Hmm zanim coś konkretnego tutaj napiszę, chciałbym Was poprosić z góry o nie najeżdżanie na moją osobę bezsensownymi komentarzami. Nie mówię tutaj o wyzwiskach, bo na takie sobie zasłużyłem
tylko o np.: oskarżaniu mnie o to, że cheatuje jedząc śniadanie, żeby lepiej smakowało
Pierwsza sprawa... Małe wyjaśnienie co do tego, dlaczego wcześniej nie napisałem żadnego posta, nie odpisałem tym osobom, które pisały do mnie na GG itp. Nie chodzi tu o to, że zabrakło mi odwagi cywilnej i "schowałem" się przed wszystkimi i wszystkim, chcąc o zaistniałej sytuacji jak najszybciej zapomnieć. Po prostu wyjechałem na 5 dni i dopiero dzisiaj mogłem usiąść do komputera.
Po drugie... Wiem, że mój wizerunek teraz jest taki, a nie inny... Tak naprawdę cokolwiek teraz nie napiszę i tak nie zostanie przez Was potraktowane poważnie, a jedynie będzie to powodem do ponownych dyskusji na temat, jaką to lamą jestem, no ale taka jest prawda - sam jestem tego sobie winien. Jednak napisać to muszę: Dziwne wydaje mi się, że odnotowaliście u mnie nagły 'wzrost' i 'spadek' skilla, bo niestety na FFA tego
shita nigdy nie używałem. Moim celem bynajmniej nie było doprowadzenie do pasji graczy polskich i zagranicznych serwerów. Nie należę do ludzi mściwych, a tym bardziej nie załatwiam w ten sposób spraw w stylu "ktoś jest ode mnie lepszy... hmm... ściągnę
shita wrócę i zobaczymy". Zapewniam Was: nigdy nie miałem okazji użyć żadnych cheatów, kiedykolwiek na serwerze publicznym - poczynając od Battlefield 2 Demo, przez wersję 1.0 aż do 1.3. Jak słusznie ktoś zauważył - jeśli używałbym private
shitów do tej pory nikt by o tym się nie dowiedział, bo takie są po prostu niewykrywalne. Fakt, że zostałem BUSTED świadczy tylko o tym, że wallhack, którego miałem był zwykłym programem ściągniętym z publicznego serwera, który jest po prostu DETECTED. Jednak moja daleko zaawansowana, rzadko spotykana GŁUPOTA nakazała mi spróbować jeszcze raz. Efekt tego jest oczywisty: global ban. Tak to w skrócie wygląda.
Po trzecie i chyba najważniejsze... W tej chwili w żaden sposób nie utożsamiam się z ani jednym klanem Battlefield 2 i/lub grupą osób w tą grę grającą. To, że to ja dostałem bana świadczy o tym, że
TYLKO I WYŁĄCZNIE JA UŻYWAŁEM SHITÓW, A OSOBY KTÓRE GRAŁY ZE MNĄ NIE MAJĄ I NIGDY NIE MIAŁY Z TYM NIC WSPÓLNEGO. Jedyne co mogę powiedzieć o Team Pukawka to fakt, że jest to grupa skillowych, naprawdę porządnych, uczciwych ludzi. Nikt z tego klanu nie wiedział, że próbowałem takiej zagrywki i zapewniam, że od momentu, w którym się o tym dowiedzieli... w w/w klanie mnie już nie ma. Ostatnie dwie sprawy...
CHCIAŁBYM PRZEPROSIĆ CAŁĄ SCENĘ BF.PL, A PRZEDE WSZYSTKIM KLAN, W KTÓRYM GRAŁEM ZA TO, CO ZROBIŁEM
Rozstawać się ze sceną Battlefield 2 zamiaru nie mam, prędzej czy później kupię nową grę i będziecie mogli mnie spotkać na serwerach FFA. Jedno Wam jestem w stanie zagwarantować:
NIGDY WIĘCEJ NIE ŚCIĄGNĘ PODOBNEGO GÓWNA DO JAKIEJKOLWIEK GRY MULTIPLAYER I SINGLEPLAYER TEŻ. Cóż... To, czy mnie zaakceptujecie, czy też nie zależy tylko i wyłącznie od Was. Nicka nie mam zamiaru zmieniać, bo uważam, że jest to po prostu nie jest fair. Klanu szukał nie będę z dwóch powodów: od początku, kiedy nick Headshot jest rozpoznawany na scenie bf.pl zawsze grałem z tą samą grupą ludzi i zmieniać tego nie mam zamiaru, a Team Pukawka dał jasno do zrozumienia, że nie jestem tam mile widziany i nie przyjmą mnie z powrotem ani pod nickiem Headshot, ani jakimkolwiek innym. Po drugie jak zauważyliście stałem się rozpoznawalny na scenie raczej jako "czarny charakter", i pojawienie się mnie w jakimkolwiek polskim klanie zepsułoby jego wizerunek.
Pozdrawiam,
RETIRED | Headshot.
PEACE
P.S.
Adag10[PL] napisał(a):
PS Takie
zdjątko
Ciekawy screen