Przez 100 godzin w grze nie dotknąłem nawet zakładki squadu.
Bo bycie samotnym wilkiem uwazalem za fajniejsze. Powolutku zbieralem punkciki by odblokowac swoje ulubionie bronie.
Niedawno odkryłem squad jumping... i uwazam ze to takie samo cholerstwo jak bunny jumping... sorry, ale widze to po wzroscie punktów na swoim koncie.. dzieki SJ robie 2 razy wiecej.
Mówicie ze gra straci na grywalnosci.. uwazam ze nie.. zacznie sie liczyć więcej sprzęt do podozenia ludzi conajwyzej
Nie bedzie na rankingowych ludzi mających po 70 czy 100 punktów.
Wyłaczenie SJ ja jestem za.. mówcie co chcecie. Ale jednoczesnie odblokowanie min by mozna rozwalić swoich, wzmocnienie siły działek helikopterów by gra była trudniejsza pod wzgledem broni, a nie pomysłowości graczy na chwytanie sie bugów..
Co innego jak na ffa jest squad i nawet ktos sie w nim respawnuje, a co innego wieczna rotacja - dl amnie jest to zwykłe oszukiwanie.
Tak - byłoby dluzej - moze mniej kolorowo - ale mi jak najbardziej by sie spodobało..
Nie wiem dlaczego EA niem oze dac tej opcji pod ustawienia serwera - tak samo jak TK czy miny zabijające swoich.. na serwerach CS`a jest tak od dawna - czy EA jak polscy politycy? - musi przejsc przez bagno głupot nie ucząc sie na błedach poprzedników?
Z unlocków uzywam broni z kolimatorami, lubie je.. przyzwyczaiłem sie z resztą z zabawy w ASG