Teraz jest 16 sty 2025, 15:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2006, 20:09 

biegający w kółko gracze nie dołączają do drużyn bo są na to za głupi ;p mi się narazie gra git ;p jak spotkam serwer pełen biegających w kółko "graczów" wtedy cofnę moje zdanie ;p

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2006, 21:07 

Afterek: Słuchaj jestem za tym, żeby każdy może mial swoje zdanie, ale Twoje...to tak jakbyś powiedział, że jak jakiś polityk bierze w łape, to tylko dlatego że chciał sobie poszalec/spróbowac/pośmiac się z tych którzy całymi dniami harują żeby zarobic na pieniądze, które on zdobył w jednej chwile, przez oszukiwanie...a to jest właśnie oszukiwanie. A poza tym jak chcesz się dowartościowac to se pograj w singlu, bo tam nikomu krzywdy nie zrobisz...

PS Takie zdjątko :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2006, 21:09 

Hmm zanim coś konkretnego tutaj napiszę, chciałbym Was poprosić z góry o nie najeżdżanie na moją osobę bezsensownymi komentarzami. Nie mówię tutaj o wyzwiskach, bo na takie sobie zasłużyłem :roll: tylko o np.: oskarżaniu mnie o to, że cheatuje jedząc śniadanie, żeby lepiej smakowało :|

Pierwsza sprawa... Małe wyjaśnienie co do tego, dlaczego wcześniej nie napisałem żadnego posta, nie odpisałem tym osobom, które pisały do mnie na GG itp. Nie chodzi tu o to, że zabrakło mi odwagi cywilnej i "schowałem" się przed wszystkimi i wszystkim, chcąc o zaistniałej sytuacji jak najszybciej zapomnieć. Po prostu wyjechałem na 5 dni i dopiero dzisiaj mogłem usiąść do komputera.

Po drugie... Wiem, że mój wizerunek teraz jest taki, a nie inny... Tak naprawdę cokolwiek teraz nie napiszę i tak nie zostanie przez Was potraktowane poważnie, a jedynie będzie to powodem do ponownych dyskusji na temat, jaką to lamą jestem, no ale taka jest prawda - sam jestem tego sobie winien. Jednak napisać to muszę: Dziwne wydaje mi się, że odnotowaliście u mnie nagły 'wzrost' i 'spadek' skilla, bo niestety na FFA tego shita nigdy nie używałem. Moim celem bynajmniej nie było doprowadzenie do pasji graczy polskich i zagranicznych serwerów. Nie należę do ludzi mściwych, a tym bardziej nie załatwiam w ten sposób spraw w stylu "ktoś jest ode mnie lepszy... hmm... ściągnę shita wrócę i zobaczymy". Zapewniam Was: nigdy nie miałem okazji użyć żadnych cheatów, kiedykolwiek na serwerze publicznym - poczynając od Battlefield 2 Demo, przez wersję 1.0 aż do 1.3. Jak słusznie ktoś zauważył - jeśli używałbym private shitów do tej pory nikt by o tym się nie dowiedział, bo takie są po prostu niewykrywalne. Fakt, że zostałem BUSTED świadczy tylko o tym, że wallhack, którego miałem był zwykłym programem ściągniętym z publicznego serwera, który jest po prostu DETECTED. Jednak moja daleko zaawansowana, rzadko spotykana GŁUPOTA nakazała mi spróbować jeszcze raz. Efekt tego jest oczywisty: global ban. Tak to w skrócie wygląda.

Po trzecie i chyba najważniejsze... W tej chwili w żaden sposób nie utożsamiam się z ani jednym klanem Battlefield 2 i/lub grupą osób w tą grę grającą. To, że to ja dostałem bana świadczy o tym, że TYLKO I WYŁĄCZNIE JA UŻYWAŁEM SHITÓW, A OSOBY KTÓRE GRAŁY ZE MNĄ NIE MAJĄ I NIGDY NIE MIAŁY Z TYM NIC WSPÓLNEGO. Jedyne co mogę powiedzieć o Team Pukawka to fakt, że jest to grupa skillowych, naprawdę porządnych, uczciwych ludzi. Nikt z tego klanu nie wiedział, że próbowałem takiej zagrywki i zapewniam, że od momentu, w którym się o tym dowiedzieli... w w/w klanie mnie już nie ma. Ostatnie dwie sprawy...

CHCIAŁBYM PRZEPROSIĆ CAŁĄ SCENĘ BF.PL, A PRZEDE WSZYSTKIM KLAN, W KTÓRYM GRAŁEM ZA TO, CO ZROBIŁEM

Rozstawać się ze sceną Battlefield 2 zamiaru nie mam, prędzej czy później kupię nową grę i będziecie mogli mnie spotkać na serwerach FFA. Jedno Wam jestem w stanie zagwarantować: NIGDY WIĘCEJ NIE ŚCIĄGNĘ PODOBNEGO GÓWNA DO JAKIEJKOLWIEK GRY MULTIPLAYER I SINGLEPLAYER TEŻ. Cóż... To, czy mnie zaakceptujecie, czy też nie zależy tylko i wyłącznie od Was. Nicka nie mam zamiaru zmieniać, bo uważam, że jest to po prostu nie jest fair. Klanu szukał nie będę z dwóch powodów: od początku, kiedy nick Headshot jest rozpoznawany na scenie bf.pl zawsze grałem z tą samą grupą ludzi i zmieniać tego nie mam zamiaru, a Team Pukawka dał jasno do zrozumienia, że nie jestem tam mile widziany i nie przyjmą mnie z powrotem ani pod nickiem Headshot, ani jakimkolwiek innym. Po drugie jak zauważyliście stałem się rozpoznawalny na scenie raczej jako "czarny charakter", i pojawienie się mnie w jakimkolwiek polskim klanie zepsułoby jego wizerunek.

Pozdrawiam,
RETIRED | Headshot.

PEACE

P.S.
Adag10[PL] napisał(a):
PS Takie zdjątko :D

Ciekawy screen :roll: :(

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2006, 21:17 

Afterek77 napisał(a):
A dajcie temu Headshotowi już spokój... Chłopak chciał sobie poszaleć z cheatem i poszalał. Na pewno nie chlasta się z powodu bana na polskich serwach. A również nie bądźcie takimi obrażonymi panienami co to "chciałabym i boję się" - ja chciałem i się nie bałem - już dostałem bana na jeden guid na polskich - właśnie za spróbowanie wallhacka. I jakoś żyję. TO jest TYLKO gra a nie sens życia. Śmiesznie jest patrzeć jak gość za ścianą ostro czeka na ciebie a ty wychodzisz i kulka w łeb zanim on zajarzy o co chodzi. Ileż można - po raz setny przerabiać identyczny scenariusz na Karkandzie czy maszczurze. Każdemu się to znudzi prędzej czy później. Nie ma co sprawy rozwlekać, meczyć i gnieść. Dajta se siana tak wam powiem - wykryjecie - zbanujcie i koniec. Nie wykryjecie - też zbanujcie jak wam się podoba. Jeżeli ktoś będzie płakał z tego powodu to tylko może oznaczać że jest emocjonalnie niedorozwinięty i powinien iść uprawiać ogródek, sadzić drzewka, ewentualnie zając się szydełkowaniem a nie grać w gry w których się ZABIJA. Ot i całe moje zdanie. Wpadnę dzisiaj na gamesneta powallhackować i poaimbotować :) Pozdrowienia dla całej sceny heheh.

Afterek77 napisał(a):
Sport sport... sport to proszę uprawiać na klanówkach. TAM JEST SPORT - i tu się zgodzę. Natomiast na ffa jest wolna amerykanka - jedni dla zabawy, inni dla wyżycia się.

Bardzo ciekawy punkt widzenia…
Wiesz, raz w tygodniu razem ze znajomymi oraz osobami przypadkowymi, gram w halową piłkę nożną. Czysto dla zabawy, zrzucenia brzucha, rozruszania zasiedziałych kości. Żadne tam profesjonalne granie, ba czasami nawet ciężko to nazwać graniem. Taki typowy FFA.
Idąc Twoim tokiem rozumowania, na najbliższym takim spotkaniu powinienem w czasie jakiejś akcji na bramkę przeciwnika, najpierw „z bani” potraktować ich obrońcę, by za chwilę sprawnym kopniakiem w twarz powalić na ziemię ich bramkarza. Wiesz jaka byłaby radocha jak strzeliłbym im w ten sposób bramkę „zanim zajarzyliby o co chodzi”. A do tego jakież urozmaicenie…
Nie, nie zrobię tak, a wiesz dlaczego? Bo po prostu byłoby to oszustwem, naginaniem reguł i najzwyklejszym draństwem, a sam dla siebie byłbym ścierwem, ot choćby takim, jakim Ty jesteś grając nieczysto na serwerach…

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2006, 21:27 

PFT - licz się trochę ze słowami. Nie osądzaj ludzi a tym bardziej nie pisz o nikim, że ma się czuć jak ścierwo. Kontroluj się człowieku.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2006, 21:36 

Pietia napisał(a):
PFT - licz się trochę ze słowami. Nie osądzaj ludzi a tym bardziej nie pisz o nikim, że ma się czuć jak ścierwo. Kontroluj się człowieku.

Nie pisałem o tym, że ktoś ma się czuć jak ścierwo. Napisałem o tym, że ja czułbym się jak ścierwo, takie, jakim on jest.
Coś Ci przeliterować człowieku.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Strefa czasowa: UTC + 2