Teraz jest 25 lis 2024, 19:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 323 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 11:21 

Ak mniej celne ale za to ma kopa lepszego. Natomiast o dziwo w starciach na duze dystanse m16 vs ak czesto ak wygrywa. Odrzut broni starsznie losowy jest ;/

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 14:43 
Maskotka BF.pl

Lailonn napisał(a):
Czesc graczy FFA uwaza to za exploit bo "EA tak tego nie planowalo" (wrozki?) Podobno czesc graczy klanowych tez tego nie chce bo wkurza ich gdy z 1 czlowieczka robi sie nagle 6. owszem to czasami zaskakiwalo(kiedys) teraz jednak bez tego nie wyobrazam sobie gry. NIe mozna przepuscic nawet 1 czlowieka bo za chwile moze byc ich 6. To wzmacnia adrenalinke i emocje nie? :}

Dokladnie! To jest jedna z najmocniejszych stron tej gry - dzieki temu jest tak dynamiczna... Jesli zablokuja mozliwosc squad jumpingu, to ja przestaje w ta gre grac, bo to nie ma sensu... chca zrujnowac cos, co jest w tej grze jedna z najlepszych opcji...

Jenkins napisał(a):
.............jeżeli można jednym przyciskiem założyć skład to powinno się też wychodzić jednym przyciskiem.....i to wszystko co ja bym zmienił....jakbym mógł.......... :lol:

Dokladnie :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2006, 10:02 

Lailonn napisał(a):
Odrzut broni starsznie losowy jest ;/
Lepszy odrzut był w BF1942 i w Counter-Strike'u.

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2006, 10:06 

IMHO m16 sprawdza sie na dalekie dystanse ( maly rec na fr 1 ) w starciu na bliższe odległości AK wygrywa mocą i trybem fullauto ( szkoda że ma randoma z dupy ).

Nigdy nie wybacze DICE udupienie m16. Mogli na jej miejsce wsadzić broń z CS 1.6 lub CS:S ( chodzi mi tu o fire rate - zrypanego bursta ).

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 20:14 

Przez 100 godzin w grze nie dotknąłem nawet zakładki squadu.
Bo bycie samotnym wilkiem uwazalem za fajniejsze. Powolutku zbieralem punkciki by odblokowac swoje ulubionie bronie.
Niedawno odkryłem squad jumping... i uwazam ze to takie samo cholerstwo jak bunny jumping... sorry, ale widze to po wzroscie punktów na swoim koncie.. dzieki SJ robie 2 razy wiecej.
Mówicie ze gra straci na grywalnosci.. uwazam ze nie.. zacznie sie liczyć więcej sprzęt do podozenia ludzi conajwyzej :)
Nie bedzie na rankingowych ludzi mających po 70 czy 100 punktów.
Wyłaczenie SJ ja jestem za.. mówcie co chcecie. Ale jednoczesnie odblokowanie min by mozna rozwalić swoich, wzmocnienie siły działek helikopterów by gra była trudniejsza pod wzgledem broni, a nie pomysłowości graczy na chwytanie sie bugów..
Co innego jak na ffa jest squad i nawet ktos sie w nim respawnuje, a co innego wieczna rotacja - dl amnie jest to zwykłe oszukiwanie.
Tak - byłoby dluzej - moze mniej kolorowo - ale mi jak najbardziej by sie spodobało..

Nie wiem dlaczego EA niem oze dac tej opcji pod ustawienia serwera - tak samo jak TK czy miny zabijające swoich.. na serwerach CS`a jest tak od dawna - czy EA jak polscy politycy? - musi przejsc przez bagno głupot nie ucząc sie na błedach poprzedników?

Z unlocków uzywam broni z kolimatorami, lubie je.. przyzwyczaiłem sie z resztą z zabawy w ASG :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 21:29 

razor414 napisał(a):
Przez 100 godzin w grze nie dotknąłem nawet zakładki squadu.
Bo bycie samotnym wilkiem uwazalem za fajniejsze. Powolutku zbieralem punkciki by odblokowac swoje ulubionie bronie.
Niedawno odkryłem squad jumping... i uwazam ze to takie samo cholerstwo jak bunny jumping... sorry, ale widze to po wzroscie punktów na swoim koncie.. dzieki SJ robie 2 razy wiecej.
Mówicie ze gra straci na grywalnosci.. uwazam ze nie.. zacznie sie liczyć więcej sprzęt do podozenia ludzi conajwyzej :)
Nie bedzie na rankingowych ludzi mających po 70 czy 100 punktów.
Wyłaczenie SJ ja jestem za.. mówcie co chcecie. Ale jednoczesnie odblokowanie min by mozna rozwalić swoich, wzmocnienie siły działek helikopterów by gra była trudniejsza pod wzgledem broni, a nie pomysłowości graczy na chwytanie sie bugów..
Co innego jak na ffa jest squad i nawet ktos sie w nim respawnuje, a co innego wieczna rotacja - dl amnie jest to zwykłe oszukiwanie.
Tak - byłoby dluzej - moze mniej kolorowo - ale mi jak najbardziej by sie spodobało..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 22:14 

dobrze że zapowiedzieli mi C&C3........(tylko jak zaczną robić tak jak z bf2 to zapier***e na miejscu pare osób)
Hmmm CoD2 też fajna gra.
CZas chyba zmienić platforme :/

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 23:50 

lkasprzak napisał(a):
Fakt, ja gram dla przyjemności i raz gram unlockami raz nie. Chociaż ostatnio muszę powiedzieć, że M16 coraz bardziej mi się podoba :D
Jedynego czego nie mogę ścierpieć to te PKM`y. W ramach protestu w ogóle nie używam tej broni :lol:

A co złego w PKM'ach? Ja w praktyce nigdy nie grałem innymi postaciami niż supportem. Przed wcześniejszymi patchami było naprawdę ciężko kogoś ubić.
Swoją drogą nie potrafię zrozumieć jak ktoś trafiony jednym lub dwoma -pełnokalibrowymi pociskami karabinowymi może jeszcze coś robić poza umieraniem.

Bez mocnych KMów traci się realizm pola bitwy. Ludzie przestają się kryć, biegają środkiem ulicy itd itp.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 00:10 

jurgens napisał(a):
Bez mocnych KMów traci się realizm pola bitwy. Ludzie przestają się kryć, biegają środkiem ulicy itd itp.

realizm w czystym bf2? khem.... rotflol

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 06:50 

jurgens napisał(a):
lkasprzak napisał(a):
A co złego w PKM'ach? Ja w praktyce nigdy nie grałem innymi postaciami niż supportem. Przed wcześniejszymi patchami było naprawdę ciężko kogoś ubić.
Swoją drogą nie potrafię zrozumieć jak ktoś trafiony jednym lub dwoma -pełnokalibrowymi pociskami karabinowymi może jeszcze coś robić poza umieraniem.

Najpiej jak w chyba Vietnamie było... Biegać z działem Helikoptera na plecach (rozrzut minimalny siła maksymalna).

"[...]było naprawdę cięzko kogoś ubić." - bardzo ciężko - Granatknik kill, granatnik kill, granatnik kill... Człowieku znam ludzi którzy cię pociągną z pistoletu z odległosci 10 metrów nawet jezeli będziesz już leżał i strzelał z tej przenośnej wymiotki, więc w każdym patchu było łatwo zabijać, tylko trzeba potrafić.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 07:20 

Cytuj:

Realizm? :P I jesli dla ciebie gra powinna polegac na kryciu sie przed KMami(ktorych moze byc przeciez 32 az !!) to lol. Mozna i w druga strone. Uniemozliwic stzrelanie z tego w innej pozycji niz lezaca albo zwieksyzch rorzut na stojaco/kucajaco ;]

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 08:14 

Oni to robią specjalnie chodzi mi o polityke EA żeby gra umarła a gracze kupili nowego battlefilda . EA nigdy niedba o swoje gry już wydane.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 09:38 

mi to obojetne czy to zmienia czy nie, tylko zeby nic nie zmieniali w samolotach, bo jest dobrze tak jak jest teraz :) moze przydaloby sie ltawiejsze celowanie bombami :?:

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 09:46 

Lailonn napisał(a):
[Realizm? :P I jesli dla ciebie gra powinna polegac na kryciu sie przed KMami to lol(...)

wyjdz w PRMM na ulice to zaraz tasma poleci a tam KM'y DZIAŁAJĄ realistyczniej niż tutaj

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 10:18 

=GROM=X-Rec napisał(a):
Oni to robią specjalnie chodzi mi o polityke EA żeby gra umarła a gracze kupili nowego battlefilda . EA nigdy niedba o swoje gry już wydane.

Jezeli to prawda, to znaczy ze sa bezmozgowcami, bo w 2142 bedzie podobnie i liczba sprzedanych kopii tego moda bedzie raczej mniejsza od oczekiwanej.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 323 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2