Teraz jest 25 lis 2024, 10:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 18:50 
Moderator forum

Generalnie unlocki mi nie przeszkadzają. Standardem (AK-101, M-16) da się pojechać każdego z nową giwerą na pełnym luzie. Ale flashbang jest dość mocnym stuffem. O ile po ogłuszeniu granatem czy artą mogę spokojnie dalej grać i "zabyjać", to po flashu pozostaje tylko ucieczka w bliżej nie określonym kierunku i nadzieja że się przeżyje.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 19:43 

Mimo wszystko uważam ze efekt oslepienia jest zbyt długi

:(

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 20:04 

Coś Ty... w AA to jest dopiero długi :P

Ej ludzie ja nie kapuje tego wszystkiego...Uruchamiam BF2 (Ikona BF2, nie BF2:SF!! ) i niczego z SF nie moge używać...ktoś może mi raz i porządnie to wyjaśnić??

EDIT: Poprawka...bronie z SF są...ale nie wszystkie, np. Nie ma 3-ciej broni dla granadiera...i nie ma flashbanga...why?? :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 22:10 

ognacy napisał(a):
PotulnY napisał(a):
Jak ktoś umie grać i myśleć w polu to nie ważne czy ma f2000, wista czy inne ustrojstwo wystarczy nawet prosty kij:) Takie marudzenie jest bez sensu bo mając taką czy inną broń można skutecznie unieszkodliwić przeciwnika.

Marudzenie nie jest bez sensu - firmy musza miec szanse dowiedziec sie, co mysla ich klienci, nawet jesli z zalozenia ich zlewaja. Co z tego, ze dobry gracz sobie poradzi nawet scyzorykiem? Naprawde nie sami wymiatacze graja w BF2 i nie sami wymiatacze zaplacili ponad stowe za podstawke - o ktorych to pieniadzach EA juz najwyrazniej zapomnialo. Mam nadzieje, ze pojawia sie serwery na ktorych za uzywanie broni ze SF beda po prostu bany.

pozdrowienia,
Ognacy

p.s. Ja mam SF, jakby kto pytal. I bardzo mi sie podoba.

Nie wiem o co to marudzenie przecież posiadacze sf mogą się załamać,bo przecież bronie ze sf można w podstawce se odblokować więc nie wiem czemu posiadacze samej podstawki narzekają.Praktycznie posiaacze dodatku dostają linki i mapki i parę pojazdów.
Co do tego,że nie ma 3 unlocka dla grenadiera to to,że grenadier nie dostał nowej pukawki.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 22:20 

a Flashbang?? I broń szturmowca...??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 200 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Strefa czasowa: UTC + 2