DooM^141 napisał(a):
Zapytam sie tych profesionalnych clanow : macie wogole wlasne serwy bo jak nie to oczym my wogole rozmawiamy... Zadny clan ktory nie ma wlasnego serwa nigdy nie bedzie PRO!!
mamy dwa, to znaczy ze jestesmy mega wypas pro ?

ech
zlomik napisał(a):
A co do Lana drogi Qbo... to jade na razie tylko ja i Panczy.. reszta nie wiem jak sie zapowie... poza tym nie jedziemy walczyc o zadna nagrode... przynajmniej nie z tym klanem co mamy.. bo to nie jest klan do pojedynkow tylko dla czystej frajdy... jedziemy sie tam piwa napic.. a walke o 10 kawalkow zostawimy takim klanom wlasnie jak Wilda czy Enclave.. proste..
To prosze wytlumacz mi jedno, z jakiej racji zabierasz glos w sprawie ktora CIEBIE nie dotyczy ?? Ty chcesz niemieckie klany, my nie - Ty nie bedziesz tam grac wiec Ciebie powinno grzac, czy chcemy bic sie z niemcami, czu nie.. proste...
JUHA napisał(a):
Sergyey napisalem tak specjalnie choc domyslam sie ze nie kazdy jedzie tam po kase, ale... wiekszosc postow tutaj swiadczy jednak o tym ze na pierwszym miejscu jest kasa a na drugim dopiero zabawa Rolling Eyes Wiekszosc osob mowi ze nie ma sensu jechac skoro i tak wiadomo kto wygra final... czyli rozumiem ze jak klan sie nie zalapie do finalu to nie ma zabawy Question i nie ma sensu jechac Question to w takim razie chodzi o zabawe czy o ten glupi final Question Question Question Rolling Eyes z tego co zrozumialem z wiekszosci postow to zabawa jest dopiero wtedy jak druzyna dojdzie do finalu Rolling Eyes
Nie wiem jak Ty, ale jesli ja biore udzial w jakims konkursie, loterii turnieju.. czymkolwiek gdzie mozna cos wygrac... to robie to po to aby wygrac... cos.. cokolwiek ! I wydaje mi sie to naturalne...