kims pogadac poza ts'em badz cos zrobic ;) i wtedy taki przycisk jest jak znalazl ;), a co do przycisku, jesli w moim przypadku latam helim na klawie ;) i czasem ona mi sie przyblokuje od nadmiaru przyciskow, to co dopiero jak bym mial ten 1 dodatkowy pod TS'a? :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 16:32 

90s napisał(a):
chcialbym wiedziec czy Olli i Adacho z nami zagraja?

Olli to nie mam pojęcia czy zagra, ale Adacho da mi jutro znac czy będzie na meczu. Dobrze by było bo tylko ja jestem z [ST6] :(

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 16:32 
Moderator forum

ognacy napisał(a):
Mordoklej napisał(a):
A co to bedzie jak ustawia sobie TS na gadanie bez przyciskania zadnego z klawiszy w tym celu.. 32 sapiących ludzi na TS.. nic tak nie wkurza jak sobie ktos TSa zle ustawi i słychać jego oddech :roll:

No przecież pisałem, że więcej niż 5 osób na kanał to chaos. Chodzi o to, żeby było, powiedzmy, z 6-7 grupek (podkanałów na TSie) - komunikacja w ich obrębie aktywowana głosem - i dodatkowo komunikacja między dowódcami tych grupek, przez funkcję whisper to / channel commander TS'a. 32 osoby na kanale - tego sobie nie potrafię nawet wyobrazić.

Ognacy

Jest chaos ale da się go opanować.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 16:34 

To masz Ognacy marna wyobraznie:D:D

a jeszcze czemu Seba nie odblokowuje tego tematu na jego forum??

EDIT1 w czasie gdy pisalem posta zobaczylem odpowiedz:) odblokowal mi;)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 16:50 

Uapa napisał(a):
ognacy napisał(a):
Mordoklej napisał(a):
A co to bedzie jak ustawia sobie TS na gadanie bez przyciskania zadnego z klawiszy w tym celu.. 32 sapiących ludzi na TS.. nic tak nie wkurza jak sobie ktos TSa zle ustawi i słychać jego oddech :roll:

No przecież pisałem, że więcej niż 5 osób na kanał to chaos. Chodzi o to, żeby było, powiedzmy, z 6-7 grupek (podkanałów na TSie) - komunikacja w ich obrębie aktywowana głosem - i dodatkowo komunikacja między dowódcami tych grupek, przez funkcję whisper to / channel commander TS'a. 32 osoby na kanale - tego sobie nie potrafię nawet wyobrazić.

Ognacy

Jest chaos ale da się go opanować.

W zgranym składzie :-) Nawet grając w 8 osób ciągłe 'pogaduszki' gunnera z pilotem mogą niepotrzebnie blokować kanał dla piechoty, która np. oczyszcza okolice jakiejś flagi. Ale co tam, to wszystko kwestia gustu, stylu gry, wprawy i zgrania. Trzymam kciuki za drużynę nieklanową - będzie dostępny zapis z battlerecordera?...

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 17:09 

organizacja i plany choćby to były mistrzostwa świata, mam nadzieje że coś z tego będzie jak narazie bardzo dobre zaangażowanie

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 17:11 

Swirol napisał(a):
To masz Ognacy marna wyobraznie:D:D

a jeszcze czemu Seba nie odblokowuje tego tematu na jego forum??

EDIT1 w czasie gdy pisalem posta zobaczylem odpowiedz:) odblokowal mi;)

Sorki ale w pracy jestem i w wolnym czasie przed BOSSem po ukradku wchodze na strone i unlokuje ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 17:49 

w Team Klanów zwalnia się jedno miejsce bo mam w sobote 18stke kolegi i niestety nie moge nie isc, GL & HF

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 18:39 

Hmm gralem w wielu klanach w wielu grach online. Zawsze na TSie uzywana byla aktywacja reczna i nie bylo z tym najmniejszego problemu. owszem mialem problem w bfie gdy piechociarzem gralem na stzralkach a pojazdy na wsad(bo klawisz tsa moglem miec 1 tylko...) ale jak przenioslem sie na wsad to 0 problemo :} Mysle wiec, ze wyolbrzymiacie problem no ale to zalezy od ustawien klawy i stylu gry.

Jedno jest pewne. Skoro przy 8 graczach, ktorzy ograncizaja gadki do "waznych" informacji z pola bitwy jest szum to przy 32 bedzie to nie do zniesienia ;D A, ze bedzie w teamie "forum" sporo osob, ktore nie graly nigdy klanowo i z wiekiem roznie bywa to i gadania bedzie wiecej :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 18:49 

Owcazbananowca
90s
c0lon3l
dramich_wwa
Dumch
Barthez-PL
e-38
Lt ViVO
Pawko
Robal_PL
Groszek_PL
Wtorek
AuronPL
TANK26
Kot_Behemot
Bladyyy
nN# xXx-Ubisoft-xXx
nN# Swirol
nN# Hanter
nN# Ziemniok
nN# Walking_death
Gucio_G
Ev0^PL
martin87.pl
[ST6]Wloczykij_[PL]
eragonek
Trax_PL
Seba_PL
Volf_PL
Ronin(PL)
Grad1ent
Radek255_[PL]

REZERWA:
CH-Swider
Drunk_Musketeer
KLANY:

[3C]Mulik
[3C]Lailonn
[3C]Javo
[3C]Koki
|GROM.BF2|Roba
|GROM.BF2|Sztandar
|GROM.BF2|PotulnY
|GROM.BF2|Sloik
[FSPQR]JUHA
[FSPQR]Male Wo
[FSPQR]Vesp3r
[FSPQR]KoboltQ
|KGW|fth
|KGW|Cichy
|KGW|Bazyl
|KGW|Zwierzak
eXploit.Headshot
eXploit.ARES
eXploit.DruidPr0
eXploit.B@gsy
enclave.boby7
enclave.GOKU
enclave.jenkins
enclave.UzA
|spam|Paskudny
|spam|Draga
|spam|Lipton
|spam|Sawik
UKF/S@mson
UKF/Specyfik
UKF/EpYYon
UKF/oleum

Rezerwa:
[PRGK-BF2]XENA69
[PRGK-BF2]Spinacz
[PRGK-BF2]Uapa
[PRGK-BF2]Ogon

Zmieniam ekipe zamiast Mariusza gra Sloik :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 20:47 

Ojojoj,,,

Ni ebylo mnie przez 2 dni i 10 stron czytania...

Może ktoś w jednym poście wszytstkie info zgromadzic z lista grasz ( np 90s )

ip serva jeszcze wszytsko w jednym poscie

Dzieeki i pozdro

Nie masz szans... :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 20:57 

Czy server posiada dzialajacy battlerecorder i czy poniesie 64 graczy... Jest jakis backup server?

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 21:10 

chętnie bym sie przyłączył ale widze ze team juz gotowy :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 21:11 

wydaje mnie sie ,ze na servie ogólnie pewnie bedzie wyłączony voip,poniewaz serv by tego nieporadzil, :D takie jest moje zdanie moge sie mylic

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 21:38 

No to może ktos by urzyczył chłopakom czyt:( graczą sceny) Kanału TS bo chyba nie maja ? ;]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 326 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2