Cytuj:
Karkand 16-ka infantry only wszyscy grają g36 medykami - dla mnie to jest zbalansowane idąc dalej dla mnie właśnie gra unlockami jest najbardziej fair - bo są takie same po obu stronach.
Ale taka sytuacja nie ma miejsca wiec nie wymyslajmy ;]
Cytuj:
a co z medykiem i jego apteczką - to jest dopiero potęga - gdyby medyk się sam nie leczył ...
No jest mocny owszem dlatego fakt, ze moze jeszcze dobrac sobie mocniejsza bron uwazam za brak balansu.
Cytuj:
No i chciałem zwrócić ci uwage że samo sformuowanie lamer ma znaczenie negatywne więc nazywanie kogokolwiek w tym kontekscie jest nie na miejscu bo to jest obraźliwe, tak samo można nazywac lamerami osoby które lockują lotnisko i można iść dalej ja tego nie robię i staram się nie obrażać nikogo z naciskiem na słowo staram się
Obrazliwe owszem, wulgarne nie. Atakowanie lotniska jesli wrog nie ma flag to efekt lepszej gry i jest to "finish him" Nie widze powodu by wtedy sztucznie przedluzac gre czekajac naz wrog odleci z bazy 10m. Atakowanie bazy tak by kosic tych wszystkich, ktorzy cala runde czekaja na heli/samolot nie pomagjac w walce to raz, ze taktyka(na wojnie tez atakuja lotniska) dwa, ze imho nalezy im sie. Nie lubie takich ludzi
Co do statystyk to dla mnie sa one winne istnieniu 40-50% debili w tej grze. Statsiarze majacy w dupie team i flagi martwiacy sie tylko o swoje fragi. Nie lubie tego zwlasza, ze gram agresywnie(w kazdej grze

Dlatego w csa nie gram na pl serwerach bo tam ustalaja smieszna zasade "no rush") i ilekroc docieram do bazy wroga orientuje sie, ze NIKT do mnie nie dolaczy i za chwile odejde z tego swiata jak sie wyspawnuje 5 ludzi. No o akcjach gdzie przez 30min sie idioci przerzucaja tylko granatami przy hotelu nie wspomne bo na widok tego dostaje dreszczy