Teraz jest 29 lis 2024, 16:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 22:58 

Cuda na kiju :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 23:07 

oczywiscie ze nie mamy serwerow, wyniki meczow roztrzygamy na ircu grajac w rosyjska ruletke :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 23:38 

?roulette
?shoot'emall

I zeby nie robic ot, skomentuje:
:lol:

Ostatnio edytowano 6 wrz 2005, 23:40 przez Splinter, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 23:40 

ja pierniczę, Gore, ty żyjesz :-)

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 00:30 

Zbawca napisał(a):
A co do wypowiedzi Vespera, jako ze klanowki pewnie nigdy nie zagrasz to polecam jako alternatywe pogranie na lehnitzu i porownanie swojego poziomu gry do niektorych graczy z klanow z wyzszej europejskiej polki.

A ty co wrozka jestes :?: to radze zmienic zawod bo sie w nim nie spelniasz... :roll:

Dziwicie sie ze przyjezdzaja zachodnie klany... jest kasa do wygrania to przyjezdzaja :arrow: zlotowki czy "ojro" co za roznica pieniadz nie smierdzi...
A po co Wy przyjezdzacie :?: po kase :roll: wiec czemu sie dziwicie ze klany zachodnie tez po to przyjezdzaja a nie po to zeby chlac vodke :?: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 01:10 

Cytuj:
Ta gra schodzi na psy

niestety nie podzielam pogladu....
Gra jest dobra. Nalezy szukac w ludziach.

W ostatnich dniach coraz wiecej ludzikow gra w BF2 i sadzac po odruchach chyba wczesniej grywali w Queja albo i inne detmacze...

I konczy sie tym ze na mapie jak nie ma timu zostaje sam....
40 pkt do goowno nie wynik w pojedynke; czekanie na ekipe ktora laskawie poleci w "kupie" robic swoje...
a koledzy co??
nic...lasminute
czekaja na samolot a po 30sek. giną i tak w kółko..a moze o to chodzi..

pisze tak bo zły jestem. Kiedys pisalem ze potrzebuje pocwiczyc z kims na AH1....i jako pilot i jako strzelec... pilot ze mnie taki ze se radze...powiedzmy. ale strzelec :roll: .... ale chyba zaczne latac jako strzelec i pilot w jednym....

pozdrwiam wszystkich wariatów z pod znaku BF2.

albo pojde na grzyby....
na FuShe Pas sie pokazały prwdziwki....

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 01:40 

DooM^141 napisał(a):
Zapytam sie tych profesionalnych clanow : macie wogole wlasne serwy bo jak nie to oczym my wogole rozmawiamy... Zadny clan ktory nie ma wlasnego serwa nigdy nie bedzie PRO!!

My rozgrywamy mecze na publicznyh serverach i robimy to pod fejkami, np. dzisiaj o 19 był mecz na asterze...Dream Team kontra reszta świata...

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 01:47 

JUHA napisał(a):
Zbawca napisał(a):
A co do wypowiedzi Vespera, jako ze klanowki pewnie nigdy nie zagrasz to polecam jako alternatywe pogranie na lehnitzu i porownanie swojego poziomu gry do niektorych graczy z klanow z wyzszej europejskiej polki.

A ty co wrozka jestes :?: to radze zmienic zawod bo sie w nim nie spelniasz... :roll:

Dziwicie sie ze przyjezdzaja zachodnie klany... jest kasa do wygrania to przyjezdzaja :arrow: zlotowki czy "ojro" co za roznica pieniadz nie smierdzi...
A po co Wy przyjezdzacie :?: po kase :roll: wiec czemu sie dziwicie ze klany zachodnie tez po to przyjezdzaja a nie po to zeby chlac vodke :?: :roll:

Za niby co my jedziemy na lana po kase ?

Przedewszystkim jedziemy dobrze sie bawic spotkac z paroma ludzimi a dopiero na koncu mysle ze chodzi o nagrody. (patrz lan w Poznaniu)

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 02:02 

Ev0 napisał(a):
Cytuj:
Ta gra schodzi na psy

albo pojde na grzyby....
na FuShe Pas sie pokazały prawdziwki....

OWNED ! :):):):)

A co do Lana drogi Qbo... to jade na razie tylko ja i Panczy.. reszta nie wiem jak sie zapowie... poza tym nie jedziemy walczyc o zadna nagrode... przynajmniej nie z tym klanem co mamy.. bo to nie jest klan do pojedynkow tylko dla czystej frajdy... jedziemy sie tam piwa napic.. a walke o 10 kawalkow zostawimy takim klanom wlasnie jak Wilda czy Enclave.. proste..
i nie lapcie mnie za slowa.. bo to ze dziwie sie podejsciu klanow polskich do zachodnich.. to wy zaraz jedziecie ze mam gowno nie pojecie.. Owszem.. mam moze male pojecie o klanowkach bo w niewielu gralem poki co.. ale moze byscie kulturalnie mnie uswiadomili i wytlumaczyli co i jak.. a nie robicie bydlo jednym slowem .. tyle.. takze prawdopodobnie przestane uczeszczac na tym forum bo wielu madrych ludzi powiedzialo mi ze nie ma po co :)..
EOT

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 02:17 

zlomik napisał(a):
jade na razie tylko ja i Panczy

yhy

no to moge zmienic moje plany.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 09:58 

mjr. Sergyey napisał(a):
JUHA napisał(a):
Zbawca napisał(a):

Za niby co my jedziemy na lana po kase ?

Przedewszystkim jedziemy dobrze sie bawic spotkac z paroma ludzimi a dopiero na koncu mysle ze chodzi o nagrody. (patrz lan w Poznaniu)

Sergyey napisalem tak specjalnie choc domyslam sie ze nie kazdy jedzie tam po kase, ale... wiekszosc postow tutaj swiadczy jednak o tym ze na pierwszym miejscu jest kasa a na drugim dopiero zabawa :roll: Wiekszosc osob mowi ze nie ma sensu jechac skoro i tak wiadomo kto wygra final... czyli rozumiem ze jak klan sie nie zalapie do finalu to nie ma zabawy :?: i nie ma sensu jechac :?: to w takim razie chodzi o zabawe czy o ten glupi final :?: :?: :?: :roll: z tego co zrozumialem z wiekszosci postow to zabawa jest dopiero wtedy jak druzyna dojdzie do finalu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 10:42 

Kaska tylko dodaje smaczku lanowi, dzięki czemu jest gwarancja że ludzie będą się starać i będą dobre mecze.
A jakby kaski nie było też by wszyscy przyjechali, tak jak to było na lanach '42.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 11:03 

DooM^141 napisał(a):
Zapytam sie tych profesionalnych clanow : macie wogole wlasne serwy bo jak nie to oczym my wogole rozmawiamy... Zadny clan ktory nie ma wlasnego serwa nigdy nie bedzie PRO!!

mamy dwa, to znaczy ze jestesmy mega wypas pro ? 8) ech

zlomik napisał(a):
A co do Lana drogi Qbo... to jade na razie tylko ja i Panczy.. reszta nie wiem jak sie zapowie... poza tym nie jedziemy walczyc o zadna nagrode... przynajmniej nie z tym klanem co mamy.. bo to nie jest klan do pojedynkow tylko dla czystej frajdy... jedziemy sie tam piwa napic.. a walke o 10 kawalkow zostawimy takim klanom wlasnie jak Wilda czy Enclave.. proste..

To prosze wytlumacz mi jedno, z jakiej racji zabierasz glos w sprawie ktora CIEBIE nie dotyczy ?? Ty chcesz niemieckie klany, my nie - Ty nie bedziesz tam grac wiec Ciebie powinno grzac, czy chcemy bic sie z niemcami, czu nie.. proste...

JUHA napisał(a):
Sergyey napisalem tak specjalnie choc domyslam sie ze nie kazdy jedzie tam po kase, ale... wiekszosc postow tutaj swiadczy jednak o tym ze na pierwszym miejscu jest kasa a na drugim dopiero zabawa Rolling Eyes Wiekszosc osob mowi ze nie ma sensu jechac skoro i tak wiadomo kto wygra final... czyli rozumiem ze jak klan sie nie zalapie do finalu to nie ma zabawy Question i nie ma sensu jechac Question to w takim razie chodzi o zabawe czy o ten glupi final Question Question Question Rolling Eyes z tego co zrozumialem z wiekszosci postow to zabawa jest dopiero wtedy jak druzyna dojdzie do finalu Rolling Eyes

Nie wiem jak Ty, ale jesli ja biore udzial w jakims konkursie, loterii turnieju.. czymkolwiek gdzie mozna cos wygrac... to robie to po to aby wygrac... cos.. cokolwiek ! I wydaje mi sie to naturalne...

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 12:23 

a moim zdaniem na lan powinny byc wpuszczone zagraniczne druzyny nawet jak mialy by zbic polskie ekipy. lan w Polsce stal by sie bardziej prestiżowy co za tym idzie ? ze organizowane byly by kolejne. to jest bardzo duza szansa dla bf2 w Polsce. nie zaprzepaście jej.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 13:12 

michał napisał(a):
to jest bardzo duza szansa dla bf2 w Polsce. nie zaprzepaście jej.

Dla BFa Pro jak najbardziej moim zdaniem.

A lan - jak rozumiem- ma mieć charakter.... "meczu towarzyskiego" ?
Ambicja graczy jest wskazana, JAK NAJBARDZIEJ...
... czasami cheć wygrania "konkursu" potrafi przysłonić prawdziwy cel: zabawę.

pozdrawiam :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2