Teraz jest 4 mar 2025, 05:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 02:41 

Cytuj:
A co powiesz o obecnosci jakiegos czołgu czy APC w bazie i walenie po spawnach?

powiem, ze zawsze gdy tak robie mam z tego bardzo duzy fun, bo ciala w bf2 bardzo wysoko lataja.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 02:59 

rover napisał(a):
tak na serio to cos, co dla kogos jest shooterem moze byc dla kogos innego symulacja. akurat bf2 ma bardzo duzo elementow symulacji, ale nie licze na to, ze spostrzegles te duze ciemne plamy na mapach, powszechnie okreslane mianem pojazdow...

No i jeśli dla ciebie BF2 jest symulacją lub bliską symulacji a nie m.inn. shooterem tzn. że masz coś nie tak z głową - człowieku zagraj wreście w AA, OP czy FH albo nawet Close Combat (co prawda to jest RTS ale to imho najlepsza strategia jeśli chodzi o realizm to tak a propo symulacji) i zobaczysz że BF2 pomimo tego jak to napisałeś że zawiera bardzo dużo elementów symulacji nie czyni go nawet bliskim symulacji w porównaniu do tych gier i samej rzeczywistości...

rover napisał(a):
a swoim kolejnym niewnoszacym nic postem (sic!) normalnie tak mi dosrales, ze psycha mi siadla. szkoda tylko, ze swoim malutkim mozdzkiem po raz kolejny (sic!) nie zajarzyles (sic! sic!), ze w co drugim poscie ktos kreci z ciebie dosyc konretna beke.

Echh ale masz kompleksy... Poważnie mówisz że ktoś się ze mnie nabijał ? :shock: seeeeeeerio ? łowwwwwwwwwww miszczu no tego nie wiedziałem - w życiu bym się nie domyślił gdyby nie ty :lol: :lol: A tak poważniej to ja nic nie poradzę że niektóre osoby reagują w ten a nie inny sposób - czasami jest to całkiem bez sensu a czasami poprzez taką "beke" ktoś mówi całkiem poważnie a że przy tym jest szczypta humoru to mi to nie przeszkadza - oczywiście wszystko ma swoje granice...

rover napisał(a):
...
generalnie sam fakt, ze chcesz dalej klocic sie o cos, co jest kompletnie nie do okreslenia skresla cie jako jakiegokolwiek partnera do dalszej dyskusji. mam wrazenie, ze piszesz tylko po to zeby cokolwiek napisac, bo granie ffa na serverach nie jest zbyt ciekawym zajeciem. juz pomijam fakt, ze grales pewnie z 3 klanowki w bf2 i cale swe wypociny opierasz wlasnie na ffa, ale coz w koncu to topic o pro i dla pro!

Ja bardziej skłonny jestem określenia debata niż kłótnia - jeśli brakuje ci argumentów lub piszesz istne głupoty to już nie moja wina...I co to ma do rzeczy ile ja grałem i jak grałem - ludzie różnie przyswajają się do "otoczenia" jedni szybciej i lepiej inni wolniej i gorzej a jeszcze inni inaczej... więc pojęcie że ktoś grał 3 czy 30 klanówek jes względne dla danego gracza...

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 04:44 

Smieszni jestescie troche.
Skakac nie mozna bo to ma byc wojna, ale strzelac na wojnie w plecy to sie juz nie strzela tak ? Rozumiem, ze spadochronu uzywacie tez tylko gdy wyskakujecie z samolotu ?

W kazdym badz razie rozumiem tych co placza, ze nie mozna pobawic sie w wojne, tylko psuja bitwe wykorzystujac brak wyobrazi autorow gry. Sam po raz pierwszy siegnalem po BF1942 z zamiarem takiej zabawy. Ale musicie zrozumiec, ze nie wszyscy maja takie poglady. Jezeli wam sie to nie podoba to zrobcie odpowiedniego moda, albo servery gdzie sie na takie cos nie pozwala (oczywiscie wyraznie to podkreslajac w nazwie i zasadach). Chociazby zrobcie petycje do Dice/EA. Plakac, ze ktos wam niszczy wasz zamek z piasku to wiecie...

Osobiscie mimo, ze swoje wygralem to jestem slaby w BF2. Moze dlatego, ze wlasnie zabardzo wczuwam sie w wojenne klimaty gry i nie potrafie sie odnalezc w sytuacji gdy z gory wiem gdzie zaraz bede mial przeciwnika, a i tak dostane z wyskoku 40/43mm granata w twarz. Mimo to jednak gra na to pozwala, nie moge miec nic do tego kto tak postapil, moge byc zly na gre. Gry online maja to do siebie, ze gracze walcza aby zwyciezac, aby byc najlepszymi. Jezeli nie podobaja mi sie warunki jakiejs gry, a sa osoby niezgadzajace sie z idea ich zmiany to zmieniam gre, a nie tworze jakies sztuczne niezyciowe zasady (jak np. w nieszczesnym polskim JediKnight2). Pomijam juz takie idiotyzmy jak np. zasada nie grania pl klanow ze soba w cb, bo to chyba dziecko bez kszty ducha konkurencji wymyslilo. Anyway ktos wam broni dalej grac w np. BF1942 czy DC ? Wyraziliscie swoja opinie o tym co sie dzieje w BF2, zmiany to nie przynioslo, czy naprawde trzeba atakowac tych co graja jak lubia ?

Faktem jest, ze z drugiej strony kurtyny czyli dla graczy doswiadczonych, zaznajomionych z konkurencyjnoscia, dla ktorych BF2 jest ktoryms z kolei tytulem, osoby przedstawiajace takie poglady sa graczami na nizszym poziomie, ale nikt nie zabrania takowym rozrywki jakiej pragna. Dlaczego ? Bo wy nie rozumiecie ich, ale oni sa w stanie zrozumiec was jezeli sprobujecie. Z takim jednak podejsciem, atakujac stajecie sie dla nich po prostu kompletnymi lamerami, z ktorych powinno sie smiac.
Pamietajcie, nikt nie lubi gdy mu sie mowi jak ma grac.

ps. ktos tam cos wspominal o UT, ze gral i w ogole, ale ja wnioskuje, ze chyba gral za malo :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 10:37 

fws napisał(a):
... a nie tworze jakies sztuczne niezyciowe zasady (jak np. w nieszczesnym polskim JediKnight2)...

nie, nie
ten beton już zostawmy w spokoju :roll:
:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 11:07 

fws

Wlasnie w tym rzecz ze nikt tu nie chce wprowadzenia "zakonnych" zasad,a tylko calkiem zdrowego i uczciwego podejscia do gry.
To wszystko i chyba jednoczesnie nazbyt wiele.
I nie wymaga to ani studiowania czegokolwiek,ani zmian technicznych.
Nie wymaga rowniez "rozumienia" kogokolwiek,a tylko i wylacznie zrozumienia na czym KAZDA gra sie opiera grajac z drugim czlowiekiem.
To wlasnie zminy techniczne sa kagancem powstrzymujacym zarlocznosc w kwestii wiecej i prosciej.
Tworcy gry zrobili jak zrobili z roznych wzgledow,ale nie zakladali na pewno tego co sie dzieje.
Tak jak konstruktorzy samochodu nie zakaldaja iz mozna nim gonic pieszego po chodniku,a mozna bo jest taka MOZLIWOSC - to jest adekwatny przyklad.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 11:17 

hortak napisał(a):
rover napisał(a):
no raczej to kolesie, ktorzy doprowadzili do tego ze zamknieto ich w spawnie nie umieja grac, a nie Ci ktorzy ich w spawnie zamkneli.

A co powiesz o obecnosci jakiegos czołgu czy APC w bazie i walenie po spawnach? (jeden z wielu przykladow)
to tez podciagniesz pod owo "zamkniecie"? ,a moze podciagnac to pod taka formule: glupi ze dal sie zabic.
Zapewne, gdyz gralem w UT i w sposobie gry wiekszosci nie ma ZADEJ roznicy,oprocz zmiany tytulu.

Grałeś w UT ? Ciekaw jestem jak długo i czy grałeś w jakimś klanie. Wjazd na jakiegoś respa np. na turbinie to murowane +10 które przybliża do zwycięstwa. Tam w sumie nie ma jakiś śmiesznych zasad ograniczających grę - nie ma kampienia, nie ma silniejszych timów, nie ma zabierania broni - dla dobrych graczy. Słaby gracz z miejsca zacznie wyzywać na serwie "lamy, kamper" itp, albo wejdzie na forum i zacznie płakać "zabili mnie ampem - po co brali" albo "kamperzy!!!".

Dziwne że lepsi gracze nie mają takich problemów (niekoniecznie muszą być dobrzy skilowo - dostaną w tyłek, pójdą poćwiczyć żeby nie doprowadzić do jakiejś sytuacji).

No i jeszcze jedno - nikt oczywiście nie pomyślał (albo jak pomyślał to nie napisał ;) ) że takie sytuacje na FFA jak przedstawiony lock na jednym punkcie - są bardzo dobrą sytuacją, żeby poćwiczyć do ewentualnych sparingach/klanówkach - a jak tam się coś takiego zdarzy ? Też zaczniecie wyzywać ? :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 11:38 

fws napisał(a):
Smieszni jestescie troche.
Skakac nie mozna bo to ma byc wojna, ale strzelac na wojnie w plecy to sie juz nie strzela tak ? Rozumiem, ze spadochronu uzywacie tez tylko gdy wyskakujecie z samolotu ?
...

Chyba chodziło ci że "Skakać można bo to ma być wojna" - oczywiście że tak tyle że to skakanie nie pasuje imho do "gry wojennej" jaką jest BF2 i jeśli już to ja widze to lepiej w grze typu Quake, UT,czy FEAR a strzelanie w plecy komuś kto nie może się nigdzie indziej zrespawnować i w dodatku na nieprzejmowalnej fladze to duża różnica jak strzelić komuś w plecy "na środku mapy" - gracz przynajmniej miał szansę "obrać swoją ścieżkę gry" - miał szansę przedewszystkim... Natomiast co do spadochronu -echh widzę że nie czytałeś lub nie zrozumiałeś części postów - oprócz spadochronu możemy znaleść mnóstwo innych rzeczy w BF2 i se wymieniać w końcu to nie jest symulator - pozatym spadochronu używasz jak często w porównaniu do samej walki z wrogiem ? bardzo rzadko a do kontaktu z wrogiem dochodzi bardzo często i wtedy nierzadko ludzie używają granatnika z 1 czy kilku metrów a że przeważnie z buta nagina większość graczy to chyba sprawa z granatanikiem stawia się w znacznie wyższej pozycji do ewentualnej poprawki niż "spadochron". Ja nie tylko gram z buta - używam też wszelkich pojazdów dostępnych w grze - i naważniejszym problemem imho z "krzty realizmu" jest właśnie poprawa granatnika i wyeliminowanie lub poprawa skakania inne rzeczy mi się aż tak nie rzuciły w oczy... a że część graczy chciała by mieć inne lub podobne poprawki to trzeba by wybrać po kilka najważniejszych z danej kategori a potem wybrać ze wszystkich kilka najbardziej priorytetowych przez głosowanie i zobaczyć komu co się dokładnie nie podoba w liczbach no ale to już troszkę inna sprawa...

fws napisał(a):
W kazdym badz razie rozumiem tych co placza, ze nie mozna pobawic sie w wojne, tylko psuja bitwe wykorzystujac brak wyobrazi autorow gry. Sam po raz pierwszy siegnalem po BF1942 z zamiarem takiej zabawy. Ale musicie zrozumiec, ze nie wszyscy maja takie poglady. Jezeli wam sie to nie podoba to zrobcie odpowiedniego moda, albo servery gdzie sie na takie cos nie pozwala (oczywiscie wyraznie to podkreslajac w nazwie i zasadach). Chociazby zrobcie petycje do Dice/EA. Plakac, ze ktos wam niszczy wasz zamek z piasku to wiecie...
...

Jeśli nie rozumiesz ludzi którzy nie zgadzają się ze skokami niczym małpa czy granatnikami z 1 czy kilku metrów to pozwolę sobie znowu przytoczyć cytat:

Nawet w arcade powinien być jednak pewien stopień realizmu, tym bardziej w grze, w której "używa się" M16, AK-47 czy lata BH.... Są pewne granice.

Ja jestem za.Więc nawet pomimo modów ( btw ja czekam na FH2 i jak wyjdzie to od razu się przesiadam a z BF2 zostaną mi już tylko chyba klanówki hehe ) BF2 powinien zawierać w sobie imho "jakiś stopień realizmu" a ten w przypadku skakania czy granatników jest jak najbardziej rażący...
Co do serwerów zakazującyh używania granatników czy baserapingu to są takie serwery ale jest ich nie dużo a jak już są to niezawsze podłączenie się do nich jest "korzystne" (czytaj mapa,ilość graczy, ping czy packet loss). Petycji nie miałem i nie mam zamiaru pisać ( i tak czekam na FH2)a płakać nikt nie płacze tylko się z tym niezgadza i to krytykuje ale gra dalej bo gra ogólnie jest miodna :D

fws napisał(a):
...Osobiscie mimo, ze swoje wygralem to jestem slaby w BF2. Moze dlatego, ze wlasnie zabardzo wczuwam sie w wojenne klimaty gry i nie potrafie sie odnalezc w sytuacji gdy z gory wiem gdzie zaraz bede mial przeciwnika, a i tak dostane z wyskoku 40/43mm granata w twarz. Mimo to jednak gra na to pozwala, nie moge miec nic do tego kto tak postapil, moge byc zly na gre. Gry online maja to do siebie, ze gracze walcza aby zwyciezac, aby byc najlepszymi. Jezeli nie podobaja mi sie warunki jakiejs gry, a sa osoby niezgadzajace sie z idea ich zmiany to zmieniam gre, a nie tworze jakies sztuczne niezyciowe zasady (jak np. w nieszczesnym polskim JediKnight2). Pomijam juz takie idiotyzmy jak np. zasada nie grania pl klanow ze soba w cb, bo to chyba dziecko bez kszty ducha konkurencji wymyslilo. Anyway ktos wam broni dalej grac w np. BF1942 czy DC ? Wyraziliscie swoja opinie o tym co sie dzieje w BF2, zmiany to nie przynioslo, czy naprawde trzeba atakowac tych co graja jak lubia ? ...

A ja nie popieram ani gracza (który może ale nie musi grać tak a nie inaczej) ani samej gry w wypadku granatnika czy baserapingu. i nie mam zamiaru zmienić gry jak narazie dlatego jak już wspomniałem gra jest miodna ogólnie i co do tego pozwolę zacytować samego siebie :

"tym co to przeszkadza pozostaje zacisnąć zęby i grać dalej oraz mieć nadzieję na jakieś poprawki a tym co to nie przeszkadza pozostaje dalej cieszyć się grą..."

Co do nie grania ze sobą polskich klanów w cb jestem także przeciwny - każdy powinien mieć szansę zagrać z każdym...

"Ci co grają jak lubią" to już ich sprawa ja nie zmienie zdania tylko dlatego że np ktoś robi baseraping bo "tak lubi" :lol: powinien się wstydzić imho i nadal taki ktoś będzie dla mnie bez honoru i typową lamką - jeśli ktoś będzie mówił że on tak lubi i nie widzi w tym nic złego przez co wyraża swój pogląd na ten temat to czemu ja nie mogę ? jak ty to mówisz "atakować" natomiast co do skakania czy granatników to już wystarczająco jasno wyraziłem swoją opinię na ten temat...

fws napisał(a):
...
Pamietajcie, nikt nie lubi gdy mu sie mowi jak ma grac.
...

W rzeczy samej 8) - równie dobrze można to powiedzieć o EA w przypadku BF2 i omawianej kwestii ale to już zależy jak bardzo komu się podoba gra ogólnie ażeby zgodzić się na takie "błędy" i grać dalej czy przesiąść się na coś innego, ja zostaje dalej przy BF2 wraz ze swoimi zasadami i opiniamii.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 11:51 

Cytuj:
co to ma do rzeczy ile ja grałem i jak grałem

bueheheh no wlasnie ma spore znaczenie, bo jak narazie to najmniej grales, a najglosniej krzyczysz. taki maly szczekliwy ratlerek, ktory spamowanie ma we krwi hrhrhr.

mnie zamkneli w spawnie na ffa tylko raz i wtedy poprostu zmienilem server zamiast przyjsc sie skarzyc na forum. ty chyba bf2 kupiles nie do grania tylko zeby legalnie to forum spamowac lol. jak tak licze ile czasu zajmuje ci pisanie tych wszystkich postow, to moge ci tylko doradzic, zebys znalazl sobie jakas kobiete.

a argumentow faktycznie nie mam, bo trudno jest cos uargumentowac komus kto nie wie o co chodzi, bo gral troche na ffa lol :D teraz pewnie rozlozysz mojego posta na czesci pierwsze, komentujac go na milion mozliwych sposobow - ale wlasnie za to cie wszyscy tak kochamy roflmao :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 12:00 

rover napisał(a):
Cytuj:
co to ma do rzeczy ile ja grałem i jak grałem

bueheheh no wlasnie ma spore znaczenie, bo jak narazie to najmniej grales, a najglosniej krzyczysz. taki maly szczekliwy ratlerek, ktory spamowanie ma we krwi hrhrhr.

mnie zamkneli w spawnie na ffa tylko raz i wtedy poprostu zmienilem server zamiast przyjsc sie skarzyc na forum. ty chyba bf2 kupiles nie do grania tylko zeby legalnie to forum spamowac lol.

a argumentow faktycznie nie mam, bo trudno jest cos uargumentowac komus kto nie wie o co chodzi, bo gral troche na ffa lol :D[/code]

Ty MUSISZ BYĆ ŚLEPY - zapomniałeś dodać do mojego cytatu bardzo istotnej rzeczy która zmienia postać rzeczy mianowicie "ludzie różnie przyswajają się do "otoczenia" jedni szybciej i lepiej inni wolniej i gorzej a jeszcze inni inaczej... więc pojęcie że ktoś grał 3 czy 30 klanówek jes względne dla danego gracza..."

Jakby mało było twoich głupot to jeszcze w dodatku kłamiesz pisząc że przyszedłem się skarżyć na forum - widziałeś autora tego topicu ? widziałeś pierwszy post ? nie znajdziesz nawet jednego topicu którego ja jestem autorem i się skarżę na te lub podobne rzeczy...ten topic po prostu się przerodził (niezamierzenie) w debate.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 12:12 

Cytuj:
mnie zamkneli w spawnie na ffa tylko raz i wtedy poprostu zmienilem server

Nazwal bym to tchorzostwem lub brakiem umiejetnosci przegrywania ;] Ale nie mam amiaru sie czepiac ;]

Cytuj:
jak tak licze ile czasu zajmuje ci pisanie tych wszystkich postow, to moge ci tylko doradzic, zebys znalazl sobie jakas kobiete.

fX z tego co wiem duzo graja i traktuja gre very powaznie. Jaki jest wiec sens tej wypowiedzi w Twoich ustach? Przyzwyczailem sie, ze ludzie nie grajacy "pietnuja" takimi tekstami graczy ale zeby gracz gracza? :shock:

Rownie dobrze moge sie "polewac" ze z gry wyciskasz co tylko sie da byle wygrac. Jestes fanatyk/maniak etc. Ale przeciez to bylaby glupota bo kazdy kto gra w klanach chce wygrywac...

Co do topicu to wszystko byloby cacy gdyby EA nie zmienilo tak drastycznie gameplaya. Fakt, ze wciaz jest to gra z serii Battlefield na tych samych zasadach(tylko zmieniono pewne elementy) zobowiazuje. Kupujac BFa oczekiwalem(mam poprzednie czesci) podobnej gry w innych realiach etc. Zamiast tego dostalem co tu duzo gadac...no i nie wiem co. CS nie bo w csie sie nawet takich jaj nie robi jak w bfie odchodza. W quaku tez nie No to wyglada na to, ze to zupelnie nowy arcade shooter w realiach wspolczesnosci. Co bardzo sie gryzie...Aktualnie jakby do tych skokow jak matrix(no na lezaco skakac to nawet tam nie probowali :D) dodali nadejumpy to bym sie wcale ale to wcale nie zdziwil :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 12:27 

Lailonn napisał(a):
...
Co do topicu to wszystko byloby cacy gdyby EA nie zmienilo tak drastycznie gameplaya. Fakt, ze wciaz jest to gra z serii Battlefield na tych samych zasadach(tylko zmieniono pewne elementy) zobowiazuje. Kupujac BFa oczekiwalem(mam poprzednie czesci) podobnej gry w innych realiach etc. Zamiast tego dostalem co tu duzo gadac...no i nie wiem co. CS nie bo w csie sie nawet takich jaj nie robi jak w bfie odchodza. W quaku tez nie No to wyglada na to, ze to zupelnie nowy arcade shooter w realiach wspolczesnosci. Co bardzo sie gryzie...Aktualnie jakby do tych skokow jak matrix(no na lezaco skakac to nawet tam nie probowali :D) dodali nadejumpy to bym sie wcale ale to wcale nie zdziwil :wink:

Dokładnie. W BF1942, RtR, SWoWW2 oraz BF Vietnam (czyli prawie cała cała seria BF) były o niebo lepiej zrobione ruchy żołnierzy...

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 13:30 

e-38 napisał(a):
No i jeszcze jedno - nikt oczywiście nie pomyślał (albo jak pomyślał to nie napisał ;) ) że takie sytuacje na FFA jak przedstawiony lock na jednym punkcie - są bardzo dobrą sytuacją, żeby poćwiczyć do ewentualnych sparingach/klanówkach - a jak tam się coś takiego zdarzy ? Też zaczniecie wyzywać ? :)

oczywiscie, ze zaczna - bo przeciez nikt nie wpadnie na pomysl uzycia eryxa... mimo, ze 2 strzaly rozwala kazdy pojazd... i on jest zapewne jeden na 15 graczy.. heh latwiej napisac potem na forum flame jaki to ktos ham i prostak, ze byl apc/czolgiem w bazie wroga i zabijal tam wszystkich

Lailonn napisał(a):
Kupujac BFa oczekiwalem(mam poprzednie czesci) podobnej gry w innych realiach etc. Zamiast tego dostalem co tu duzo gadac...no i nie wiem co. CS nie bo w csie sie nawet takich jaj nie robi jak w bfie odchodza. W quaku tez nie No to wyglada na to, ze to zupelnie nowy arcade shooter w realiach wspolczesnosci.

jedna mala uwaga tylko - bylo demo - tak wiec kupujac produkt miales szanse przetestowac i sprawdzic jak dziala.. dlatego uwazam, ze winienie producenta teraz jest hmm, troche zbyt pozno... zobaczymy moze ich dodatego bedzie bardziej bfowy a narazie trzeba grac w to co jest...

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 13:40 

bcj napisał(a):
e-38 napisał(a):

oczywiscie, ze zaczna - bo przeciez nikt nie wpadnie na pomysl uzycia eryxa... mimo, ze 2 strzaly rozwala kazdy pojazd... i on jest zapewne jeden na 15 graczy.. heh latwiej napisac potem na forum flame jaki to ktos ham i prostak, ze byl apc/czolgiem w bazie wroga i zabijal tam wszystkich

Jeśli lock ma polegać na wjeżdżaniu do nieprzejmowalnej bazy i nawalaniu w spawnującego się przeciwnika to ja się wcale bym nie ździwił jakby poleciały ostre teksty (oczywiście to że ktoś zrobi wjazd do bazy to nie można za to krytykować całego teamu wroga) - niemniej jednak ja osobiście nigdy bym nie użył przekleństw itp wulgaryzmów - nawet w takiej sytuacji imho powinno się zachować wstrzemięźliwość...

bcj napisał(a):
...jedna mala uwaga tylko - bylo demo - tak wiec kupujac produkt miales szanse przetestowac i sprawdzic jak dziala.. dlatego uwazam, ze winienie producenta teraz jest hmm, troche zbyt pozno... zobaczymy moze ich dodatego bedzie bardziej bfowy a narazie trzeba grac w to co jest...

Nie wiem jak "kolega" ale ja grałem w demo i pomimo tych faktów gra nadal była warta kupna - dlatego że ogólnie to jest naprawdę miodna gra jak już wpsomniałem...pozatym kupowałem BF2 również z myślą o Forgotten Hope 2 :D

Ostatnio edytowano 22 paź 2005, 13:46 przez Hokahey, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 13:42 

bcj napisał(a):
.. bo przeciez nikt nie wpadnie na pomysl uzycia eryxa... mimo, ze 2 strzaly rozwala kazdy pojazd... i on jest zapewne jeden na 15 graczy.. heh latwiej napisac potem na forum flame jaki to ktos ham i prostak, ze byl apc/czolgiem w bazie wroga i zabijal tam wszystkich

dokladnie, caly ten placz o 'nie fair' zalockowanych teamach-prosze nastepnym razem w takiej sytuacji, wcisnijcie TAB i sprawdzcie profesje zalockowanych graczy:
-2/3 medycy i supporci dla ktorych jedyna forma zdobycia punktow jest idiotyczna reanimacja pod ogniem wspomnianych APC lub podobna dzialalnosc
-1/3 snajperzy- bo od czasu premiery ciagle proboja udowodnic ze sa przydatni :P

ten temat to jeden wielki och i ach

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 13:59 

bcj napisał(a):
oczywiscie, ze zaczna - bo przeciez nikt nie wpadnie na pomysl uzycia eryxa... mimo, ze 2 strzaly rozwala kazdy pojazd...

Mi się wydaje, że po nowym pachu pojazdy pancerne są jakby bardziej odporne na eryxy. Nieraz muszę użyć aż 4 rakiet, żeby go sprzątnąć.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2